Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Μπορούν οι «νέοι» να κόψουν το όνειρο για «σεντόνι»;

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Μπορούν οι «νέοι» να κόψουν το όνειρο για «σεντόνι»;

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παλεύουν πλέον για τη δεύτερη θέση της Super League, που οδηγεί στο Champions League και φαίνεται πως «ρυθμιστής» της κατάστασης είναι ο Παναθηναϊκός!

Μπορεί η ομάδα του Γιώργου Δώνη να έχει ήδη ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό, με τη συμμετοχή πολλών νέων από τις ακαδημίες του συλλόγου στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, όμως οι νέοι πράσινοι έδειξαν πως διαθέτουν τσαγανό, τιμούν τη φανέλα και μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική κατάταξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακριβώς όπως έγινε την περασμένη αγωνιστική των play offs, στην Τούμπα, όταν ο Παναθηναϊκός απέσπασε ισοπαλία 0-0 με τον ΠΑΟΚ, οδηγώντας τον δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ, που πλέον προηγείται για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Η ΑΕΚ όμως σήμερα αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, που δεν έχει τίποτα απολύτως να χάσει, παρά μόνο να κερδίσει. Το άγχος θα βρίσκεται από την πλευρά της Ένωσης, καθώς τυχόν στραβοπάτημα και αναλόγως της σοβαρότητάς του, μπορεί να στερήσει από τους κιτρινόμαυρους το «δώρο» που ήρθε την περασμένη Τετάρτη από την Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να δείξει χαρακτήρα, οι νέοι παίκτες της ομάδας θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία που τους δίνεται και να την αξιοποιήσουν όσο καλύτερα γίνεται, παίζοντας με την ψυχή τους και δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, με τον ίδιο να κάνει τα πάντα για να περιορίσει τα κενά από τις αποχωρήσεις στο ρόστερ της ομάδας, στα τελευταία ντέρμπι των play offs της Super League μετρούν μόνο ισοπαλίες: Κόντρα στον Ολυμπιακό, δύο κόντρα στον ΠΑΟΚ και άλλη μία με την ΑΕΚ – με τους πράσινους μάλιστα να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, σε αρκετές περιπτώσεις. Εκτός ομάδας μένει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, που τραυματίστηκε στην Τούμπα ενώ, μετά από συζητήσεις πολλών ημερών, ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμφώνησε να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και να έρθει στην Ελλάδα, για να υπογράψει για τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό.

blach white ball

Οι παίκτες της ΑΕΚ φυσικά κατεβαίνουν στο ματς μόνο για τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα των δύο βαθμών από τον ΠΑΟΚ και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο στο Champions League. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα νίκησε εύκολα για την 7η αγωνιστική των play offs με 2-0 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και συνέχισε την εντυπωσιακή της παρουσία. Ο Ιταλός προπονητής ευτύχησε να δει τους παίκτες του να κάνουν την κατάλληλη στιγμή το πιο ουσιαστικό ημίχρονο τους και σε δύο τελικές σκόραραν ισάριθμα γκολ, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι, για να συνεχίσουν μετά στο ρελαντί, με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια.

Πάμε Στοίχημα με δεκάδες ευκαιρίες για κέρδη

Για ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι της Super League, έχουμε μαζί μας το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ που προσφέρει στους παίκτες του δεκάδες ευκαιρίες για μεγάλα κέρδη. Το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα για τον ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ περιέχει πολύ καλές αποδόσεις σε αμέτρητες επιλογές. Ξεχωρίζουμε το 3.3 που δίνει η επιλογή «Ισοπαλία» στο πρώτο κιόλας ποντάρισμα του κουπονιού, αυτό για το «Τελικό Αποτέλεσμα» - θα καταφέρουν άραγε οι πράσινοι να αποσπάσουν ακόμα μία ισοπαλία σε ένα ντέρμπι φέτος; Προχωρώντας, στεκόμαστε στην επιλογή «Ακριβώς 3 Γκολ» του ερωτήματος «Ακριβές Σύνολο Γκολ», με απόδοση στο 3.8, αλλά και στην επιλογή «Παναθηναϊκός με 1» στο «Διαφορά νίκης», που δίνει 4.3!

Στο «Λεπτό 1ου γκολ», η επιλογή «21-30» δίνει απόδοση 5.5, ενώ πολύ καλή είναι και η απόδοση 4.05 που δίνει η επιλογή «Under 3.5 & Ισοπαλία». Στο «Ακριβές σκορ», το «0:0» δίνει 7.85 και το «1:1» δίνει 5.5. Το «Ναι» στο ερώτημα «Παναθηναϊκός Μηδέν Παθητικό» δίνει 3.45 και στο «Σκορ Πολλαπλών Επιλογών», το «Ισοπαλία με γκολ» δίνει 4.15. Πολλές οι ευκαιρίες για κέρδη στο «Επόμενο Γκολ», ενώ δεν ξεχνάμε πως στα πρακτορεία ΟΠΑΠ συνεχίζονται οι επιβραβεύσεις των παικτών, αφού το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες, Στο Παρά 1, Boost 13, Boost Νίκης και 2-0 & Έληξε, για ακόμα μεγαλύτερες ευκαιρίες να ποντάρουμε και να κερδίσουμε!

Με τον ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα παρακολουθούμε τα play offs της Super League, παίζουμε, ποντάρουμε και κερδίζουμε!


Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-3: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Άστον Βίλα - Ολυμπιακός 2-3: Live ο ημιτελικός του Europa Conference League
Rally Acropolis: Σημαντικά διαφοροποιημένο - Εκκίνηση από Λαμία, αυτές είναι οι Ειδικές Διαδρομές
Rally Acropolis: Σημαντικά διαφοροποιημένο - Εκκίνηση από Λαμία, αυτές είναι οι Ειδικές Διαδρομές
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 92-58: Έβγαλε αντίδραση, πάει σε τελικό πρόκρισης στην Ισπανία
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Παναθηναϊκός AKTOR: Στο γήπεδο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved