Το Goal/Goal και η Μπενεβέντο

Το Goal/Goal και η Μπενεβέντο

Από Σουηδία και Ιταλία οι προτάσεις της Τρίτης, στο Γκάις-Γκέφλε μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, στο μπαράζ για τα πλέι-οφ ανόδου στην Ιταλία η Μπενεβέντο έχει τον πρώτο λόγο.

Στη Β’ Σουηδίας το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής κλείνει με την αναμέτρηση της Γκάις με την Γκέφλε. Ομάδες που μάχονται για την αποφυγή του υποβιβασμού και προέρχονται από άθλια αποτελέσματα. Η Γκάις, μετά από ένα συμβατικό ξεκίνημα στη σεζόν συνετρίβη την περασμένη εβδομάδα με το απίστευτο 7-1 από την Βάρμπεργκς, σε ματς όπου η άμυνα έγινε προφανώς «έρμαιο» στις διαθέσεις των γηπεδούχων. Από την πλευρά της η Γκέφλε είναι στην τελευταία θέση, έχοντας τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 21 γκολ παθητικό, ενώ προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, όλες με ευρεία σκορ (Over 2,5). Σκοράρει πάντως με μια μεγαλύτερη ευχέρεια, το Goal/Goal σε τιμή 1,65 μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Στη Β’ Ιταλίας πρώτος προκριματικός γύρος των πλέι-οφ ανόδου, χθες η Κάρπι πήρε την πρόκριση επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Τσιταντέλα, η σειρά σήμερα περνά στο ματς Μπενεβέντο-Σπέτσια. Η Μπενεβέντο τερμάτισε στην πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου και έδειξε μεγαλύτερη συνέπεια στην πορεία της από την Σπέτσια, η οποία ναι μεν είχε την καλύτερη άμυνα (34 γκολ) στην κατηγορία, ωστόσο είχε έντονο πρόβλημα στο σκοράρισμα (38 γκολ) και στα τελευταία πέντε ματς σκόραρε μόλις μία φορά. Η Μπενεβέντο πήρε τον αέρα της Σπέτσια στην κανονική περίοδο, δύο νίκες με 1-0 και 3-1 και έχει το ελαφρύ προβάδισμα για την τρίτη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά. Στο 2,10 ο άσος, τονίζουμε πως το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας (που την… απευχόμαστε), θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση, αν και εκεί δεν αλλάξει κάτι, την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρει η Μπενεβέντο, που τερμάτισε υψηλότερα στην κανονική περίοδο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(20:00): ΓΚΑΪΣ – ΓΚΕΦΛΕ: Goal/Goal (1,65)
(21:30): ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ – ΣΠΕΤΣΙΑ: 1 (2,10)



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved