Γιορτές και... πανηγύρια! (video+photos)

Γιορτές και... πανηγύρια! (video+photos)

Αν και είχε κόντρα και τον άστατο καιρό, η Παναχαϊκή γιόρτασε μπροστά σε 7.000 οπαδούς της την επέτειο των 120 χρόνων από την ίδρυσή της. Η ομάδα της Πάτρας επικράτησε στο γήπεδο της Αγυιάς της ΑΕΚ με 2-0.

Η ΑΕΚ ήταν η καλεσμένη των Πατρινών στη γιορτή τους, η οποία ξεκίνησε με τη βράβευση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Χρήστου Βασιλόπουλου και του πρώην δημάρχου της πόλης Ανδρέα Καράβολα.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με αρκετούς παίκτες που δεν θεωρούνται «βασικοί» και απογοήτευσαν σε γενικές γραμμές. Υπάρχουν ελαφρυντικά, αλλά η «Ένωση» θα πρέπει σιγά – σιγά να βρει τον ρυθμό της γιατί η χρονιά ξεκίνησε…

Τα φώτα στράφηκαν πάνω στον Φαμπιάν Βάργκας που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την «Ένωση». Ο Κολομβιανός μέσος αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο με παρτενέρ τον νεαρό Κλωναρίδη στη μεσαία γραμμή.{textlink}

Ο Βάργκας ήταν φανερά ανέτοιμος, ωστόσο οι κινήσεις του έδειξαν ότι γνωρίζει πολύ καλά τη θέση του αμυντικού μέσου. Παρέταξε δύναμη όποτε χρειάστηκε, ενώ είχε τον έλεγχο στον χώρο ευθύνης του. Η απουσία του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερή, αφού η μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων» αποσυντονίστηκε.

Η ΑΕΚ υστέρησε επιθετικά, αφού με τον Νέιθαν Μπερνς σε θέση φορ ήταν αδύναμη. Οι Λαγός και Λεονάρντο από τα άκρα ήταν ορεξάτοι, αλλά δεν έγιναν επικίνδυνοι. Στο δεύτερο ημίχρονο η «Ένωση» δεν απείλησε και μοιραία ηττήθηκε.

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, έδειξαν ότι βαδίζουν στον σωστό δρόμο και τη νέα χρονιά στην Football League θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Παναχαϊκή είναι δεμένη ομάδα, με αρκετές αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ της. Παρά το γεγονός ότι οι επίσημες υποχρεώσεις των Πατρινών αργούν να ξεκινήσουν, η ομάδα της Πάτρας ικανοποίησε τους 7.000 οπαδούς της που την είδαν να επικρατεί ενός μεγάλου συλλόγου από την Super League.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι τα γκολ για την Παναχαϊκή πέτυχαν ο Μιλοσέσκι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 47΄ και ο Ταφίλι με κεφαλιά στο 88΄. Τα δύο τέρματα των Πατρινών γιορτάστηκαν από τους οπαδούς του συλλόγου με τραγούδια και πολλά χειροκροτήματα.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης λεπτό προς λεπτό στο Onsports

{coveritlive}b03fe11dd8{/coveritlive}



Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved