«Ερυθρόλευκη» αισιοδοξία στην «πρώτη»

«Ερυθρόλευκη» αισιοδοξία στην «πρώτη»

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Με χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού στο κολυμβητήριο του Γέρακα. Ο νέος προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βλάχος έδωσε το πρόγραμμα στους παίκτες και αναμένεται να τους μιλήσει αναλυτικά την ερχόμενη Δευτέρα (29/8), οπότε θα πλαισιωθούν και οι διεθνείς.

Στη σημερινή πρώτη προπόνηση το «παρών» έδωσαν ο Τάσος Σχίζας, ο Νίκος Δεληγιάννης, ο Φώτης Μπλάνης, ο Χρήστος Φλώρος και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μάριος Χατζηκυριακάκης και Δημήτρης Μάζης.

Δεληγιάννης: «Δουλειά για να δέσουμε»

Ευδιάθετος ήταν ο Νίκος Δεληγιάννης στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που πόζαρε χαμογελαστός στον φωτογραφικό φακό. Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε στο Onsports για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και τους στόχους των «ερυθρολεύκων».

«Θέλει πολύ δουλειά για να γίνουμε πρώτα ομάδα και μετά καλή ομάδα», ήταν το αρχικό σχόλιο του Νίκου Δεληγιάννη, ο οποίος συνέχισε: «Έχουν γίνει καλές μεταγραφές. Έχει έρθει ο Μουρίκης που για μένα είναι δύναμη και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω συμπαίκτης με τον Δημήτρη Μάζη. Σημασία έχει να δέσουμε και μετά βλέπουμε».

Ερωτηθείς εάν αφήσει τον Χρήστο Αφρουδάκη, τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και τον Αντώνη Βλοντάκη να σκοράρουν, ο Νίκος Δεληγιάννης είπε: «Ο Χρήστος είναι ο μοναδικός που πήρα τηλέφωνο όταν έφυγε και νομίζω ότι αυτό λέει πολλά. Ο Θοδωρής και ο Αντώνης πάνε σε μία ανταγωνιστική ομάδα, που μοιάζει ως η βασικότερη διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Η Χίος έχει δηλώσει ότι θέλει να κατεβάσει τον Ολυμπιακό από την κορυφή και η Βουλιαγμένη θα είναι βέβαια ανταγωνιστική, θα είμαστε πολλοί αντίπαλοι μες στο νερό. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλά παιχνίδια. Όταν έρθει ο Βλοντάκης και ο Χατζηθεοδώρου να σκοράρουν, εάν σκοράρουν θα δούμε τι θα πούμε», είπε χαριτολογώντας ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Και συνέχισε: «Ελπίζω σε καλό ξεκίνημα και μετά τη σημερινή ημέρα, είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος και χαρούμενος πως όλα θα πάνε καλά. Είμαι χαρούμενος από τους ακινούριους μου συμπαίκτες ειδικά από τον Δημήτρη τον οποίο σέβομαι και ελπίζω πως και οι νεότεροι θα δώσουν το κάτι παραπάνω».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved