Έσπασε τα δοκάρια...(photos)

Έσπασε τα δοκάρια...(photos)

ΠΑΣ Γιάννινα και Άρης έμειναν στο μηδέν στους «Ζωσιμάδες», με τις δύο ομάδες να κυριαρχούν από ένα ημίχρονο, αλλά τελικά να μην καταφέρνουν να φύγουν με το τρίποντο... Εξαιρετική στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα του Τσιώλη, που είχε δύο δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Ο Άρης άρχισε πιο δυνατά τον αγώνα, με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν ψηλά, δημιουργώντας προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν από τα πλάγια και από τα στημένα να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Φεγκρούς, ο οποίος είχε... αρκετή δουλειά στο πρώτο ημίχρονο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Τσιώλη, ήταν το διπλό δοκάρι των Τόχα και Καπετάνου στο 38', με τον προπονητή του Άρη να μην μπορεί να πιστέψει την ατυχία που είχε η ομάδα του στη συγκεκριμένη φάση. Οι Ηπειρώτες προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι μετά το 25', αλλά η αλήθεια είναι ότι στην άμυνα ο ΠΑΣ πελαγοδρομούσε σε αρκέτες περιπτώσεις. Πάντως οι γηπεδούχοι αν εξαιρέσει κανείς τη φάση του Μπακαγιόκο στο 35', δε δημιούργησαν κινδύνους στην εστία του Σηφάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΠΑΣ φαίνεται να ξεπέρασαν το... τρακ της πρεμιέρας και πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο, με την απόδοση του Άρη να είναι αντιστρόφως ανάλογη με εκείνη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπακαγιόκο ανησύχησε σε μερικές περιπτώσεις την άμυνα των Θεσσαλονικέων, χωρίς όμως να χάσει την μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 62'ο Σηφάκης παραλίγο να πληρώσει ακριβά μια λάθος έξοδό του, αλλά η σέντρα του Τζάνη κατέληξε άουτ.{textlink}

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη, στο δεύτερο μέρος, προήλθε από την εκτέλεση φάουλ του Νέτο (74'), με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Φεγκρούς. Η είσοδος του Ζαϊρί  στο 81' έδωσε επιθετική πνοή στους γηπεδούχους, οι οποίοι ειχαν την τελευταία καλή στιγμή του αγώνα στο 89', με το σουτ του Μπακαγιόκο που απέκρουσε ο Σηφάκης.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.



Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved