Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πυλαία!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πυλαία!

Η παρουσία του Κόρεϊ Μαγκέτι στην απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ αναμένεται να δημιουργήσει το αδιαχώρητο στο Παλατάκι!

Οι διοικούντες την ΚΑΕ ανακοίνωσαν πως ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ των Σάρλοτ Μπόμπκατς θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της ομάδας στο «PAOK Sports Arena», το οποίο θα ξεκινήσει στις 17.00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να δώσουν μια… πρώτη γεύση στο Μαγκέτι για την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην Πυλαία σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας τη νέα χρονιά, στην προσπάθειά τους να τον πείσουν να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση που του έχει κατατεθεί από τον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση: «Με την ευκαιρία της παρουσίας του Corey Maggette στη Θεσσαλονίκη, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής θα παραχωρήσουν συνέντευξη την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 4 μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του «PAOK Sports Arena». Αμέσως μετά, στις 5 μ.μ., ο Corey Maggette θα συμμετέχει στην προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «PAOK Sports Arena». Η προπόνηση της ομάδας θα είναι ανοικτή για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ».

Στο μεταξύ, ακόμη μία εταιρία, η «Αφοί Αστερίου Κρέατα Μακεδονίας» προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι «Οι 300 του ΠΑΟΚ». Η ανακοίνωση: «H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι και η εταιρία «Αφοί Αστερίου Κρέατα Μακεδονίας» συμμετέχει στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα οι «Οι 300 του ΠΑΟΚ», το οποίο εφαρμόζεται για πρώτη φορά και δίνει την δυνατότητα στους φίλους του ΠΑΟΚ να στηρίξουν την ομάδα και να προβάλουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Το προφίλ της εταιρίας: Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο κλάδο της εμπορίας και επεξεργασίας του κρέατος πάνω από 80 χρονιά. Είμαστε τρίτη γενιά που ασχολείται παραδοσιακά και αποκλειστικά με το κρέας, για αυτό σήμερα μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι είμαστε από τους λίγους που γνωρίζουν τόσο καλά την ελληνική κτηνοτροφία, πράγμα που δεν το αμφισβητεί κανένας. Σήμερα διαθέτουμε δυο καταστήματα (εργαστήρια) χονδρικής μέσα στη Νέα Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης, το Κ8 και Κ5, και ένα κατάστημα λιανικής στο Κορδελιό Ανδρέα Παπανδρέου 45.

Η εταιρεία μας τηρεί όλες τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει βάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και διαθέτει κωδικό Ε.Ε. και στα δυο εργαστήρια της Κρεαταγοράς. Ακόμη συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα σφαγεία διαθέτοντας όλα κωδικό Ε.Ε. Διαθέτουμε έναν σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων και καλύπτουμε διανομές σε όλη την Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία.

Τέλος, η εταιρεία μας επενδύει με μια δυναμική εμπορική πολιτική στην ανάπτυξη δικτύων ποιότητος σε συνεργασία με τους παραγωγούς και τους προμηθευτές μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας αυξάνει την ποικιλία των προσφερόμενων προϊόντων της και έτσι απάντα στις νέες απαιτήσεις των Ελλήνων Κρεοπωλών, των καταναλωτών και των HO.RE.CA.».

Επίσης, η ΚΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για το Χρήστο Καλιακάτσο: «Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Nikopolis Thessaloniki κ. Χρήστο Καλιακάτσο για την άψογη συνεργασία και τη φιλοξενία του Corey Maggette και όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου για τις υπηρεσίες που με ευγένεια προσέφερε στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ το βράδυ της Τετάρτης (01/09)».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved