Αναχώρησε με αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός

Αναχώρησε με αισιοδοξία ο Παναθηναϊκός

Με αισιοδοξία για μια χρονιά εξίσου επιτυχημένη με την περσινή, η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε σήμερα (07/09, 08.30) για το Ζλάτιμπορ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα πραγματοποιήσουν για τρίτη διαδοχική χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο σερβικό θέρετρο, στο οποίο έχουν μεταβεί από χθες (06/09) οι Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, για να προετοιμάσουν την άφιξη των παικτών τους.

Οι «πράσινοι» είχαν μαζευτεί από νωρίς το πρωί στο διεθνή αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το Onsports ήταν εκεί, για να τους ευχηθεί «καλό ταξίδι»! Κατά τις 07.30 πέρασαν τον έλεγχο των αποσκευών και επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει στο Βελιγράδι. Από εκεί θα μεταβούν οδικώς, ύστερα από τρίωρο ταξίδι, στον τελικό προορισμό τους. Η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για τις 19/09.

Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί 16 παίκτες, οι Διαμαντίδης, Τσαρτσαρής, Βουγιούκας, Μπατίστ, Σάτο, Σμιθ, Λόγκαν και Πατ Καλάθης από την πρώτη ομάδα και οι «μικροί» Ζούμπος, Καραμαλέγκος, Γόντικας, Δημακόπουλος και Δρακόπουλος, ενώ οι Κυρίτσης, Τσαλδάρης και Κουκουλάς ακολούθησαν ως βοηθητικά μέλη. Εκτός έμειναν μόνο ο τραυματίας Στράτος Περπέρογλου, που θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στην Αθήνα, και οι διεθνείς Νικ Καλαθης, Καϊμακόγλου, Μάριτς, Τέπιτς.

Υποψιασμένος για το τι τους περιμένει στο Ζλάτιμπορ εμφανίστηκε ο Πατ Καλάθης. Ερωτηθείς εάν του έχει εξηγήσει ο αδερφός του, Νικ, τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας του Παναθηναϊκού απάντησε: «Ναι, μου έχει πει. Αισθάνομαι καλά, σίγουρα θα είναι καλό για την ομάδα, όπως κάθε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θέτεις τις βάσεις για τη νέα χρονιά. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Είμαι αισιόδοξος, και ο αδερφός μου είναι. Όλοι μας είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά».

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, πρόσθεσε: «Είναι αρχή της σεζόν ακόμα, όλοι μαθαίνουμε ακόμα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε σκληρά».

Στο δύσκολο πρόγραμμα που τους περιμένει αναφέρθηκε και ο Ρομέιν Σάτο: «Δεν θα είναι εύκολο ούτε φέτος, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα! Κανένας δεν περίμενε πως θα τα καταφέρουμε πέρυσι. Έχουμε αρκετούς παίκτες από την περσινή ομάδα κι εγώ, προσωπικά, νιώθω έτοιμος να αντεπεξέλθω. Πιστεύουμε στον εαυτό μας, θα ακούσουμε τους προπονητές μας σε ό,τι μας πουν και όλα θα πάνε καλά». Για τις διαφορές του νέου Παναθηναϊκού με τον περσινό, σχολίασε: «Χάσαμε δύο παίκτες από πέρυσι, αλλά αποκτήθηκαν καινούριοι. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Έτσι είναι το μπάσκετ. Δουλεύουμε σκληρά για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από την πλευρά του, ο Στίβεν Σμιθ συμπλήρωσε: «Νιώθω καλά στον Παναθηναϊκό, όλα είναι ακριβώς όπως τα περιμένα. Έχω έρθει σε μια επαγγελματική ομάδα, πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν. Δεν θεωρώ πως η δουλειά με το Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα είναι πιο δύσκολη, παντού το ίδιο είναι. Πρέπει απλώς να χαμηλώνεις το κεφάλι και να είσαι υπάκουος σε όσα σου λένε οι προπονητές σου. Όλοι είμαστε επαγγελματίες, σε μια ομάδα που λειτουργεί σε επαγγελματικό πλαίσιο. To πρόγραμμα είναι πολύ καλό. Το μπάσκετ είναι συναρπαστικό, αλλά και απαιτητικό. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις».



Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Δικαίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Αυστραλία: Εκτός κινδύνου ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στην προπόνηση
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Super League: Ο Πορτογάλος Νογκέιρα ορίστηκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Έρχονται ισχυρές βροχές, χιόνια και πτώση της θερμοκρασίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved