Έπεισε στο πρώτο, ατύχησε στο δεύτερο

Έπεισε στο πρώτο, ατύχησε στο δεύτερο

Σε μια πρόβα... Champions League, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Γαλατασαράι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δείχνοντας κατά διαστήματα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, πολύ καλά στοιχεία. Φόβοι για θλάση του Ριέρα, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο αποχώρησε -όπως και ο Ουρτάδο- τραυματίας από το γήπεδο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια, τους Αβραάμ και Μαρκάνο στο κέντρο της άμυνας, τον Μανιάτη στα δεξιά και τον Χολέμπας στα αριστερά.

Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Φέισα και Μοντέστο, με πιο μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο, τον Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Πάντελιτς, με τον Ριέρα στα αριστερά του και τον Μιραλάς στα δεξιά του.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στα 32 δευτερόλεπτα κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με γκολ του Μιραλάς από πολύ ωραία μπαλιά του Φουστέρ.

Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον έλεγχο του αγώνα και στα υπόλοιπα λεπτά, μέχρι το 30', όταν και είχαν πίεση ψηλά, αναγκάζοντας τους Τούρκους να κάνουν πολλά λάθη.{textlink}

Ωστόσο, μετά το 30' η απόδοση του Ολυμπιακού έπεσε, με τη Γαλατά να αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Κοστάντσο, παρά σε μια φάση.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό. Σε αυτό συνετέλεσαν και οι πολλές αλλαγές που έγιναν από τους δύο προπονητές. Μάλιστα, σε μια από αυτές, στο 57', όταν ο Ουρτάδο πέρασε αντί του Φέισα, ο Ισπανός αποδοκιμάστηκε από τους φιλάθλους, δείχνοντάς του ότι είναι ανεπιθύμητος. Στο 84', πάντως, αποχώρησε τραυματίας.

Όσον αφορά στον Φέισα, στον οποίο τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του, έδειξε και πάλι ότι διαθέτει πολύ καλά στοιχεία (παίζει από τη μια περιοχή στην άλλη), αλλά και ότι χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Στο 55' η Γαλατασαράι είχε πετύχει γκολ με κεφαλιά του Γιοκχάν Ζαν, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Ολυμπιακός, αν και δεν είχε καλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος, στο 69' έφτασε πολύ κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, όταν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ριέρα, σε τετ α τετ με τον Μουσλέρα, έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά από αυτήν τη φάση, ο Ισπανός αποχώρησε από το γήπεδο, πιάνοντας το πόδι του και δείχνοντας ότι πονάει αρκετά.

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μανιάτης, Αβραάμ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φουστέρ (57' Γέστε), Φέισα (57' Ουρτάδο, 84' Ποτουρίδης), Μιραλάς (66' Γκρμπιτς), Ριέρα (70' Παπάζογλου), Πάντελιτς (46' Χαβίτο).

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Φελίπε Μέλο, Γιοκχάν Ζαν (66' Γεκτά Κουρτουλούς), Σελτσούκ Ινάν (58' Αϊχάν Ακμάν), Μπάρος (58' Ελμάντερ), Ουιφαλούσι (73' Τσαγκλάρ Μπιριντσί), Χακάν Μπαλτά, Στάνκου (58' Αϊντίν Γιλμάζ), Σαμπρί Σαρίογλου, Σερβέτ Τσετίν (79' Σεϊχούν Γκουλσελάμ), Καζίμ-Ρίτσαρντς.

Θυμηθείτε LIVE λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του φιλικού.

{coveritlive}c4c99ea18f{/coveritlive}



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved