Super κιτρινόμαυρη γιορτή!

Super κιτρινόμαυρη γιορτή!

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του κεντρικού Super 3, που πραγματοποιήθηκε σε κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση, το «παρών» έδωσαν μέλη της διοίκησης του ΑΣ, της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και της Λέσχης Φίλων Άρη, αλλά και αρκετοί φίλοι του συλλόγου, δημιουργώντας μια άκρως οπαδική ατμόσφαιρα.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Κεντρικός Super 3 βράβευσε την οικογένεια του Κλεάνθη Βικελίδη, τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, Στέφανο Γιώρη, καθώς και την οικογένεια του Δημήτρη Παπαδόπουλου, του ανθρώπου που συνέβαλλε τα μέγιστα για την ίδρυση του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών του Άρη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι πρόεδροι του ΑΣ και της Λέσχης Φίλων Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Γρανούζης, με δηλώσεις τους στον «ΑΡΗΣ FM» ευχαρίστησαν τον Super 3 για τη συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια στα οπαδικά δρώμενα του συλλόγου, ενώ δηλώσεις πραγματοποίησαν και ο γραμματέας του συνδέσμου, Γιάννης Νέγρης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής και ο δημοσιογράφος και μέλος της Λέσχης, Σπύρος Χαριτάτος.

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε στο χορό του Super 3. Θεωρώ ότι έχει βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα σε πολύ δύσκολες στιγμές και είναι χαρά μας που τους έχουμε στην οικογένεια μας».

Γιάννης Γρανούζης: «Κάθε χορός του Super 3 είναι μια μεγάλη εκδήλωση για τον Άρη. Είναι εδώ που οι οπαδοί του Άρη από όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους. Η Λέσχη είναι πάντα κοντά καθώς απαρτίζεται από οπαδούς οι οποίοι ελπίζουμε τα επόμενα χρόνια να γίνουν περισσότεροι».

Δημήτρης Σαρρής: «Είναι μεγάλη μας χαρά που παρευρισκόμαστε ως ΠΑΕ στην εκδήλωση του μεγαλύτερου συνδέσμου του Άρη, του οποίου είμαι μέλος πάρα πολλά χρόνια  Ο Super 3 αποτελεί κάτι πάρα πολύ σημαντικό για το Σύλλογο. Είναι ένας από τους θεσμούς που παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο να γιγαντώνεται ο Άρης μας».

Γιάννης Νέγρης: «Ο χορός αυτός είναι μια ευχάριστη στιγμή για εμάς. Στο πλαίσιο αυτού είχαμε την χαρά να βραβεύσουμε τρεις πολύ σημαντικούς ανθρώπους για τον Άρη. Ο ένας είναι ο Κλεάνθης Βικελίδης ο οποίος αποτελεί σύμβολο του Άρη, τον Στέφανο Γιώρη, την ψυχή των τμημάτων υποδομής του ποδοσφαίρου και τέλος τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, έναν άνθρωπο που συνέβαλε στο να ιδρυθεί ο Super 3 και φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον άδοξο χαμό του».

Σπύρος Χαριτάτος: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στην αγκαλιά των ένθερμων φιλάθλων του Άρη που ξέρουν να φωνάζουν για αυτό που αγαπούν σε κάθε σημείο της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού. Είναι άνθρωποι που ξέρουν από αθλητισμό και φίλαθλη λογική.

Θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου εμπιστεύονται την καλημέρα τους και με δέχονται δίπλα τους. Έχω γνωστούς στο εξωτερικό που ακούν τη λέξη «Άρης» και δακρύζουν. Αυτό δείχνει το μέγεθος του συλλόγου».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved