Βυσσινί…ΠΑΣάδες!

Βυσσινί…ΠΑΣάδες!

Πικρή γεύση άφησε στον ΠΑΣ Γιάννινα το φιλικό παιχνίδι με την Λάρισα, ενώ αντίθετα προκάλεσε πολλά χαμόγελα στην θεσσαλική ομάδα που σημείωσε μία εμφατική νίκη με «μαέστρο» τον Μπόα Μόρτε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Η ήττα(3-1) από την ΑΕΛ είναι ίσως το τελευταίο για το οποίο θα πρέπει να μελαγχολούν οι οικοδεσπότες, καθώς όπως είχε πει κάποτε και ο Στιβ Γιατζόγλου, «τo να πανηγυρίζεις για τις νίκες στα φιλικά ματς είναι σαν να ηδονίζεσαι όταν φιλάς την αδερφή σου».

Κάτι λιγότερο από δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, οι παίκτες του ΠΑΣ, παρουσιάστηκαν άχρωμοι και άνευροι (αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα και στις τρεις γραμμές) προκαλώντας έντονο προβληματισμό στους 1200 οπαδούς τους που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Και σαν να μην έφτανε η «φτωχή» εμφάνιση, ο Στεφάν Ντεμόλ, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση ν΄αντικαταστήσει λόγω τραυματισμών τους Χουτ (18΄) και Βίλα (23΄).

Αντίθετα, πολλά χαμόγελα προκάλεσε στους Γιαννιώτες η εμφάνιση στο γήπεδο του Ζαουάντ Ζαϊρί ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο και την Παρασκευή(19/8) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην αντίπερα όχθη η θεσσαλική ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Μπόα Μόρτε. Ο Πορτογάλος άσος «ξεδίπλωσε» τις πλούσιες πτυχές του ταλέντου του και έδειξε ότι θα κάνει την διαφορά στην θεσσαλική ομάδα την νέα σεζόν… Πολύ καλή απόδοση για τους φιλοξενούμενους, είχαν και οι επίσης νεοαποκτηθέντες Σαϊτιώτης, Γκονζάλες και Σεσίνια.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 49΄όταν μετά από κόρνερ του Νεμπεγλέρα και κεφαλιά του Σαϊτιώτη η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα(0-1). Τρία λεπτά αργότερα(52΄) οι Βυσσινί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όταν ο Μπόα Μόρτε απέναντι από τον Κηπουρό σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 56΄ο ίδιος παίκτης με σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 57΄η ΑΕΛ «ξεκλείδωσε» για δεύτερη φορά την εστία των γηπεδούχων με δυνατά σουτ του Σεσίνια που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κηπουρό(0-2).

Ο ΠΑΣ μείωσε σε 1-2 στο 80΄με καρφωτή κεφαλιά του Μπεσέρα έπειτα από σέντρα του Μπακαγιόκο. Το… κερασάκι στην τούρτα της φιλικής νίκης των φιλοξενούμενων έβαλε ο Καρανίκας στο 90΄με ωραία ατομική προσπάθεια και βολέ…(1-3).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ταμπάσης (46' Κηπουρός), Μπουζίντ, Χουτ (18' Βάντερσον 46΄Κώτσιος 72' Οικονόμου), Λίλα (46' Πάντος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος (46' Κεϊτά), Ανδράλας (46' Πατσατζόγλου), Μπεσέρα, Βίλα (23' Γεωργίου), Τζάνης (46' Ντε Βισέντι), Κουέβας (46' Μπακαγιόκο).

ΛΑΡΙΣΑ: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου (89' Ρέντζας), Βενετίδης (73' Κατσιαρός), Κολοβέτσιος (83' Ααράμπ), Καλί, Μπόα Μόρτε (63' Χατζής), Νεμπεγλέρας, Σιατραβάνης (83΄Καρανίκας), Σεσίνια (61' Πλιάγκας), Γκονζάλεζ (46' Χασομέρης), Σαϊτιώτης (69' Ιγγλέσιας).



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved