MotoGP Μπρνο: Ταχύτερος ο Πεντρόζα

MotoGP Μπρνο: Ταχύτερος ο Πεντρόζα

Δύο περίοδοι ελεύθερων δοκιμαστικών, δύο επιτυχίες για τον Ντάνι Πεντρόζα (Repsol Honda Team) στο γκραν πρι της Τσεχίας, 11η διοργάνωση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα MotoGP.

Ο Ισπανός ήταν ταχύτερος στις δύο περιόδους των ελεύθερων δοκιμαστικών εμπρός από τους Κέισι Στόνερ (Repsol Honda Team) και  Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini). O Iσπανός μπορεί να έγραψε και πάλι τον καλύτερο χρόνο, όμως δεν ήταν καλύτερος από εκείνον που του έδωσε την πρωτιά στην πρωινή περίοδο. Ήταν όμως ο πιο σταθερός καθώς έγραφε τους ίδιους χρόνους με διαφορές χιλιοστών του δευτερολέπτου. Ο αναβάτης της Honda ανέβηκε στην πρώτη θέση από πολύ νωρίς και δεν απειλήθηκε, ακόμη και αν δεν βελτίωνε το χρόνο του στα τελευταία λεπτά.

Αντίθετα όλοι οι διώκτες του κατάφεραν στο 2ο session να βελτιώσουν τους χρόνους τους και να τον πλησιάσουν. Ο Κέισι Στόνερ κατέβηκε κάτω από το 1:57 και σταμάτησε 377/1000 του δευτερολέπτου πίσω από τον Πεντρόζα. Ο Στόνερ και η γυναίκα του Αντριάνα περιμένουν το πρώτο τους παιδί και όλοι τον ρωτούσαν αν γι’ αυτό είναι τόσο αργός. Ο ίδιος είπε πως το γνωρίζει από το Σίλβερστοουν και δεν του μείωσε την ταχύτητα τότε.   Τρίτο καλύτερο χρόνο έγραψε ο Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini) +0,682” πίσω από τον πρώτο, αφήνοντας στην 4η θέση τον Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing). Ο Ισπανός πρωταθλητής του 2010 ήταν σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από το πρωί αλλά και πάλι η μόνη εργοστασιακή Honda που άφησε πίσω του ήταν εκείνη του Αντρέα Ντοβισιόζο.

Με τον Μπεν Σπις της Yamaha να έχει την 6ο χρόνο, η κατάταξη μέχρι αυτό το σημείο είναι πανομοιότυπη με εκείνη της πρωινής περιόδου. 

Πιο πίσω όμως υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Ο Βαλεντίνο Ρόσι (Ducati Team) μετά από κάποιες βελτιώσεις στην GP11,1 και ανέβηκε στην 7η θέση. Οι φήμες θέλουν να υπάρχει μία μικρή ένταση στο pit box του και τον Ιταλό να λέει πως αν δεν του βάλουν πλαίσιο από αλουμίνιο να μην περιμένουν μεγάλες διαφορές στους χρόνους. Οι μηχανικοί το ρώτησαν τι άλλο να κάνουν και εκείνος απάντησε είμαι αναβάτης όχι μηχανικός. Ο Ρόσι πάντως έπαψε τις φήμες που τον ήθελαν να οδηγεί για τη Honda το 2012 στη συνέντευξη τύπου του Μπρνο. Λέγοντας πως έχει συμβόλαιο με την Ducati. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1ος Ντάνι Πεντρόζα (Repsol Honda Team) 1'56,454”

2ος Κέισι Στόνερ (Repsol Honda Team) + 0,377”

3ος Μάρκο Σιμονσέλι (San Carlo Honda Gresini) +0,682”

4ος Χόρχε Λορένθο (Yamaha Factory Racing) + 0,720”

5ος Αντρέα Ντοβισιόζο (Repsol Honda Team) +1,081”

6ος Μπεν Σπις (Yamaha Factory Racing) +1,177”

7ος Βαλεντίνο Ρόσι (Ducati Team) +1,291”

8ος Αλβάρο Μπαουτίστα (Rizla Suzuki MotoGP) +1,403”

9ος Καλ Κράτσλοου (Monster Yamaha Tech 3) +1,405”

10ος Τζων Χόπκινς (Rizla Suzuki MotoGP) +1,426”

MotoGP Μπρνο: Ταχύτερος ο Πεντρόζα



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved