Γεωργίου: «Ώθηση από τον κόσμο» (photos)

Γεωργίου: «Ώθηση από τον κόσμο» (photos)

Δύναμη του ΟΦΗ χαρακτήρισε τον κόσμο της ομάδας, ο Γιώργος Γεωργίου μιλώντας στο Onsports.

Ο δυναμικός αμυντικός των Κρητικών, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους «ασπρόμαυρους», χαρακτήρισε τιμή του το γεγονός πως σκόραρε το πρώτο τέρμα της ομάδας του στο Γεντί Κουλέ στην Super League και… διαδέχθηκε τον Νίκο Μαχλά, πρόεδρο της ΠΑΕ, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είχε βάλει τέρμα στο ίδιο γήπεδο για τον ΟΦΗ στα «σαλόνια» της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.{textlink}

- Ο ΟΦΗ επέστρεψε στην Super League και όπως φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο κόσμος της ομάδας… φώναξε δυναμικό «παρών»…

«Ήταν φοβερή ατμόσφαιρα. Παλέψαμε όλοι την προηγούμενη σεζόν να πραγματοποιήσει η ομάδα τον στόχο της. Τα καταφέραμε και χαιρόμαστε και εμείς και ο κόσμος, ο οποίος μας στήριξε με δυναμική. Ήταν ωραίο συναίσθημα και ελπίζουμε να τον έχουμε δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια».

- Θεωρείς πως η παρουσία του κόσμου ήταν αυτή που βοήθησε η ομάδα να πάρει την ισοπαλία;

«Σε κάθε παιχνίδι η ώθηση που δίνει ο κόσμος του ΟΦΗ είναι σημαντική. Σίγουρα έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία και την άνοδο, αλλά και σε όλα τα παιχνίδια, ο κόσμος μας δίνει ώθηση και είναι η δύναμή μας. Όλα τα παιδιά στην ομάδα δίνουν και την ψυχή τους για αυτή την ομάδα και τον κόσμο της».

- Πόσο δύσκολο ήταν για την ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος;

«Ξέραμε πολύ καλά ότι δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε κατάλληλα και αυτό ήταν που μας είπε ο προπονητής μας. Να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις δυνάμεις μας. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από όλους στην ομάδα, καθώς ερχόμαστε από τα play offs, χωρίς ξεκούραση και με μόλις δύο εβδομάδες προετοιμασίας, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα νέο πρωτάθλημα που έχει πολύ καλές ομάδες. Ο Ατρόμητος είναι μία από αυτές, καθώς μεταγραφικά έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις, ενώ είχε και περισσότερο καιρό να προετοιμαστεί. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Τώρα έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να εμφανιστεί η ομάδα πιο έτοιμη».

- Είσαι αισιόδοξος για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας στην Super League;

«Όλοι στην ομάδα είμαστε αισιόδοξοι. Υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους και θεωρώ ότι θα πάνε όλα καλά».

- Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο σκόραρες το πρώτο γκολ του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ στην Super League, ενώ το τελευταίο της ομάδας στο ίδιο γήπεδο, είχε πετύχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς…

«Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και σίγουρα θα το θυμάμαι μια ζωή. Μακάρι να έρθουν κι άλλα τέρματα. Βέβαια θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να σκοράρεις και να μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου να παίρνει και η νίκη. Σίγουρα η ισοφάριση στο χρονικό σημείο που ήρθε ήταν καλή για εμάς».

- Ποια ήταν τα συναισθήματά σου όταν σκόραρες κόντρα στον Ατρόμητο, όπου είχες αγωνιστεί στο παρελθόν;

Έχω ζήσει πολύ ωραίες στιγμές και έχω εξαιρετικές μνήμες από τον Ατρόμητο. Σίγουρα χάρηκα το γκολ που πέτυχα. Εύχομαι ο Ατρόμητος να έχει μια πολύ καλή χρονιά, καθώς είναι από τα πιο υγιή σωματεία στην Super League, ενώ και ο πρόεδρός του, ο κ. Σπανός, τον οποίο τον γνωρίζω προσωπικά, είναι πολύ καλός άνθρωπος. Όμως, όταν είσαι επαγγελματίας θέλεις το καλύτερο για την ομάδα σου».

- Θεωρείς πως ο ΟΦΗ θα πρέπει να έχει ως… οδηγό την ομάδα του Περιστερίου, η οποία πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας;

«Η δυναμική της ομάδας είναι πολύ μεγάλη. Ο ΟΦΗ ήταν από τις καλύτερες ομάδες της περιφέρειας και όλοι δουλεύουν σκληρά για να καταφέρουν να κάνουν την ομάδα να είναι από τις πιο δυνατές στην Ελλάδα. Όλα τα παιδιά έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved