Με παλιούς και νέους η «πρώτη» στη Λεωφόρο

Με παλιούς και νέους η «πρώτη» στη Λεωφόρο

Παρουσία έξι παικτών και του Γιώργου Πετρέα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Λεωφόρου.

Ραντεβού στο κλειστό της Λεωφόρου έδωσαν παίκτες και τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, στην… καθυστερημένη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Μία ημέρα μετά τη σκληρή ανακοίνωση του «τριφυλλιού» για τον Γιώργο Πετρέα, ο διεθνής κεντρικός βρέθηκε στη συνάντηση, σε αντίθεση ωστόσο με τους συμπαίκτες του, φορούσε πολιτικά και δεν προπονήθηκε.

Από πλευράς διοίκησης στη Λεωφόρο βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης και ο πρώην πρόεδρος, Στράτος Σωπήλης, από το τεχνικό τιμ έδωσαν το «παρών» ο προπονητής Νίκος Μπουτσουρής, ο βοηθός του Δημήτρης Μαρκάκης και ο μάνατζερ Ρούλης Αγραπιδάκης, ενώ τα πράσινα φόρεσαν στην πρώτη προπόνηση οι Σωτήρης Πανταλέων, Σάκης Ψάρρας, Νίκος Ζουπάνης, Γιώργος Κοτσιλιάνος, Άκης Δαρίδης και Αλμπάνο Κιαλίου.

Το λόγο πήρε ο προπονητής, Νίκος Μπουτσουρής: «Καλωσορίζουμε τον Σωτήρη και τον Ψάρρα, τους δυο αρχηγούς, Αυτό το ανακοινώνω τώρα, δεν το είχα συζητήσει πιο πριν με τα παιδιά. Από εκεί και πέρα, καλωσορίζω και τους καινούργιους και έπεται συνέχεια. Να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που αν και δεν θα έχουμε στόχο την κορυφή, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι είμαστε στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι θα μπαίνει μέσα και θα δίνει κομμάτι της ψυχής της».

Μιλώντας για τη νέα χρονιά, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Πανταλέων, είπε:« Η νέα χρονιά προμηνύεται πολύ δύσκολη. Στόχος του Ερασιτέχνη είναι να βγει από τη δύσκολη περίοδο. Εύχομαι η επόμενη ημέρα που θα ξημερώσει για τον ΠΑΟ να είναι καλύτερη».

Ο έτερος… παλιός και β΄ αρχηγός των «πρασίνων», Σάκης Ψάρρας, τόνισε: «Έχοντας επίγνωση των προβλημάτων του Ερασιτέχνη, αποφάσισα να μείνω και να στηρίξω τον Παναθηναϊκό, θέλοντας να ανταποδώσω ό,τι έκανε η ομάδα για μένα τόσα χρόνια. Ήρθε η ώρα να βάλω πλάτη. Δε θα μιλήσουμε για τίτλους φέτος, αλλά για αγωνιστική επιβίωση με στόχο η επόμενη χρονιά να έχει μηδενικά χρέη. Θα είναι ευχής έργο να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να βγει κάτι καλό από αυτό».

To δίδυμο των Πρωταθλητών του μπιτς βόλεϊ, Νίκος Ζουπάνης-Γιώργος Κοτσιλιάνος, έκανε κοινές δηλώσεις τις οποίες ξεκίνησε ο Κοτσιλιάνος και στη συνέχεια συμφώνησε ο Ζουπάνης: «Είμαστε χαρούμενη που καταλήξαμε σε συμφωνία. Τα τυπικά απομένουν. Ήταν μεγάλη η συμβολή της Ομοσπονδίας γιατί προετοιμαζόμαστε με στόχο τους Ολυμπιακούς στο Λονδίνο. Ο Παναθηναϊκός έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτησή μας και αυτό έπαιξε ρόλο στην απόφασή μας».

Τέλος, στην προπόνηση παραβρέθηκε και ο τέως πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟ και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, που είπε: «Καλή χρονιά σε όλους. Το έργο είναι μεγάλο και ο ΠΑΟ ακόμα μεγαλύτερος».



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved