Ντιέ ο «Αργοναύτης»

Ντιέ ο «Αργοναύτης»

Από τον Ιανουάριο του 2010 ο Σερζ Ντιέ αγωνίζεται με τη φανέλα της Καβάλας και έχει εξελιχθεί σε μια από τις σημαντικότερες μονάδες του συλλόγου.

Ο Αφρικανός ανασταλτικός χαφ αποφάσισε να «μετακομίσει» στη Super League το καλοκαίρι του 2008 έχοντας συμφωνήσει με τον Ηρακλή. Στους «κυανόλευκους» έμεινε ως τον Ιανουάριο του 2010 αποδεχόμενος στη συνέχεια την πρόταση της Καβάλας τα ηνία της οποίας είχε ήδη αναλάβει η οικογένεια Ψωμιάδη.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2009-10 συμπλήρωσε 9 συμμετοχές με την Καβάλα κατορθώνοντας να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 2 φορές. Το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα το πέτυχε την 25η αγωνιστική απέναντι στον Άρη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Το δεύτερο τέρμα του ήταν πάλι σε εντός έδρας ματς απέναντι στη Λάρισα για την 27η αγωνιστική ανοίγοντας το σκορ σε ένα ματς που τελείωσε ισόπαλο 3-3.

Δείτε τα τέρματα του Ντιέ την περίοδο 2009-10 με τη φανέλα της Καβάλας

Καβάλα-Άρης

Καβάλα-Λάρισα

Ενδεικτικό του πόσο σημαντικός είναι πλέον για την μακεδονική ομάδα ο Ντιέ είναι το γεγονός πως σε 20 αγωνιστικές την περίοδο 2010-11 έχει 18 εμφανίσεις πετυχαίνοντας μάλιστα 2 γκολ. Το πρώτο τέρμα την τρέχουσα σεζόν το πέτυχε στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0 την 16η αγωνιστική.

Η δεύτερη φορά που πανηγύρισε δικό του γκολ ήταν στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 20ή αγωνιστική. Ο Ιβοριανός μέσος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 90’ για το τελικό 1-1 κι έχει δώσει συνολικά 4 βαθμούς στην Καβάλα με δικά του τέρματα.

Δείτε τα γκολ του Ντιέ μέχρι την 20ή αγωνιστική της σεζόν 2010-11

Καβάλα-Λάρισα

Πανιώνιος-Καβάλα

Οπότε είναι απόλυτα δικαιολογημένη η πρόταση που του έκανε η ομάδα για πρόωρη ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το καλοκαίρι του 2013 και την οποία ο παίκτης δεν είχε κανένα ενδοιασμό να αποδεχτεί. Μάλιστα είναι αξιοσημείωτη και η αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ της διοίκησης και του παίκτη που έχει εκφραστεί ουκ ολίγες φορές με δηλώσεις εκατέρωθεν.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκαναν τόσο ο παίκτης όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Ψωμιάδης κατά τη βράβευση του πρώτου για το τέρμα απέναντι στη Λάρισα.

Μιλώντας λοιπόν ο Αφρικανός χαφ για τον πρόεδρο της ομάδας είχε δηλώσει «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος για το βραβείο το οποίο πήρα και μάλιστα από τα χέρια του προέδρου της ομάδας μας Σταύρου Ψωμιάδη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που μου δίνει δύναμη για να είμαι υγιής για να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ίδιο αλλά και όλους όσους βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας για τη δύναμη που μου δίνουν και κυρίως για τα 2 υπέροχα χρόνια τα οποία βρίσκομαι στην ΠΑΕ Καβάλα. Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα και θεωρώ ότι οι στιγμές που ζω είναι μοναδικές. Στην αρχή της σεζόν θα ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο γιατί θα ήθελα να κάνω κάποια άλλα πράγματα όπως για παράδειγμα για να ασχοληθώ με την ακαδημία ποδοσφαίρου που έχω στην πατρίδα μου. Όμως η ομάδα στην οποία βρίσκομαι σήμερα και γενικότερα ο πρόεδρός της Σταύρος Ψωμιάδης έκανε τα πάντα προκειμένου να με κρατήσει».

Κινούμενος στο ίδιο μήκος κύματος με τον ποδοσφαιριστή και ο Σταύρος Ψωμιάδης από την πλευρά του ανέφερε «Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την τελετή βράβευσης αφού στο πρόσωπο του ποδοσφαιριστή μας Σερζ Ντιέ υπάρχει η προσωπική καταξίωση αλλά και η καταξίωση της ομάδας μας. Εμείς ως διοίκηση οφείλουμε να τον συγχαρούμε και θα πρέπει να σημειώσω ότι βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΠΑΕ Καβάλα».

Επίσης αναλόγου ύφους δηλώσεις έκανε για τον Σταύρο Ψωμιάδη ο παίκτης και μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο επισημαίνοντας «Πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό, στην προσπάθειά μας για έξοδο στην Ευρώπη. Κάθε ματς είναι μία… μάχη! Πρέπει πάντα να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον πρόεδρο, Σταύρο Ψωμιάδη. Στην Καβάλα δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved