Παιχνίδι με τα γκολ σε «Άνφιλντ», Μαδρίτη  και… Νέα Σμύρνη!

Παιχνίδι με τα γκολ σε «Άνφιλντ», Μαδρίτη και… Νέα Σμύρνη!

Μεγάλα ματς στο κουπόνι του Σαββάτου και το παιχνίδι των… γκολ είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές αλλά και αποδοτικές επιλογές.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από μεσημέρι Σαββάτου με Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το κλασικό αγγλικό «ραντεβού» που θα ξεκινήσει στις 14:00 στο «Άνφιλντ» και θα δείξει αν η Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να επιστρέψει για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου στην Premier League. Οι «Reds» από την πλευρά τους, θέλουν να βάλουν ένα τέλος στις κακές εμφανίσεις που έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα την ώρα που η ομάδα του Μουρίνιο παρουσιάζεται έτοιμη να πάρει το πρώτο της «διπλό» στην εποχή Κλοπ μέσα στο Λίβερπουλ. Το σημείο δεν είναι εύκολο να το «διαβάσει» κανείς, το σίγουρο είναι πως το ματς θα έχει γκολ. Όχι πολλά όμως. Η επιλογή των 2-3 γκολ είναι ασφαλέστερη.

Από εκεί και πέρα, μεγάλο ματς θα γίνει απόψε και στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα, σε ένα από τα σημαντικά «σταυροδρόμια» για τη διεκδίκηση της «La Liga». Η «Μπάρτσα» έχει την ποιότητα να «καθαρίσει», αλλά όχι με πολλά γκολ όπως μπορεί να κάνει σε άλλες έδρας. Όταν αντιμετωπίζεις ομάδα του Σιμέονε ο πιο δύσκολος δρόμος είναι αυτός που οδηγεί στην εστία της ομάδας του. Το under 2,5 έχει ρίσκο, γιατί ανάμεσα στους 22 ποδοσφαιριστές είναι μερικοί από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου αλλά με τους «μαχητές» του «Τσόλο» αποφασισμένους φαντάζει λογική επιλογή.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με το σημαντικότερο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό στο οποίο ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΟΣΦΠ, το under 2,5 είναι επίσης αρκετά πιθανό. Η ομάδα του Λεμονή δεν θα ρισκάρει στην άμυνά της, όπου είναι ευάλωτη στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, για να πάρει το αποτέλεσμα που είναι ζωτικής σημασίας για αυτήν. Από την άλλη, ο Πανιώνιος με εξαίρεση την αναμέτρηση με την ΑΕΛ δεν είναι ομάδα που… ξεφεύγει από τη λογική του «μισό-μηδέν». Συνεπώς το Under 2,5 στο Πανιώνιος – Ολυμπιακός είναι επίσης ένα ποντάρισμα που έχει πιθανότητες και αξία.

Οι προτάσεις μας:
1316. ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. 2-3 γκολ: 1.98
1481. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ U 2.5: 1.65
1500. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ U 2.5: 1.75
Fun BET
1500. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Ακριβές σκορ 0-0: 11.00



Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
Europa Conference League: O Ελ Κααμπί MVP των πρώτων ημιτελικών
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved