«Τσίμπησε» βαθμό η Κέρκυρα, με «Σούπερ Μάριο» (photos)

«Τσίμπησε» βαθμό η Κέρκυρα, με «Σούπερ Μάριο» (photos)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκαλίνοβιτς, οι «Φαίακες», οι οποίοι έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 66’, απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην Τρίπολη.

Επιτέλους… πρεμιέρα για τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα, με τους Αρκάδες μετά από αρκετές περιπέτειες με τα δικαστήρια και τις επιτροπές να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στη Super League κάνοντας πρεμιέρα… από τη δεύτερη αγωνιστική, στην οποία υποδέχθηκαν την Κέρκυρα που φάνηκε πιο «διαβασμένη» και με στόχο να πάρει βαθμό στην Τρίπολη, κάτι που τελικά κατάφερε.

Η ομάδα της Αρκαδίας πήρε τον πρώτο της βαθμό σε ένα παιχνίδι από το οποίο θα μπορούσε να πάρει περισσότερα καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα και ειδικά μετά την αποβολή του Οσμάν στο 66’ όταν και έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Ο Χούλι ήταν αυτός που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους Αρκάδες, με τον Γκαλίνοβιτς να είναι αυτός που κράτησε «όρθια» την ομάδα της Κέρκυρας με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του.

Πως έπαιξαν...

Ο Όσκαρ Φερνάντεθ επέλεξε για την ομάδα του το 4-2-3-1 με τον Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια. Αριστερό μπακ ήταν ο Φορμίκα με τους Μπαρτολίνι και Κουρμπέλη κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τον Αργυρόπουλο στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Ουσέρο και Χουανίτο σε ανασταλτικό ρόλο, ενώ μπροστά τους ήταν οι Βισέντε, Ράγιο και Τσαμπούρης από αριστερά προς τα δεξιά, με τον Τάσο Μπακασέτα να είναι στην κορυφή της επίθεσης και μοναδικός προωθημένος.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς από την πλευρά του δεν άλλαξε το 4-3-3 που χρησιμοποίησε στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό στην Κέρκυρα, ωστόσο άλλαξε πρόσωπα. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, με τους Κοντοδήμο, Βέντσελ, Μαϊστόροβιτς και Γκουστάβο να είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα.

Στη μεσαία γραμμή οι Οσμάν, Λόβιν και Γραμμόζης ανέλαβαν το έργο να ελέγξουν το παιχνίδι με τον Τουμέρ Μετίν να είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, τον Ιωάννου στο δεξί και τον Μαζνόφ στην κορυφή σε ρόλο μοναδικού προωθημένου.

Πρώτο 45λεπτο χωρίς τη μεγάλη φάση...

Ο Αστέρας θέλησε με το ξεκίνημα να επιβάλει το ρυθμό του στο γήπεδο, ωστόσο δεν τα κατάφερε απόλυτα και παρά την κινητικότητα του Χούλι και του Ράγιο δεν κατάφερε να απειλήσει σοβαρά στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Η Κέρκυρα από την πλευρά της, με τον Μετίν να είναι ο πλέον κινητικός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Μπάντοβιτς, προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι κάτι που πέτυχε προς το τέλος του ημιχρόνου.

Η «καθαρή» ευκαιρία δεν παρουσιάστηκε πάντως σε καμία από τις δυο ομάδες που ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν ήταν τα μακρινά σουτ από Γκουστάβο και Αργυρόπουλο για Κέρκυρα και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, που όμως δεν κατέληξαν στα δίχτυα με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειές τους για τα πρώτα 45 λεπτά στην Τρίπολη.

Λάμψη Χούλι, «κατέβασε ρολά» ο «Γκάλι»

Με το ξεκίνημα του δεύτερους μέρους οι παίκτες του Φερνάντεθ ήταν αυτοί που προσπάθησαν ξανά να πάρουν τα ηνία και εν μέρει το κατάφεραν. Με τον Χούλι να είναι σε καλή κατάσταση και τους Τσαμπούρη και Ουσέρο να τον ακολουθούν σε απόδοση, οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή και μια πολύ καλή στιγμή με τον τελευταίο στο 63’ που όμως δεν καρποφόρησε.

Η Κέρκυρα από την πλευρά της έδειξε να έχει περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, κάτι που… οριστικοποιήθηκε μετά την αποβολή του Οσμάν με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 66’ που έδωσε την αριθμητική υπεροχή στον Αστέρα. Ο Μπάντοβιτς παρά την αποβολή πάντως, θέλησε να κάνει πιο επιθετική την Κέρκυρα περνώντας στο ματς τους Αγρίτη και Μπάρκογλου, με τον Φερνάνετθ να διακρίνει το πρόβλημα του Αστέρα στην τελική πάσα και να βάζει στο ματς τους Σέσμα και Έγκον.

Ο τελευταίος σπατάλησε εξαιρετική ευκαιρία στο 71’ όταν μετά από εξαιρετική πάσα του Χούλι με δυνατό δεξί σουτ ανάγκασε τον Γκαλίνοβιτς σε εξαιρετική επέμβαση. Η υπεροχή του Αστέρα συνεχίστηκε, με τον κορυφαίο του γηπέδου Χούλι, να μην μπορεί να νικήσει τον Γκαλίνοβιτς τόσο στο 77’ και στο 79’ ήταν η σειρά του Τσαμπούρη να χάσει ευκαιρία μετά από σέντρα του Ισπανού.{textlink}

Ο Αστέρας στη συνέχεια προσπάθησε να εντείνει την πίεσή του στα «καρέ» της Κέρκυρας, με την ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να αντιδρά στο φινάλε του παιχνιδιού και να ισορροπεί την κατάσταση, κρατώντας έτσι τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα.

*Κόπηκαν 1615 εισιτήρια, με εισπράξεις 12.380 ευρώ.

Θυμηθείτε, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved