Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη νέα σεζόν

Με το Πάμε Στοίχημα στη φανέλα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη νέα σεζόν

Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της ομάδας για όγδοη συνεχή αγωνιστική περίοδο.

Ο ΟΠΑΠ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζουν τη χορηγική συνεργασία τους και την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παραμένει Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το λογότυπο του παιχνιδιού να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.

Εφέτος, είναι η όγδοη συνεχόμενη σεζόν που ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, στηρίζοντας τις προσπάθειές της για επιτυχίες στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Παράλληλα, η συνεργασία των δύο πλευρών θα περιλαμβάνει δράσεις που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους φιλάθλους, αλλά και κοινωνικές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στη νέα γενιά.

Στο πλαίσιο ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, ο Chief Marketing Officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, και o Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, παραβρέθηκαν σε μία από τις προπονήσεις της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και συνομίλησαν με τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Γιαν Κάρας, τόνισε: «Για όλους εμάς στον ΟΠΑΠ, είναι μεγάλη χαρά που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό για όγδοη συνεχόμενη σεζόν. Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε με τους παίκτες και τους προπονητές στο σπίτι τους, το ΟΑΚΑ, καθώς προετοιμάζονται για τους αγώνες και τις προκλήσεις της σεζόν που μόλις ξεκίνησε. Ο ΟΠΑΠ έχει έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον Παναθηναϊκό και θα σταθούμε δίπλα στην ομάδα, σε κάθε της βήμα, στις ελληνικές διοργανώσεις και τη Euroleague. Είμαι σίγουρος ότι αυτή θα είναι μια σεζόν γεμάτη εκπληκτικές εμπειρίες για την ομάδα και τους φιλάθλους».

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υπογράμμισε: «Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού διαχρονικά, και ο «εξάστερος» Παναθηναϊκός, ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά brand διεθνώς, συνεχίζουν μαζί για άλλη μια χρονιά που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις. Στην προσπάθεια αυτή, η ομάδα έχει δίπλα της το Πάμε Στοίχημα, το πιο αγαπημένο στοιχηματικό brand στην Ελλάδα, που είναι ο Μέγας Χορηγός στη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Ο Chief Product Officer του ΟΠΑΠ, Φώτης Ζησιμόπουλος, ανέφερε: «Tο Πάμε Στοίχημα, το παιχνίδι που έφερε το στοίχημα στη χώρα μας, εξακολουθεί ύστερα από 23 χρόνια να είναι συνώνυμο του αθλητικού στοιχηματισμού. Εφέτος, ξεκινήσαμε τη νέα σεζόν με το Πάμε Στοίχημα να είναι πιο πλούσιο από ποτέ. Ικανοποιούμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη, με πλήθος νέων στοιχηματικών επιλογών και προσφορών, δυνατό cash-out και αναβαθμισμένο bet builder. Είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στη φανέλα του, θα έχει μια πολύ καλή πορεία εφέτος στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ο Προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις πιο δυνατές ομάδες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Φυσικά, είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δυνατούς συμπαίκτες, όπως τον ΟΠΑΠ, ο οποίος δεν στηρίζει μόνο τον Παναθηναϊκό, αλλά και όλο το ελληνικό μπάσκετ και τον ελληνικό αθλητισμό στο σύνολό του. Ελπίζω ότι θα έχουμε σταθερά στο πλευρό μας τον ΟΠΑΠ στην προσπάθεια να πέτυχουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει τόσο για την εφετινή σεζόν, όσο και για το μέλλον». 

Ο Αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, σημείωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία με μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Ο ΟΠΑΠ έχει σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά και στην ελληνική κοινωνία. Ως παίκτες είναι πολύ σημαντικό να έχουμε, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ, καλούς συμπαίκτες. Πράγματι, ο ΟΠΑΠ εδώ και χρόνια είναι πολύ καλός συμπαίκτης και συνεργάτης του Παναθηναϊκού».

***

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs) στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τoυς αγώνες επιβίωσης στη Super League
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τoυς αγώνες επιβίωσης στη Super League
Ο... τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ κι ο «μύθος» Πετρούνιας: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
Ο... τελικός ΠΑΟΚ - ΑΕΚ κι ο «μύθος» Πετρούνιας: Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
NBA: Πιο σκληροί οι Μάβερικς σε επεισοδιακό ματς, θυρίαρχοι Τίμπεργουλφς – Δείτε τα highlights
NBA: Πιο σκληροί οι Μάβερικς σε επεισοδιακό ματς, θυρίαρχοι Τίμπεργουλφς – Δείτε τα highlights
NBA: Ήττα των Μπακς σε τρομερό ματς, 2-1 οι Πέισερς! – Ξανά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
NBA: Ήττα των Μπακς σε τρομερό ματς, 2-1 οι Πέισερς! – Ξανά εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved