Όταν ο Ρονάλντο γίνεται υπερόπτης…

Όταν ο Ρονάλντο γίνεται υπερόπτης…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι αντιπαθητικός σε αρκετούς από τους ποδοσφαιρόφιλους και για αυτό ευθύνεται η… υπεροψία του.

Δεν έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που ο Κριστιάνο Ρονάλντο με ύφος… χιλίων καρδιναλίων έλεγε ότι οι οπαδοί τον βρίζουν επειδή τον ζηλεύουν για την ομορφιά του, τα λεφτά του και τις επιτυχίες του.

Με τέτοιες δηλώσεις δεν είναι δύσκολο να ταχθούν αρκετοί κατά του Πορτογάλου αστέρα και να τον… κράξουν περισσότερο.

Το Onsports κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν και σας θυμίζει ανάλογες ατάκες του διεθνούς επιθετικού που… προκάλεσαν αντιδράσεις.

10. «Δεν μου αρέσει να αλλάζω πάνες»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πρόσεξε που έβαλε την… υπογραφή του και πλέον είναι πατέρας. Όπως είναι λογικό τα Μέσα ασχολήθηκαν πάρα πολύ με το συγκεκριμένο θέμα και ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αναγκάστηκε να μιλήσει για το… λάθος του.

«Φυσικά και του αλλάζω πάνες. Δεν είναι το πράγμα που μου αρέσει να κάνω, αλλά πρέπει», είπε αρχικά για το παιδί του, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο γιος μου κοιμάται πολύ νωρίς, αλλά η μητέρα μου που τον πρόσεχε όταν έπαιζα αγώνα, μου είπε ότι δεν κοιμόταν μέχρι να πετύχω γκολ. Μόλις το έβαλα σε πέντε λεπτά κοιμήθηκε», είπε ο Ρονάλντο.

9. «Δεν καπνίζω, δεν πίνω και δεν είμαι σπάταλος»

Όσο βρισκόταν στην Αγγλία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κατηγορηθεί για το ότι καπνίζει, πίνει και σπαταλάει με το… κιλό. Ο ίδιος αρνήθηκε τα πάντα και μιλώντας στα Μέσα της Αγγλία είπε:

«Δεν καπνίζω, δεν πίνω και δεν σπαταλώ λεφτά. Μένω σε ένα μέρος όπου γείτονές μου είναι οι κουκουβάγιες, τα πουλιά και οι αγελάδες. Τον περισσότερο χρόνο τον περνάω στο σπίτι με φίλους και την οικογένειά μου. Απολαμβάνω την ηρεμία και δεν κάνω τίποτα από όλα αυτά που με κατηγορείτε».

8. «Ποιος είναι ο Γκέτσε; Τι θέση παίζει;»

Όντας ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου, πολλοί θα πίστευαν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε νεαρούς παίκτες θα τους εμψύχωνε για να κυνηγήσουν το όνειρό τους…

Φευ! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ερωτώμενος για την άποψή του για τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ, Μάριο Γκέτσε απάντησε: «Ποιος είναι ο Γκέτσε; Σε τι θέση παίζει; Καλός είναι; Δεν βλέπω Μπουντεσλίγκα», είχε πει στην «Bild». Απορία πολλών είναι αν γνώριζε τους Σάμι Κεντίρα και Νουρί Σαχίν πριν μεταγραφούν στην Ρεάλ Μαδρίτης…

7. «Δεν μου αρέσει η τακτική του Μουρίνιο»

Βλέποντας την Μπαρτσελόνα να έχει το 70% κατοχής στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο που θέλει μόνο να νικά, αντέδρασε.

Οι αμυντικοί προσανατολισμοί της ομάδας δεν του άρεσαν καθόλου, όπως και σε κανέναν οπαδό της «βασίλισσας». «Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται. Πρέπει όμως να το δεχτώ γιατί έτσι πρέπει», είπε ο Ρονάλντο εμφανώς ενοχλημένος από την τακτική του Μουρίνιο.

6. «Θα πάρουμε πρωτάθλημα, κύπελλο και Champions League»

Μόλις είχε πάρει την μεταγραφή του από την Μάντσεστερ  Γιουνάιτεντ στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε καθόλου ολιγαρκής στα πρώτα του λόγια ως μέλος της «βασίλισσας».

«Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και το Champions League». Όλοι θυμούνται με τι έμεινε στο τέλος η Ρεάλ Μαδρίτης. Απόλυτο μηδέν…

5. «Ελπίζω να παίζω απέναντι σε 10 παίκτες, όπως και ο Μέσι»

Ο Ρονάλντο δεν είναι από τους τύπους που δέχονται εύκολα την ήττα. Θέλει να είναι ο καλύτερος σε όλα. Η Μπαρτσελόνα μόλις έχει περάσει νικηφόρα με 2-0 από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έχει κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Κάτι που δεν το άφησε ο Πορτογάλος αστέρας: «Εύχομαι κάποια στιγμή να παίξω και εγώ απέναντι σε 10 αντιπάλους, όπως κάνει ο Μέσι. Αν γίνει αυτό όλα είναι πιο εύκολα. Δεν είναι κάτι μεγάλο».

4. «Δεν θα έπαιρνα κανέναν από την Μπαρτσελόνα»

Γελάει ο… κόσμος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα χρειαζόταν κανέναν παίκτη από την Μπαρτσελόνα.

Δηλαδή τον… χαλάει να έχει από πίσω του τους, Τσάβι και Ινιέστα να του ετοιμάζουν στο… πιάτο όλα τα γκολ. «Αυτή τη στιγμή οι Τσάβι, Ινιέστα και Μέσι παίζουν πολύ καλά. Ακόμα και αν μου έδιναν δωρεάν κάποιον από αυτούς δεν θα τους έπαιρνα στην Ρεάλ Μαδρίτης», είπε χωρίς να πείσει και πολλούς είναι η αλήθεια.

3. «Αξίζω πολλά περισσότερα από 94 εκατ.»

Η πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αποχώρησε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 94 εκατομμυρίων ευρώ.

Η κριτική που δέχτηκε ήταν μεγάλη, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που έπλητταν την Ευρώπη. Η απάντηση του Πορτογάλου; «Φυσικά και είναι λάθος τα 94 εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύτηκαν για εμένα. Αξίζω πολλά περισσότερα», είπε ο είρωνας Πορτογάλος.

2. «Γουστάρω να με βρίζουν. Αγαπάω το μίσος στα μάτια τους».

Έναν τρόπο για να εξιτάρεται βρίσκει ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατά την διάρκεια των αγώνων που παίρνει μέρος. Σε όποιο γήπεδο και αν πηγαίνει εκτός από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» βλέπει τους οπαδούς να τον βρίζουν.

«Μου αρέσει πολύ όταν γίνεται αυτό. Μου αρέσει να βλέπω το μίσος στα μάτια τους. Δεν νιώθω άσχημα. Άσημα νιώθω μόνο όταν δεν παίζω καλά. Ευτυχώς αυτό δεν συμβαίνει ποτέ».

1. «Με ζηλεύουν για την ομορφιά μου και τα λεφτά μου».

Σε ένα «καυτό» γήπεδο όπως το «Μάξιμιρ» ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα μπορούσε να είχε καλή υποδοχή από τους φίλους της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έτσι όποτε είχε την μπάλα στα πόδια όλο το γήπεδο έβριζε.

«Οι οπαδοί με έβριζαν επειδή είμαι όμορφος, πλούσιος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Είναι απλό. Με ζηλεύουν», είπε ο Πορτογάλος άσος.



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved