6ο Θεσσαλονίκη Adventure Trophy

6ο Θεσσαλονίκη Adventure Trophy

Το Θεσσαλονίκη Adventure Trophy o κορυφαίος αγώνας περιπέτειας στη Θεσσαλονίκη έρχεται και πάλι μέσα στο Νοέμβριο για να ταράξει τα νερά των αγώνων 4x4.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει  η ομάδα του 4x4north σε συνεργασία με τον Σύλλογο Τετρακίνησης Βορείου Ελλάδος(Σ.ΤΕ.Β.Ε.) εγγυώνται μια αξέχαστη εμπειρία σε αγωνιζόμενους και θεατές.Ο αγώνας είναι τετραήμερος, θα διεξαχθεί στις 17-20 Νοεμβρίου 2011 γύρω απο την λίμνη Βόλβη με κέντρο τα Λουτρά της Απολλωνίας και περιλαμβάνει 2 κατηγορίες, την EXTREME και την HOBBY.

Η EXTREME είναι η πρώτη κατηγορία στην οποία λαμβάνουν μέρος ομάδες των δύο αυτοκινήτων με έμπειρα πληρώματα και πολύ προετοιμασμένα αγωνιστικά οχήματα τα οποία έχουν προδιαγραφές ασφαλείας.

Η HOBBY είναι η δεύτερη κατηγορία στην οποία λαμβάνουν μέρος μεμονωμένες συμμετοχές οι οποίες δεν χρειάζεται  να είναι έχουν αγωνιστική προετοιμασία. Όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου κατηγορίας  πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά εργάτη και λάστιχα MUD (για τερέν με λάσπη) .

Ο αγώνας διεξάγεται σε περιοχές ιδιαιτέρως δύσβατες και η πλοήγηση γίνετε με road book στο οποίο αναφέρονται οι απλές διαδρομές, οι ειδικές διαδρομές και οι ειδικές δοκιμασίες που διασχίζουν τα πληρώματα.

Οι δύο κατηγορίες διανύουν διαφορετικές διαδρομές με διαφορετικά road books.Την πρώτη ημέρα(Πέμπτη 17/11/2011) στις 09:00 τα πληρώματα θα συγκεντρωθούν στα Λουτρά Απολλωνίας όπου θα γίνει ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων(ισχύει και για τις 2 κατηγορίες). 

Στις 12:00 είναι η επίσημη εκκίνηση και τα αυτοκίνητα μέσα από μια απλή διαδρομή μερικών χλμ φτάνουν στην πρώτη ειδική δοκιμασία(ισχύει και για τις 2 κατηγορίες). Στις 18:00 θα γίνει η εκκίνηση της πρώτης ειδικής διαδρομής του αγώνα που θα είναι νυκτερινή(ισχύει μόνο για την EXTREME).

Τα αποτελέσματα στο τέλος της μέρας θα καθορίσουν την σειρά εκκίνησης της επόμενης μέρας(ισχύει και για τις 2 κατηγορίες). Οι ειδικές δοκιμασίες βρίσκονται όλες σε σημεία με εύκολη πρόσβαση από τους θεατές έτσι ώστε να μπορούν όλοι να απολαύσουν τις έντονες στιγμές των πληρωμάτων. Τα σημεία στα οποία μπορούν οι θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα ανακοινωθούν λίγες μέρες πριν στην επίσημη σελίδα του αγώνα www.4x4north.gr με αναλυτικές οδηγίες. 
Την δεύτερη μέρα (Παρασκευή 18/11/2011) ο αγώνας περιλαμβάνει απλές και πολύ δύσκολες ειδικές διαδρομές η οποίες θα διαρκέσουν όλη την ημέρα(ισχύει και για τις 2 κατηγορίες).


Η τρίτη μέρα (Σάββατο 19/11/2011) θα είναι παρόμοια με την προηγούμενη(ισχύει και για τις 2 κατηγορίες). Την τελευταία μέρα (Κυριακή 20/11/2011) στις 07:00 το πρωί θα δοθεί εκκίνηση της τελευταίας ειδικής διαδρομής του αγώνα η οποία θα οδηγήσει τα πληρώματα στον χώρο της υπερειδικής δοκιμασίας.
Ο αγώνας θα τελειώσει με μία υπερειδική δοκιμασία μεγάλης δυσκολίας και ιδιαίτερης δεξιοτεχνίας η οποία θα ολοκληρωθεί μέχρι το μεσημέρι.

Η υπερειδική δοκιμασία θα είναι στον ίδιο χώρο αλλά διαφορετική για τις 2 κατηγορίες. Η σειρά εκκίνησης των πληρωμάτων στην 1η ειδική δοκιμασία και την πρώτη ειδική διαδρομή θα γίνει ανάλογα με την βαθμολογία του Πανελληνίου Επάθλου, ενώ τις επόμενες μέρες θα προκύπτει από την σειρά κατάταξης της προηγούμενης ημέρας.

6ο Θεσσαλονίκη Adventure Trophy



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved