Ο «Νέρωνας» του ελληνικού μπάσκετ!
In Time

Ο «Νέρωνας» του ελληνικού μπάσκετ!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος ξεδιπλώνει την κρυφή ατζέντα του και επιχειρεί να γίνει ο άνθρωπος που θα «πυρπολήσει» το άθλημα

Στην προσπάθεια του να κυριαρχήσει σε όλο το μπάσκετ ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος δεν διστάζει να το οδηγήσει στην γελοιοποίηση. Διότι, μόνο ως τέτοιο μπορεί να χαρακτηριστεί όλο το σκηνικό που έχει στηθεί τα τελευταία 24ωρα με αφορμή την αντιπαράθεση με τους Κριτές, χωρίς να σέβεται αθλητές, προπονητές, παράγοντες και πολύ περισσότερο τους φιλάθλους που σπεύδουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα που ανοίγει πλέον όλα τα θέματα στο τραπέζι (χωρίς να τα έχει προαναγγείλει προεκλογικά) και αδιαφορεί για την μπαχαλοποίηση και το διασυρμό που οδηγείται το μπάσκετ, έχει μόνο έναν στόχο. Να κυριαρχήσει ΠΑΝΤΟΥ και να επιβάλλει τους κανόνες του.

Στο θέμα των Κριτών που ζητούν να αποκατασταθεί η υπόσταση τους, ξέρει καλά πως εάν δεν αναγνωρίζονται δεν θα αργήσει η ώρα που θα έρθει ο ίδιος για να τους εντάξει στην «ομπρέλα» της ΕΟΚ και να γίνονται ορισμοί κριτών από την Ομοσπονδία, παρότι οι Σύνδεσμοι Κριτών λειτουργούν περισσότερο από 20 χρόνια.

Τι πέτυχε όμως ως τώρα; Να γίνει ένα μπάχαλο εφόσον δεν έκανε τίποτε ουσιαστικό να το αποτρέψει και να μην ξέρει κανείς αν θα γίνουν τα παιχνίδια και με ποιους κριτές. Απίστευτα πράγματα, καθώς ήδη η πλειοψηφία των Συνδέσμων αρνούνται να κατέβουν στους αγώνες για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος!!!

Βλέποντας λοιπόν, ο Λιόλιος ότι δεν κάνουν πίσω και να καθίσουν στο τραπέζι όπως λέει την επόμενη εβδομάδα (αλήθεια τι να πουν;) τραβάει το σκοινί αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Αποτέλεσμα; Να γίνεται λόγος για κριτές από κάθε σημείο της Ελλάδος (είναι στα τηλέφωνα τα τελευταία 24ωρα και μέλη της ΚΕΔ, παρότι δεν έχουν καμία δουλειά να ασχολούνται με την ανεύρεση κριτών) που θα επιστρατευτούν για τα παιχνίδια, είτε ενεργοί είτε εν αποστρατεία.

Μάλιστα, ακούστηκε το απίστευτο, εάν δεν φτάνουν οι κριτές για τα παιχνίδια να κάθονται στο τραπέζι της γραμμματείας και ένας εκπρόσωπος της κάθε ομάδας.

Όλα αυτά συνθέτουν τη νέα τάξη πραγμάτων στο ελληνικό μπάσκετ και την πλήρη απαξίωση του.

Τώρα για τις ΚΑΕ δεν γίνεται καν λόγος, εκεί έχουν τα θέματα τους και δεν... προλαβαίνουν να ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό ζήτημα. Όμως, θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι εάν το καράβι του μπάσκετ βάλει νερά στο τέλος ΟΛΟΙ θα χαθούν. Κι εκείνοι που κάνουν προσωπική πολιτική αλλά και όσοι αδιαφορούν.

Στις ΚΑΕ προφανώς θα ασχοληθούν όταν γίνει κάποιο λάθος είτε στην καταμέτρηση κάποιου καλαθιού, είτε οτιδήποτε και θα χρειαστεί να προστρέξουν στο ΑΣΕΑΔ. Όμως, τότε θα είναι αργά...

ΥΓ: Ακόμη και οι αγνοί και καλοπροαίρετοι παράγοντες των ομάδων που στήριξαν την προσπάθεια, έχουν αρχίσει να προβληματίζονται έντονα... Και ήδη, σκέφτονται ποια θα είναι η επόμενη ημέρα...

 



Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Κέρασε μπύρα τους φιλάθλους για το αντίο του ο Μάρκο Ρόις!
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Επεισόδια στα Άνω Λιόσια - Ήρθαν στα χέρια οπαδοί του Ηρακλή και του Πανιωνίου (vid)
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
Πόλο: Εύκολα στον τελικό ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Τίτλος αφιερωμένος στον Ιβάν Σαββίδη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved