Ρούντολφ: «Ηρθα για να πετύχω» (videos+photo)

Ρούντολφ: «Ηρθα για να πετύχω» (videos+photo)

Με στόχο να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει το πρωτάθλημα ήρθε ο Γκέργκελι Ρούντολφ, όπως τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του.

Ο Ούγγρος επιθετικός φωτογραφήθηκε με την πράσινη φανέλα και έδωσε υποσχέσεις πως θα προσπαθήσει να σκοράρει για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τον τίτλο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας πήρε αρχικά τον λόγο και ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του Ούγγρου φορ και πρόσθεσε: «Ο Ρούντολφ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού. Δεν κρύβω πως έχουμε μεγάλες προσδοκίες από αυτόν, έχουμε δείγματα από την ποδοσφαιρική ικανότητα. Ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι».

Αρχικά ο Ρούντολφ επισήμανε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι σε έναν σύλλογο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ξέρω την ομάδα και τους πολύ μεγάλους παίκτες που έχει και είχε στο παρελθόν.  Είμαι εδώ για να πετύχω γκολ και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα κι ελπίζω οι φίλαθλοι να συνεχίσουν να μας βοηθούν, έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τον τίτλο».

Στη συνέχεια δέχτηκε ερωτήσεις. Για το αν έχει θέσει στόχο για τα γκολ που θέλει να βάλει, είπε: «Δεν έχω καθορίσει αριθμό τερμάτων. Το να σκοράρεις είναι πράγματι πολύ σημαντικό, όμως το πιο σημαντικό είναι πάντα να κερδίζει η ομάδα για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εγώ σε κάθε παιχνίδι ξεκινάω με στόχο να σκοράρω».

Επειδή ανέφερε ότι ξέρει τον Παναθηναϊκό, ερωτήθηκε αν ξέρει τις απαιτήσεις της ομάδας και το βάρος της φανέλας: «Γνωρίζω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση. Καις την ομάδα που αγωνιζόμουν πέρυσι υπήρχε πίεση. Ξέρω ότι υπάρχει απαίτηση για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι σκληρό και δύσκολο, αλλά αυτός είναι ο τρόπος για να παίρνεις τις νίκες».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο που είναι δανεικός από το Καμπιονάτο κι αν θέλει να δώσει απαντήσεις στη Τζένοα, σημείωσε: «Ηρθα εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Να παίξω σε έναν μεγάλο σύλλογο και να κερδίζω με αυτόν. Ξέρω ότι από τη στιγμή που είμαστε εκτός Ευρώπης το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Μου αρέσει και να κερδίζω και να παίζω για κάτι σημαντικό. Αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Είναι ο πέμπτος Ούγγρος μετά από Πούσκας, Φίτος, Εστερχάζι και Τόργκελε που θα παίξει στον Παναθηναϊκό. Μόνο ο Πούσκας κατάφερε να αφήσει το σημάδι του στον Παναθηναϊκό. Ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και απάντησε: «Το ελπίζω. Θα κάνω τα πάντα, ότι μπορώ γι’ αυτό, καθώς το βασικό για μένα είναι να ενσωματωθώ στην ομάδα, να γίνω μέρος και μέλος της και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

Ο ΠΑΟ παίζει με έναν επιθετικό. Για το αν του αρέσει να παίζει μόνος του στην κορυφή ή με παρτενέρ, επισήμανε: «Αυτό είναι θέμα του προπονητή. Αυτός αποφασίζει. Για μένα είναι σημαντικό να βρίσκομαι όσο πιο κοντά γίνεται στο τέρμα. Εχω παίξει διαφορετικές τακτικές, ειδικά στην Ιταλία που δουλεύουν πολύ σε αυτό το κομμάτι, και προσαρμόστηκα σε όλες, άρα δεν θεωρώ ότι θα έχω πρόβλημα».

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει άμεσα, σχολίασε: «Αυτό επίσης είναι θέμα του προπονητή. Κάνω τα πάντα στην προπόνηση για να δείξω ότι είμαι έτοιμος να παίξω. Αν είδατε στους τελευταίους δύο αγώνες που έπαιξα με την εθνική, τότε θα διαπιστώσατε ότι είμαι σε καλή κατάσταση και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να παίξει και να σκοράρει, και κυρίως απέναντι στον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Γνωρίζω τι σημαίνει αυτό που μου είπατε. Το ξέρω πολύ καλά. Εγώ στα τελευταία δύο παιχνίδια που έπαιξα σκόραρα, και θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα και να σκοράρω με τον ΠΑΟ, γιατί με τα γκολ κερδίζεις τους αγώνες».

Για το αν τον αγχώνει ότι καλείται να καλύψει το κενό του Σισέ, τόνισε: «Ο Τζιμπρίλ είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Ηρθα εδώ γιατί έχω μεγάλη επιθυμία να παίξω και να γράψω τη δική μου ιστορία και να πετύχουμε τον στόχο μας, το πρωτάθλημα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Σισέ».

Όσο για ποιο λόγο διάλεξε το νούμερο 71 στη φανέλα, εξήγησε: «Είναι δύο οι λόγοι. Συνήθως στις ομάδες που αγωνίζομαι επιλέγω το 17, όμως ήταν κατειλημμένο, οπότε αντέστρεψα το νούμερο και πήρα το 71. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι το 1971, ο Παναθηναϊκός έφτασε στον τελικό Πρωταθλητριών με προπονητή τον συμπατριώτη μου, τον Πούσκας».

Όταν του ζητήθηκε να πει την άποψή του για τη δυναμική της ομάδας, επισήμανε: «Εχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ επιθετική. Εχει πολλούς καλούς παίκτες, δεν τους ξέρω όλους προσωπικά, αλλά θα τους μάθω στη συνέχεια. Εχουν ποιότητα, είναι διεθνείς. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα. Περιμένω πολλά από την ομάδα φέτος».

Τέλος, για το αν επικοινώνησε με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι, είπε: «Όταν ήρθε η πρόταση από τον Παναθηναϊκό ήμουν στην εθνική Ουγγαρίας και  δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί του. Ξέρω ότι ήταν 1,5 χρόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχαμε κάποια συζήτηση».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved