Σεφτέ με τρία... ΠΑΣ-τέλια! (photos)

Σεφτέ με τρία... ΠΑΣ-τέλια! (photos)

Τι και αν είδε να μην του καταλογίζονται δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου… Τι και αν δεν πήγε στα αποδυτήρια με αυτό που άξιζε λόγω μιας αμφισβητήσιμης απόφασης του διαιτητή… Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΠΑΣ να πανηγυρίζει την πρώτη και πανάξια φετινή εντός έδρας νίκη με 3-1 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης!

Την πρώτη τους νίκη σε έναν αγώνα που τι και αν βρισκόμαστε μόλις στην τρίτη αγωνιστική της… κουτσουρεμένης Super League, θα μπορούσε να του καρφωθεί η ταμπέλα… έξι βαθμών, έψαχναν ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης!

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», μετά την εντός προγράμματος ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική, ευελπιστούσε να βγάλει από την φαρέτρα του το μεγαλύτερο όπλο που έχει στη διάθεσή του για τη μάχη της παραμονής και αυτό δεν είναι άλλο από τους «Ζωσιμάδες», την ίδια ώρα που οι Αρκάδες ήθελαν να βάλουν ένα τέλος στην επιθετική δυστοκία που κουβαλούν στην πλάτη τους από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Αν πάλι κάποιος νόμιζε πως τα δύο θέλω θα αλληλοεξουδετερωθούν στον αγωνιστικό χώρο, διαψεύστηκε με το καλημέρα, την ίδια ώρα που αν κάποιος έλεγε στον Στεφάν Ντεμόλ πως η ομάδα του θα είχε πετύχει ήδη δύο γκολ με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου, μάλλον θα τον συμβούλευε να πεταχτεί ως τη λίμνη της πόλης για να ξυπνήσει!

Τελικά και ο ΠΑΣ ήταν αυτός που κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές σε διάστημα έξι λεπτών! Κανείς ωστόσο δεν είχε επισημάνει μια μικρή λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά. Κανένα από τα γκολ δεν πανηγυρίστηκε, αφού τόσο ο Γεωργίου στο 4΄, όσο και ο Μπακαγιόκο έξι λεπτά αργότερα θα υποδειχτούν ορθώς σε θέση οφσάιντ!

Έτσι, την ίδια ώρα που η τύχη έπαιζε παιχνίδια στους γηπεδούχους, αυτοί… έπαιζαν στο μισό γήπεδο τους Αρκάδες οι οποίοι έβγαιναν στην επίθεση με συχνότητα 29ης Φεβρουαρίου! Όποτε δηλαδή τους επέτρεπε η κατοχή, αφού η μπάλα… ξεχνιόταν στα πόδια των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ (70%-30% υπέρ τους στα πρώτα λεπτά)!
Μια, δυο, ε όχι μόνο δεν τρίτωσε το κακό, αλλά οι φίλοι του ΠΑΣ σηκώθηκαν επιτέλους από τις θέσεις τους για να πανηγυρίσουν! Στο 21΄ο συνήθης ύποπτος από την περσινή σεζόν, Μπακαγιόκο, μετά από ωραίο «ένα - δύο» με τον Μπεσέρα και ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής θα έστελνε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Χακόμπο, βάζοντας παράλληλα τα πράγματα στη θέση τους! Χαρακτηριστικό μάλιστα της εντύπωσης που κυριαρχούσε στον γήπεδο (όπως οι Γιαννιώτες) «έ δεν μπορεί, θα μπει!», ήταν το ένα απλό νεύμα ικανοποίησης του Ντεμόλ στον πάγκο μετά την επίτευξη του τέρματος!

Και εκεί που έδειχναν τα πράγματα να έχουν μπει σε μια… τάξη, οι φίλοι του ΠΑΣ σηκωνόντουσαν και πάλι από τα καρεκλάκια τους! Αυτή τη φορά, όχι όμως για καλό, αλλά για να αποδοκιμάσουν έντονα τον άρχοντα της αναμέτρησης! Κόντρα στη ροή του αγώνα, σε μια φάση που δεν μύριζε καν υποψία ευκαιρίας, αφού δεν ήταν άλλωστε στημένο (μόνο έτσι έκανε αισθητή την παρουσία του ο Αστέρας), οι Γιαννιώτες κατηγόρησαν ως τέτοιον τον Σιδηρόπουλο για την απόφασή του να υποδείξει την εσχάτη των ποινών, όταν στο 36΄ο Λίλα ακούμπησε λίγο παραπάνω από ότι ο χρόνος την Σάρον Στόουν τον Ουσέρα, ο οποίος βρέθηκε στο χορτάρι της περιοχής του Κηπουρού που μέχρι εκείνη τη στιγμή έβγαζε πιο ξεκούραστα από ποτέ το ψωμί του!

Ο Τσαμπούρης έτσι που θα αναλάβει την εκτέλεση, δεν θα σπαταλήσει τη συλλεκτική αυτή ευκαιρία, στήνοντας την μπάλα στα 11 μέτρα, πριν τη στείλει στα δίχτυα του ΠΑΣ για το 1-1!

Η ολιγόλεπτη διακοπή στον αγώνα λόγω των υβριστικών συνθημάτων, θα ρίξει τον ρυθμό του αγώνα για το υπόλοιπο του ημιχρόνου με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να οδηγηθούν στα αποδυτήρια με το… συγκυριακό 1-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι με το πόδι πατημένο στο… γκάζι! Το δεξί μάλιστα του Γεωργίου θα είναι αυτό που θα δώσει και πάλι προβάδισμα στους γηπεδούχους αποδίδοντας δικαιοσύνη!

Κλέβοντας λίγη από τη δόξα του Μπακαγιόκο (ένα που μέτρησε και ένα που δεν μέτρησε), ο 29χρονος μέσος θα βαδίσει στον ίδιο δρόμο και μετά από εκπληκτική βαθιά μπαλιά του Τζημόπουλου στο 59΄θα αδειάσει τον Φορμίκα στέλνοντας την μπάλα με ωραίο πλασέ να αναπαυτεί στα δίχτυα του Χακόμπο!

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Κηπουρός δεν έμεινε μετεξεταστέος στο τεστ αντανακλαστικών που τον υποχρέωσε ο Ουσέρο, τέσσερα λεπτά αργότερα, με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ, ο Ζαϊρί που ήρθε από τον πάγκο, θα αδειάσει και αυτός με τη σειρά του τον Φορμίκα στο 84΄και με ωραίο πλασέ θα σφραγίσει το τελικό 3-1, ανοίγοντας παράλληλα λογαριασμό με τη νέα του ομάδα !
Θυμηθείτε λεπτό προς λεπτό ην εξέλιξη του αγώνα ΕΔΩ.


ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved