«Περήφανοι στον Ολυμπιακό» (photos)

«Περήφανοι στον Ολυμπιακό» (photos)

Ως μεγάλη τιμή χαρακτήρισαν οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Τζαμέλ Αμπντούν τη μεταγραφή τους στον Ολυμπιακό, κατά την επίσημη παρουσίασή τους το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8).

Το Onsports έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση και σας μετέφερε τα όσα έγιναν στην παρουσίαση των δύο παικτών. Έτοιμος να δικαιώσει τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, εμφανίστηκε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός. Από την πλευρά του, ο Βάσκος μέσος, χαρακτήρισε πρόκληση την μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Την παρουσίαση των δύο ποδοσφαιριστών έκανε ο Δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, ενώ στο πάνελ βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος.

Μώραλης: «Πλήρες το ρόστερ μας»

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος υποστήριξε: «Να σας ξαναευχαριστήσουμε στην σημερινή και τελευταία παρουσίαση ποδοσφαιριστών. Θα ήθελα να πω, ότι κλείνει η μεταγραφική περίοδος ευχάριστα με δύο σημαντικές προσθήκες. Νομίζουμε πως το ρόστερ μας είναι πλήρες.

Από την πλευρά μου αυτό που θέλω να τονίσω είναι σημαντικό για την ομάδα μας να συνεχιστεί το πρωτάθλημα ομαλά, γιατί είναι πρωτόγνωρο να δίνει η ομάδα τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στο Champions League.

Λόγω της κλήρωσης του πρωταθλήματος, στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν μπορούμε να δώσουμε κανένα επίσημο παιχνίδι. Άρα η επιθυμία μας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν αφορούσε αγωνιστικά τον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι θα λυθούν άμεσα τα προβλήματα και θα συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ότι η ομάδα μας θα κάνει τη διαφορά».

Βρέντζος: «Ικανοποιημένοι με τις μεταγραφές»

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος υποστήριξε: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Έχουμε μαζί μας δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές. Τον Τζαμέλ (σ.σ. Αμπντούν) τον θαυμάσαμε πέρυσι στην Καβάλα και ο Πάμπλο (σ.σ. Ορμπάιθ) έχει μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό θέλω να πω πως είμαστε χαρούμενοι με αυτά που έχουν ολοκληρωθεί, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία δεν βοηθάει την ομάδα που θέλει να επενδύσει και αυτή την στιγμή είναι μόνο ο Ολυμπιακός, να κάνει τις προσθήκες που θέλει.

Πέραν από το γεγονός ότι όλοι είμαστε ικανοποιημένοι από τις μεταγραφές και ο πρόεδρος έκανε πράξη την υπόσχεσή του. Παράλληλα, θέλαμε και προχωρήσαμε σε απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να έχει τον κορμό και στα υπόλοιπα χρόνια. Επισήμως σήμερα, τα φώτα θα πέσουν στους ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που παρά τις δύσκολες συνθήκες έχει ανταποκριθεί».{textlink}

Αμπντούν: «Να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν»

Ακολούθησαν οι πρώτες δηλώσεις του Τζαμέλ Αμπντούν. Ο Αλγερινός τόνισε πως είναι περήφανος για την μεταγραφή του και θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

«Είμαι πολύ περήφανος που έχω υπογράψει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος στην Ευρώπη και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει», ανέφερε αρχικά ο πρώην άσος της Καβάλας.

Σε ερώτηση για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, απάντησε: «Δεν είμαι 100% έτοιμος αυτή την στιγμή, αλλά πηγαίνω καλά στις προπονήσεις και θα είμαι έτοιμος σύντομα».

Για την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, ο Αλγερινός, τόνισε: «Το πιο σημαντικό είναι να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου και να κερδίζει η ομάδα. Ο ρόλος μου είναι να συνεργαστώ με τους επιθετικούς. Θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν.

Παίζω εξίσου και αριστερά και δεξιά. Δεν έχω προτίμηση. Σε σχέση με τον Κέβιν Μιραλάς, τον γνωρίζω πολύ καλά, έχουμε παίξει αντίπαλοι και είναι εύκολο να συνεργαστείς με μερικούς παίκτες που τους γνωρίζεις».

Ορμπάιθ: «Τιμή να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Ορμπάιθ, στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είναι τιμή για μένα να παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω ότι μπορώ».

Σε ερώτηση για το αν είναι δύσκολο για τον ίδιο που αποχώρησε μετά από περίπου 12 χρόνια από την Ισπανία και πόσο εύκολη θα είναι η προσαρμογή του, τόνισε: «Είναι απίστευτη τιμή που παίζω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και έναν ιστορικό σύλλογο. Είναι πρόκληση που άφησα το ισπανικό πρωτάθλημα. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Για τον μεγάλο ανταγωνισμό στην μεσαία γραμμή, ο Πάμπλο Ορμπάιθ, απάντησε: «Πιστεύω ότι είναι καλό για την ομάδα που υπάρχει ανταγωνισμός. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια και θα πάρουν όλα τα παιδιά λεπτά συμμετοχής. Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος, για το γεγονός πως είναι δανεικός για έναν χρόνο, υποστήριξε: «Ήρθα για να δουλέψω και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ και να αποδείξω την αξία μου και να δείξω στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους, ότι μπορούν να βασίζονται πάνω μου».

Τέλος, ο Γιάννης Βρέντζος, ερωτηθείς για το αν η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει κακό στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με διάφορες ομάδες, τόνισε: «Εμείς είμαστε περήφανοι για τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν και θέλαμε εξ' αρχής να έρθουν. Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βοηθάνε κανέναν και θέλουμε οι προβολείς να πέσουν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές».

Στην συνέχεια, ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, έδωσε ένα βιβλίο με την ιστορία του Ολυμπιακού στον Τζαμέλ Αμπντούν και τη φανέλα με το νούμερο 93, ενώ από την πλευρά του, ο Γιάννης Μώραλης έδωσε τη νέα φανέλα στον Πάμπλο Ορμπάιθ. Ο Ισπανός θα αγωνίζεται με το 31.

Θυμηθείτε την παρουσίαση των δύο παικτών, όπως σας την μετέφερε το Onsports:

{coveritlive} bfbf0ab7e7{/coveritlive}



Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved