Προβάδισμα η Μπάρτσα (videos+photos)

Προβάδισμα η Μπάρτσα (videos+photos)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ καλύτερη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο το τελικό 2-2 δίνει το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα».


Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε το φετινό πρωτάθλημα στην Ισπανία προμηνύεται εντυπωσιακό! Για το πρώτο παιχνίδι του Σούπερ Καπ Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα πήραν μέρος σε ένα πολύ θεαματικό παιχνίδι με το τελικό 2-2 να αφήνει πικρή γεύση στην «βασίλισσα» και ευχαριστημένη την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αυτό γιατί η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν αρκετά καλύτερη των πρωταθλητών Ισπανίας και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη και με αρκετά γκολ διαφορά, αλλά είδε τον Βίκτορ Βαλντές να λέει όχι σε πάρα πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ανήκε ολοκληρωτικά στους «μερένγκες» οι οποίοι «πάτησαν» την αντίπαλό τους και κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα.

Αυτό ήρθε στο 13’ όταν ο Μπενζεμά… χόρεψε τους αμυντικούς της Μπαρτσελόνα και έκανε την πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Οζίλ ο οποίος με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την Ρεάλ να έχει τον απόλυτο έλεγχο μέχρι το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης. Κάπου εκεί η Μπαρτσελόνα μπήκε στο κλίμα του παιχνιδιού και της αρκούσαν μόλις δύο ευκαιρίες για να ανατρέψει το αποτέλεσμα.

Αρχικά στο 36’ ο Βίγια με ένα φανταστικό σουτ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ίκερ Κασίγιας και ισοφάρισε σε 1-1. Ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Μέσι κέρδισε τις κόντρες και απέναντι στον διεθνή Ισπανό τερματοφύλακα δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να δώσει το προβάδισμα στους «μπλαουγκράνα».

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού ήταν η ίδια. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε και πάλι τον έλεγχο και κατάφερε γρήγορα να φτάσει στην ισοφάριση.

Ήταν η φάση του 54ου λεπτού, όταν μετά από κόρνερ, ο Πέπε κοντρόλαρε μέσα στην περιοχή, δίνοντας τη πάσα στον Τσάμπι Αλόνσο ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 2-2.

Το δεκάλεπτο 60’ – 70’ ήταν εφιαλτικό για την Μπαρτσελόνα, καθώς σε αυτό το διάστημα ο Κριστιάνο Ρονάλντο απώλεσε τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για να πετύχει το νικητήριο τέρμα, με τον Βαλντές όμως να δηλώνει «παρών» και να αποσοβεί τους κινδύνους.

Κάπου εκεί η «βασίλισσα» φαίνεται πως κουράστηκε και η Μπαρτσελόνα στα τελευταία λεπτά δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να διατηρήσει το 2-2 και να πάρει το μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην Ισπανία, καθώς θα φιλοξενήσει την Ρεάλ την Τετάρτη στο «Καμπ Νου» για να αναδειχθεί ο υπερπρωταθλητής Ισπανίας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης όπως σας την μετέδωσε το OnSports, πατώντας ΕΔΩ.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved