Το Onsports στην Τούμπα

Το Onsports στην Τούμπα

To Onsports σάς μεταφέρει Live από την Τούμπα το κλίμα που επικρατεί λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.


* Διακριτική είναι η παρουσία των αστυνομικών στους δρόμους γύρω από το γήπεδο, όπου υπάρχουν αρκετές κλούβες των ΜΑΤ.

* Πιο έντονη είναι η παρουσία των αστυνομικών μπροστά από τη θύρα των επισήμων, αλλά και έξω από τα αποδυτήρια όπου θα αποβιβαστούν οι αποστολές των ομάδων.

* Στις 14:45 έφτασε στην Τούμπα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο ασφαλείας, Νώντα Παππαεπαμεινώνδα.

* O Θοδωρής Ζαγοράκης εξέφρασε ήδη τα πρώτα παράπονά του σε έναν από τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, για τα μέτρα ασφαλείας, θεωρώντας ότι η κατάσταση περιμετρικά του γηπέδου της Τούμπας είναι απερίγραπτη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε πως δεν χρειάζονται υπερβολές.

* Στον περιβάλλοντα χώρο επικρατεί ηρεμία. Υπάρχουν λίγοι παράγοντες του ΠΑΟΚ, ο κ. Ποικιλίδης, ο κ. Μηλιωρίδης,  υπεύθυνοι ασφαλείας, κάμεραμεν, δημοσιογράφοι. Οι αστυνομικοί έχουν μοιραστεί γύρω από το γήπεδο.

* H κυκλοφορία έχει διακοπεί στη γέφυρα από Λαμπράκη και δεν μπορεί κανείς να στρίψει και να κατεβεί προς την Κλεάνθους από εκεί. Και από Παπάφη δεν μπορεί να ανεβεί κανείς. Δεν στρίβει ούτε το λεωφορείο, καθώς υπάρχουν τρεις κλούβες, η μία κάθετα και οι δύο παράλληλα που κλείνουν τον δρόμο.

* Οι σεκιούριτι έχουν ειδοποιηθεί πως δεν θα μπορούν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να δουλέψουν όπως κάνουν κάθε φορά, κι αυτό είναι ένα μέτρο που ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

* Οι αποστολές των ομάδων θα φτάσουν στην Τούμπα μετά τις 16:00.

* Με ενδιαφέρον αναμένεται και η άφιξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Τούμπα, αφού ως γνωστόν βρίσκεται ήδη στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει αγωνιζόμενη την ομάδα του.

* Στο γήπεδο μετά από καιρό εμφανίστηκε ο Μιχάλης Βιολίδης.

* Στις 15:23 έφτασαν στην Τούμπα ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Τσιρώνης, μαζί με υπαλλήλους της ομάδας με ένα βανάκι που μετέφερε το αθλητικό υλικό του Ολυμπιακού και έγραφε «Μεταφορές - Μετακομίσεις Κυριάκος» (!), προφανώς για να μη δώσουν στόχο. Μάλιστα ο κ. Τσιρώνης κατέβηκε από την πίσω πόρτα του φορτηγού που κατεβαίνει αυτόματα. Παρακολουθείστε την άφιξη εδώ:

* Κάποιοι φίλαθλοι βρίσκονται μέσα στο γήπεδο στην θύρα 3 και αποδοκιμάζουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

* Στις 15:30 έφτασαν στο γήπεδο ο κ. Σταύρος Μάνταλος και οι βοηθοί του με γκρι ΙΧ αυτοκίνητο ασφαλείας, μάρκας Σιτροέν και όχι με ταξί όπως συνηθίζεται, καθώς για τον συγκεκριμένο αγώνα οι διαιτητές έχουν αστυνομική φύλαξη.  Κατά την άφιξή τους «τα άκουσαν» από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στην θύρα 3 που είναι και οι μόνοι που «διαταράσσουν» την ησυχία που υπάρχει μέσα στην Τούμπα.

 

 * Υπάρχει κόσμος του ΠΑΟΚ μαζεμένος στην Κλεάνθους, χαμηλά προς Παπάφη (από τη γωνία της Μικράς Ασίας) που φωνάζει συνθήματα μερικά από τα οποία ακούγονται μέχρι την Τούμπα.

* Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν χτυπήσει και τραυμάτισαν έναν τροχονόμο.

* Το ελικόπτερο έχει αρχίσει πτήσεις πάνω από το γήπεδο της Τούμπας.

* Η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός είναι ήδη γνωστή. Δείτε την εδώ:

* Έντονο διάλογο είχε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Γιάννης Τσιρώνης, με έναν διαπιστευμένο φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Ο φίλαθλος είπε, αρχικά, στον Τσιρώνη ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει την ίδια προστασία όταν πάει στο Καραϊσκάκη. Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε να «ανάψει» αλλά τελικά παρενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και έληξε το θέμα.

* Οι άνδρες της αστυνομίας έχουν απλωθεί στο γήπεδο, γίνεται έλεγχος σε όλους τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και απομακρύνονται όσοι δεν έχουν κάποια δουλειά εκεί.  Οι φωνές από την Παπάφη έχουν αυξηθεί καθώς έχει μαζευτεί περισσότερος κόσμος εκεί.

* Στις 16.20 κάτω από δρακόντεια μέτρα προστασίας και συνοδεία της αστυνομίας έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι Βαλβέρδε, Μώραλης και Κοβάσεβιτς κατέβηκαν πρώτοι από το «ερυθρόλευκο» πούλμαν. Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς αντιλήφθηκε τους οπαδούς που βρίσκονται στην θύρα 3 και έστρεψε προς τα εκεί το βλέμμα του.

* Ακολούθησε ένα δεύτερο πούλμαν που μετέφερε παράγοντες του Ολυμπιακού. Πρώτος κατέβηκε από αυτό ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αποδοκιμασίες και φωνές από τα περίπου 50 άτομα που έχει επιτρέψει η ΠΑΕ να μπουν στο γήπεδο με διαπιστεύσεις.

* Στις 16:28 έφθασε η αποστολή του ΠΑΟΚ και παράγοντες της ΠΑΕ και της ΚΑΕ εμψυχώνουν τους ποδοσφαιριστές που κατεβαίνουν από το πούλμαν. Το ίδιο και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά που βρίσκονται στο γήπεδο.

* O Bαγγέλης Μαρινάκης... επιθεωρεί τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

* Κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού τραυματίστηκε ο φωτογράφος Νίκος Χαλκιόπουλος. Δέχθηκε ένα... τασάκι που του προκάλεσε ένα σκίσιμο λίγο κάτω από το μάτι.

* Πανό του ΠΑΟΚ έχουν απλωθεί μέσα στο γήπεδο. «Το κράτος της ΕΠΟ δεν θέλει ισονομία, κουμάντο να κάνει μόνο η αστυνομία» αναγράφεται σε ένα απ’ αυτά. Oι υπεύθυνοι του γηπέδου κάλυψαν την λέξη ΕΠΟ.

* Στη γωνία Ανατολικής Θράκης και Κλεάνθους έχει αρχίσει ρίψη χημικών από την Αστυνομία και υπάρχει έντονη αντίδραση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που είναι μαζεμένοι εκεί, καθώς είναι και πυκνοκατοικημένη περιοχή. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επεισόδια.

* Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται στο 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας, μαζί με τους Γιάννη Μώραλη, Σωκράτη Κομινάκη, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Νίκο Καραχάλιο.

* Ανακοινώθηκε η ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ. Δείτε την εδώ:

* Στις 17:15 βγήκαν για ζέσταμα οι Πάρντο και Νικοπολίδης.

* Στις 17:16 βγαίνει για ζέσταμα και ο Χαλκιάς και γίνεται δεκτός με χειροκροτήματα από τους λιγοστούς οπαδούς του ΠΑΟΚ.

* Στις 17:20 βγήκαν για ζέσταμα και οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού. Ακολούθησαν και οι παίκτες του ΠΑΟΚ που χειροκροτήθηκαν από τους λιγοστούς οπαδούς τους.

* Η … γνωστή πολυκατοικία πίσω από την Θύρα 7 είναι γεμάτη από κόσμο που φωνάζει συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ. Κόσμος υπάρχει και στις πολυκατοικίες που βρίσκονται πίσω από την Θύρα 4.

* Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγινε αντιληπτός στη σουϊτα του γηπέδου όπου βρίσκεται από οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι άρχισαν να καταφέρονται εναντίον του.

* Επεισόδια γίνονται μακριά από το γήπεδο μεταξύ της Αστυνομίας και οπαδών του ΠΑΟΚ και στην Τούμπα ακούγονται οι ήχοι από τις ρίψεις φωτοβολίδων κρότου - λάμψης.

* Οι παίκτες των δύο ομάδων έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας. Παρακολουθείστε τα πρώτα... πηγαδάκια εδώ:

* Στις 17:40 οι παίκτες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια. 

* Για προπηλακισμούς στα αποδυτήρια της Τούμπας κάνουν λόγο κύκλοι των «ερυθρόλευκων». Διαβάστε εδώ:

* Με έναρξη του αγώνα βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο 300 οπαδοί του ΠΑΟΚ.

* To παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού ξεκίνησε. Για την live περιγραφή του αγώνα πατήστε εδώ:



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved