Ολοκληρώθηκε το «deal»

Ολοκληρώθηκε το «deal»

Αν και υπήρξε κωλυσιεργία, τελικά το μεγάλο «deal» έλαβε σάρκα και οστά, καθώς ο ΓΑΣ Χαλκηδόνας ένωσε τις δυνάμεις του με τον Γαλαξία Αδένδρου.

Και το όνομα αυτής της ομάδας... Γαλαξίας Χαλκηδόνας! Έτσι, δύο γειτονικές περιοχές που είναι από τις πλέον μπασκετικές στη Θεσσαλονίκη ένωσαν τις δυνάμεις τους και προχώρησαν στη μείζονος σημασίας συγχώνευση. Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε ακόμα μία σημαντική κίνηση, καθώς ο Δημήτρης Γεροφώτης συμφώνησε να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας, ανανεώνοντας και επίσημα το συμβόλαιό του.

Πλέον, μπαίνουν σε πρώτο πλάνο οι συζητήσεις με τους παίκτες από το υπάρχον δυναμικό και μόλις ο προπονητής, σε συνεργασία με τη διοίκηση λάβουν τις οριστικές τους αποφάσεις, τότε θα προχωρήσουν και στις πρώτες μεταγραφές, έχοντας στο μυαλό τους αρκετές περιπτώσεις έμπειρων αθλητών.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα χρώματα της ομάδας θα είναι τα «κυανέρυθρα», ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει η παρουσία του κόσμου, καθώς το κλειστό του Αδένδρου που βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα από τη Χαλκηδόνα αποτελεί μία από τις πλέον... καυτές έδρες. Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το νέο διοικητικό σχήμα που θα έχει πρόεδρο τον Γιάννη Τσαλώνη.



Επεισόδια έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» πριν το Παρί Σ.Ζ. – Άρσεναλ
Επεισόδια έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς» πριν το Παρί Σ.Ζ. – Άρσεναλ
Οριστικά στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Οριστικά στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Champions League: «Μέθυσε» η Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό!
Champions League: «Μέθυσε» η Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν στον τελικό!
Πένθος στον Ολυμπιακό – Πέθανε ο Άρης Σταμάτης
Πένθος στον Ολυμπιακό – Πέθανε ο Άρης Σταμάτης
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved