MotoGP Μιζάνο: Η συνέντευξη τύπου

MotoGP Μιζάνο: Η συνέντευξη τύπου

Κέισι Στόνερ, Ντάνι Πεντρόζα (Pepsol Honda), Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing), Βαλεντίνο Ρόσι (Ducati Racing Team) και Λόρις Καπιρόσι (Pramac Ducati Racing) είχαν το λόγο στη συνέντευξη τύπου για το γκραν πρι του Σαν Μαρίνο.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν οι δύο Ιταλοί. Ο Ρόσι, που ήταν επιφυλακτικός και ο Καπιρόσι που ήταν αποκαλυπτικός και έφερε συγκίνηση στην αίθουσα όταν όλοι τον χειροκρότησαν. Ας δούμε τι είπαν οι πρωταγωνιστές: 

Κέισι Στόνερ (Repsol Honda) 

 «Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά έχουμε ανακτήσει τους βαθμούς και είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα. Σε αυτήν την πίστα είχα επιτυχίες, πέρυσι όμως δεν είχαμε καλό αγώνα, δυσκολευτήκαμε με το μπροστινό. Φέτος ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα, να παλέψουμε για ακόμα μια νίκη, να μην χάσουμε βαθμούς. Περιμένουμε και εδώ η ζέστη να κάνει τα πράγματα δύσκολα και πρέπει να δούμε πως το αντιμετωπίζουν όλοι, πως είναι η πίστα και πως θα αντιδράσουν τα ελαστικά».

Ντάνι Πεντρόζα(Repsol Honda)

«Πέρυσι είχαμε ένα καλό τριήμερο εδώ. Πρέπει να βρούμε ένα καλό στήσιμο για τη μοτοσικλέτα και να έχουμε καλές κατατακτήριες.  Αν έχει ζέστη θα είναι δύσκολα διότι σε πέντε μέρες πρέπει να είσαι έτοιμος πάλι. Οι αγώνες είναι κοντά ο ένας στον άλλο με αποτέλεσμα το τζετ λαγκ και όλα αυτά να σε επηρεάζουν. Όπως είπε ο Casey όμως οι συνθήκες είναι για όλους οι ίδιες και ελπίζω να είμαι σε θέση να παλέψω στο μέγιστο δυνατό». 

Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing)

« Μου αρέσει να έρχομαι εδώ, είναι συναρπαστικό με όλους τους θεατές, την παραλία τόσο κοντά και την ατμόσφαιρα. Πέρυσι ο αγώνας ήταν καλός. Ελπίζω φέτος να έχω την ίδια καλή αίσθηση που είχα με τη μοτοσικλέτα στην Ινδιανάπολη και να κάνω καλό αγώνα. Ο πόνος στον αυχένα δεν με επηρέασε στον αγώνα και στην οδήγηση της μοτοσικλέτας. Στην πραγματικότητα τις τελευταίες δύο ημέρες αισθάνθηκα καλύτερα και  ξεκουράστηκα. Ελπίζω να είμαστε μπροστά και να έχουμε καλό αποτέλεσμα».


Βαλεντίνο Ρόσι (Ducat Racingi Team)

«Είναι δύσκολη σεζόν, προερχόμαστε από έναν κακό αγώνα. Αυτή η πίστα είναι καλή, κέρδισα στο παρελθόν, αλλά είναι δύσκολη – στο να βρεις το στήσιμο της μοτοσικλέτας και επίσης σωματικά. Θα είναι δύσκολα, αλλά έχουμε μεγάλη στήριξη από τους φανατικούς. Είμαι κοντά στο σπίτι μου και θα κάνουμε το κάτι παραπάνω εδώ. Δεν έχουμε επιλογή. Πρέπει να δουλέψουμε φέτος σκληρά για την επόμενη σεζόν και να καταλάβουμε με ποιόν τρόπο θα βελτιώσουμε τη μοτοσικλέτα για το 2012. Έχουμε διάφορες ιδέες με την Ducati, η επόμενη σεζόν αρχίζει μετά τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν με τις δοκιμές, έτσι για εκείνο το τεστ θα πρέπει να έχουμε ξεκάθαρη ιδέα για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρουμε». 

 Loris Capirossi (Pramac Racing)

«Πρέπει να πω πρώτα από όλα ότι φέτος ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Κάναμε τα πάντα για να πάμε γρήγορα, αλλά δεν δούλεψε τίποτα. Στους τελευταίους 6 αγώνες θέλω να έχω καλά αποτελέσματα αφού είναι σημαντικοί για μένα. Ελπίζω να πάω καλά στις 3 τουλάχιστον από αυτές τις πίστες. Είναι δύσκολο για μένα να το πω, αλλά αυτός είναι ο τελευταίος μου αγώνας στην Ιταλία, διότι αποφάσισα να μην συνεχίσω την καριέρα μου. Άκουσα αρκετούς αναβάτες να λένε ότι θα δοκιμάσω τη νέα μοτοσικλέτα των 1000 κ.εκ  και όλα αυτά… (δάκρυα και διακοπή με χειροκροτήματα). Λυπάμαι για το συναίσθημα, αλλά μου είναι δύσκολο να το κάνω. Το έχω πει πολλές φορές, αλλά είναι διαφορετικά να το λες στα αλήθεια. Νομίζω ότι είναι η σωστή απόφαση για μένα. Έχουμε πολλούς γρήγορους αναβάτες τους οποίους θα παρακολουθώ από την TV ή από την πίστα. Θέλω να πω στους υπόλοιπους να με βοηθήσουν στους τελευταίους αγώνες για να πάρω το 100ο βάθρο μου για να μην μείνω στα 99. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα στους τελευταίους μου αγώνες».

Φωτογραφίες MotoGP.com



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved