Στο Ισραήλ για γκολ... πρόκρισης! (photos)

Στο Ισραήλ για γκολ... πρόκρισης! (photos)

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Ισραήλ το πρωί της Τετάρτης (17/08) έτσι ώστε να αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο των play off του Europa League την Πέμπτη. Αισιόδοξοι οι Ζέκα, Κουίνσι, Βιτόλο και Καντέ, εκτός έδρας γκολ θέλει ο Σαριέγκι.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στις 11:00 αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για το Τελ Αβίβ όπου την Πέμπτη (18/08) θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι στο πλαίσιο των play off του Europa League.

Οι «πράσινοι» κατευθύνθηκαν προς τον χώρο των αναχωρήσεων με τον Σεμπάστιαν Λέτο να έχει δέσει το γόνατό του χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και με τον Σαριέγκι να είναι ο μόνος που τοποθετήθηκε για το παιχνίδι της Πέμπτης με τους Ισραηλινούς.

«Η Μακάμπι παίζει τη μπάλα κάτω και πολύ γρήγορα. Μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα θα είμαστε πιο έτοιμοι από ότι στο ματς με την Οντένσε καθώς ο χρόνος κυλάει υπέρ μας. Χρόνο με το χρόνο ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάζεται πιο δυνατός», είπε αρχικά ο Βάσκος κεντρικός αμυντικός.

«Θα κυνηγήσουμε το γκολ καθώς είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις εκτός έδρας και τα ματς είναι διπλά», συμπλήρωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Δηλώσεις έκαναν και άλλοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», με τους νεοαποκτηθέντες Βιτόλο, Κουίνσι και Ζέκα να μιλούν όπως και ο Σεντρίκ Καντέ.

«Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα ταξιδεύει με μεγάλη διάθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε εξίσου καλοί. Όπως είπα θα πάρουμε με καλό αποτέλεσμα και θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στην Αθήνα. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όταν χρειαστεί, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα», είπε από την πλευρά του ο Πορτογάλος Ζέκα.

Ο Κουίνσι συμπλήρωσε ότι: «Δεν ξέρω ακόμα αν θα ξεκινήσω. Νιώθω υπέροχα που είμαι στην αποστολή. Είναι ένα δυνατό παιχνίδι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε αν θέλουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στους ομίλους. Έχουμε καλή ομάδα και είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Υπάρχει μεγάλη διάθεση στην ομάδα. Η ατμόσφαιρα στο Τελ Αβίβ δεν είναι πρόβλημα για εμάς. Είμαστε επαγγελματίες και θα πάμε εκεί για το καλύτερο».

Από την πλευρά το ο Βίκορ Βιτόλο αρχικά δήλωσε: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι .Αν παίξουμε όπως θέλει ο προπονητής μας έχουμε μεγάλες πιθανότητες να νικήσουμε. Έχω καλό προαίσθημα για το παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλά. Αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει η Μακάμπι δεν θα έχει καμία πιθανότητα.»

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι 100% έτοιμος. Ίσως είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, αλλά εγώ έχω προετοιμαστεί κατάλληλα για να βοηθήσω την ομάδα. Ο προπονητής ξέρει ότι είμαι σε καλή κατάσταση είμαι έτοιμος. Όποτε κρίνει θα με χρησιμοποιήσει. Είναι αλήθεια πως δεν παίξαμε καλά με την Οντένσε, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί η ζωή συνεχίζεται. Το ποιο σημαντικό είναι να νικήσουμε στο Ισραήλ. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους».{textlink}

Τέλος, ο Σεντρίκ Καντέ δήλωσε: «Η πρόκριση στους ομίλους είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα και εμάς τους ίδιους. Έχουμε μεγάλη φιλοδοξία να πάμε να νικήσουμε και να προκριθούμε. Δεν την ξέρουμε καλά την Μακάμπι. Έχουμε δει κάποια βίντεο της και θα παίξουμε με συγκεκριμένο πλάνο αλλά σίγουρα δεν την γνωρίζουμε καλά. Ούτε εδώ έχουμε χειμώνα (σ.σ. γέλια). Είμαστε συνηθισμένοι σε μεγάλες ζέστες, οπότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Ενώ για τον αποκλεισμό από την Οντένσε, πρόσθεσε: «Αυτό έγινε πριν δυο εβδομάδες. Έχουμε δουλέψει σκληρά. Ξέρουμε ότι ήταν μια άσχημη στιγμή για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είμαστε μόλις στον Αύγουστο, έχουμε άλλους δέκα μήνες μπάλα. Έχουμε στεναχωρηθεί για τον αποκλεισμό, αλλά έχουν επικεντρωθεί στους στόχους μας».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved