Φουλ επίθεση με χάντικαπ

Φουλ επίθεση με χάντικαπ

Τρεις προτάσεις από τα αποψινά ματς της Ευρωλίγκα σε χάντικαπ παικτών, Ντατόμε (Φενέρ), Μότουμ (Ζαλγκίρις) και Λάρκιν (Μπασκόνια) προσφέρονται σε συμπαθητικές αποδόσεις.

Η Παρασκευή δεν κύλησε καλά στις προτάσεις των χάντικαπ αφού ο Γουαναμέικερ της Νταρουσάφακα μετά από ένα σερί επιτυχιών έσπασε τα καλάθια με 1/13 σουτ, ενώ ο Λοτζέσκι του Ολυμπιακού κινήθηκε στη μετριότητα των συμπαικτών του και έμεινε χαμηλά, χωρίς να πάρει πολλές προσπάθειες.

Ευκαιρία για ανάκαμψη στους αποψινούς αγώνες της Ευρωλίγκας. Ξεκίνημα με τον Τζίτζι Ντατόμε της Φενέρμπαχτσε, στο ματς με την αποκλεισμένη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που δεν παίζει και κάποια… σούπερ άμυνα. Στη Φενέρ μετά τον Κώστα Σλούκα τραυματίστηκε και ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, έτσι το σκοράρισμα για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα περιοριστεί σε λιγότερους παίκτες. Ο Τζίτζι Ντατόμε στο νικηφόρο παιχνίδι με τη Μπάμπεργκ «βγήκε μπροστά» και σημείωσε 16 πόντους, θα πάρει περισσότερες προσπάθειες και κόντρα στη Μακάμπι. Το χάντικαπ είναι στους 10,5 πόντους και μπορεί να το ξεπεράσει.

Στο Κάουνας μεγάλο παιχνίδι, η Ζαλγκίρις παίζει τα ρέστα της για να έχει ελπίδες να προλάβει την όγδοη θέση, υποδέχεται την Αναντολού Εφές. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, η τουρκική ομάδα έχει +2 νίκες από τους Λιθουανούς, ωστόσο η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει το πλεονέκτημα της νίκης επί της Εφές στο πρώτο παιχνίδι. Σε περίπτωση που επικρατήσει και σήμερα θα πλησιάσει στον ένα βαθμό, θα έχει και ευνοϊκή την ισοβαθμία οπότε οι ελπίδες θα είναι βάσιμες για πρόκριση στην τελική οκτάδα. Σε αυτή την προσπάθεια σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει ο Μπροκ Μότουμ. Ο Αυστραλός φόργουορντ είναι από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες του Γιασικεβίτσιους, μετρώντας τρία σερί παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων, έχοντας μάλιστα «οικονομία» στα σουτ: 10 πόντους με 3/8 σουτ στην ήττα από τη Φενέρ, 11 με 4/8 σουτ στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και 10 με 3/4 σουτ στην επικράτηση επί της Ούνιξ Καζάν. Προσφέρεται το χάντικαπ στους 9,5 πόντους και μπορεί να το ξεπεράσει.

Τέλος στη Γερμανία η Μπασκόνια θα ψάξει τη νίκη με την Μπάμπεργκ, που θα της δώσει το δικαίωμα για καλύτερο πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα. Με νίκη οι Βάσκοι ουσιαστικά κλειδώνουν την πρόκριση, βέβαια η Μπάμπεργκ, παρότι αποκλεισμένη, παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ωστόσο το κίνητρο της Μπασκόνια είναι ισχυρότερο και μπορεί να ποντάρει στην «αφύπνιση» του Σέιν Λάρκιν. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ μετά από ένα διάστημα ντεφορμαρίσματος επανήλθε στις μεγάλες εμφανίσεις, με 7/12 σουτ και 19 πόντους βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει μέσα στην Πόλη την Φενέρ, ενώ την Παρασκευή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας σημείωσε 12 πόντους με 5/10 σουτ, μαζί και το νικητήριο καλάθι στα 15 δευτερόλεπτα. Οι 13,5 πόντοι του πλεονεκτήματος μπορούν να καλυφθούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(19:45): ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΜΑΚΑΜΠΙ: Ντατόμε Over 10,5 (1,75)
(20:00): ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ: Μότουμ Over 9,5 (1,75)
(21:00): ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ – ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Λάρκιν Over 13,5 π. (1,75)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved