Άφησαν υποσχέσεις...(photos)

Άφησαν υποσχέσεις...(photos)

Ισόπαλοι και χωρίς σκορ (0-0), αναδείχτηκαν Πιερικός και Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στην Κατερίνη. Ντεμπούτο με υποσχέσεις για Μπόα Μόρτε.

Ο Κρις Κόουλμαν και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Κατερίνης, είδαν μια Λάρισα να παίζει καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και ειδικά στο πρώτο 25λεπτο, αλλά να χάνει σταδιακά τις δυνάμεις της και να αδυνατεί στην επανάληψη να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Πιερικού.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έπαιζαν κυρίως με αντεπιθέσεις, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο ξέμειναν από δυνάμεις και δεν μπόρεσαν να γίνουν απειλητικοί.

Καλές εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του ο Λουίς Μπόα Μόρτε, ο οποίος αν και έχει μόνο λίγες ημέρες στην ομάδα της Λάρισας, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Για μια ακόμη φορά οι «βυσσινί» αγωνίστηκαν φορώντας στο στήθος ηλεκτρονικούς μετρητές καρδιακής συχνότητας, τους οποίους έλεγχε σε ζωντανό χρόνο από τον πάγκο, ο γυμναστής της ομάδας, Γιώργος Πήδουλας.

Η ΑΕΛ είχε την υπεροχή του αγώνα στο πρώτο 25λεπτο, ωστόσο ήταν άκαρπη, καθώς δεν δημιούργησε την μεγάλη ευκαιρία για την επίτευξη κάποιου τέρματος, κάτι που έγινε στο 42΄, όταν η «φωτοβολίδα» του Μπόα Μόρτε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, σταμάτησε στο δοκάρι του Καρακούτση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 48΄ χάσανε σημαντική ευκαιρία με σουτ του Πέτρου μέσα από την περιοχή, με τον Σωτηρίου να απομακρύνει θεαματικά.

Στην συνέχεια, οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και έπεσε αισθητά ο ρυθμός του αγώνα, χωρίς να δημιουργηθούν ευκαιρίες για την επίτευξη κάποιου τέρματος.

Πιερικός: Καρακούτσης, Λαζαρίδης (46' Χατζηζήσης), Καλαγκάνης (46' Γιαζιτζόγλου), Πέτρου, Δήμου (77' Κραγιόπουλος), Ιντζόγλου, Τόσκας, Πέντα (85' Κόιτς), Μπλαζέφσκι (64' Κοντέων), Γκουγκουλιάς (74' Κωνσταντινίδης), Κουτσοσπύρος (46' Σεχολάρι).

ΑΕΛ: Σωτηρίου, Ταλ (64' Ταλ), Καλί, Βενετίδης (46' Κατσιαρός), Παπαγεωργίου, Νεμπεγλέρας (77' Ιγκλέσιας), Χατζής, Πλιάγκας, Μπόα Μόρτε (77' Καρανίκας), Σιατραβάνης, Σαϊτιώτης (81' Φαλάγγας)

«Με υπομονή θα βελτιωθούμε»

Ο Κρις Κόουλμαν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας του και υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας: «Περιμέναμε να είναι ένα δύσκολο και σκληρό φιλικό και οι παίκτες μου το αντιμετώπισαν σωστά, έχοντας τέμπο και ρυθμό. Αν και είχαμε στο μυαλό μας την αρνητική εξέλιξη (σ. σ. τη μη συμμετοχή της ΑΕΛ στη Super League), σήμερα πήγαμε καλά. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Στη Football League κυριαρχεί η φυσική κατάσταση και η δύναμη, εμάς όμως μας αρέσει να παίζουμε ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και μπορούμε να βελτιωθούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Βρίσκομαι στην ομάδα 5-6 εβδομάδες και εδώ πρέπει να είναι προετοιμασμένος κανείς για το αναπάντεχο».

Από την μεριά του ο Σούλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε ότι οι παίκτες του έδειξαν καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, σε σύγκριση με τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Το μόνο που έλειψε από το σημερινό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες ήταν το γκολ. Πολλοί είπαν ότι εμείς με τα Γιάννινα ήμασταν πολύ καλοί γιατί πετύχαμε δυο γκολ, εγώ όμως είχα πει ότι όταν πετυχαίνεις δυο γκολ πρέπει να κερδίζεις και δεν ήμουν ευχαριστημένος, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Σήμερα όμως αμυντικά ήμασταν κατά 80-90% έτσι όπως θέλω κι αν εξαιρεθεί το δοκάρι της Λάρισας δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Μάλιστα θα μπορούσαμε στις αντεπιθέσεις να πετύχουμε το γκολ και να κερδίσουμε. Παίζαμε με μια ομάδα πάρα πολύ καλή που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Αν η Λάρισα παίξει στη Football League, θα είναι από τα φαβορί για να ανεβεί γιατί έχει ρόστερ επιπέδου Super League. Από εκεί και πέρα όμως, κι εμείς στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στη φάση του Κουτσοσπύρου και να είχαμε κάνει πιο εύκολο το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με πολλές κόντρες και δυνατές μονομαχίες, ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved