Ο Λιόλιος διχάζει το μπάσκετ!
In Time

Ο Λιόλιος διχάζει το μπάσκετ!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Όλα τα είχαμε δει με τον... φρέσκο αέρα στην Ομοσπονδία, αλλά να ψάχνουν με το... φανάρι τελευταία στιγμή λίγο πριν κλείσει η πόρτα του αεροπλάνου, για να βρουν παίκτες να πάνε να παίξουν στο Βέλγιο για να μην χάσουμε και αποκλειστούμε, δεν το περίμενε ούτε ο... πασέρ!

Και εξηγεί: Όπως έγινε και με την υπόθεση του Ιωάννη Παπαπέτρου, όπου έβλεπαν τη συμπαιγνία των Σέρβων για να αποδυναμώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την γαλανόλευκη εν όψει του αγώνα με τη Λετονία, έτσι και τώρα είναι αστείοι, ερασιτεχνικοί και το κυριότερο διχαστική η τακτική που ακολούθησαν για το ματς με τους Βέλγους.

Κατόπιν εορτής και αφού είχε γίνει το... έγκλημα (η ήττα από τους Λετονούς δηλαδή), οι φωστήρες της ΕΟΚ φιλοτιμήθηκαν να στείλουν επιστολή για να κάνουν τα μούτρα κρέας του Ζαγκλή, των Σέρβων και του Ομπράντοβιτς.

Αντί να τρέξουν ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ να καταγγείλουν την μεθόδευση να γυρίσουν τον κόσμο ανάποδα και να είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο Ηράκλειο, μας ενημέρωναν ότι έγινε sold out με τη Λετονία και έβγαζαν φωτογραφίες σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Για να μην παρεξηγηθούμε από τους υπαλλήλους, είναι προφανώς καλές οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και πρέπει να γίνονται, αλλά να μην μας έχει και ο Ομπράντοβιτς τον Παπαπέτρου στο ΣΕΦ μαζί του για να περάσει η Σερβία στο Παγκόσμιο.

Πάμε λοιπόν στο ματς με το Βέλγιο. Ενώ, θα έπρεπε οι παίκτες να είχαν ήδη ενημερωθεί για το πλάνο και το πρόγραμμα, άρχισαν ξαφνικά να καλούνται παίκτες από ‘δω και εκεί.

ΠΑΝΙΚΟΣ λέγεται αυτό.

Ο Παναθηναϊκός που σε αντίθεση με άλλους, πάντα είναι στο πλευρό της Εθνικής, ακόμη και όταν βλάπτονται τα συμφέροντα του. Έφτασε στο σημείο να στείλει τον Γιώργο Παπαγιάννη να παίξει με την Τουρκία στα Άνω Λιόσια, ενώ είχε αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague.

Έστειλε τον Παπαγιάννη τραυματία (με κίνδυνο να χάσει τη μισή σεζόν) στο Ευρωμπάσκετ και ακόμη τον περιμένει να συνέλθει από εκείνη την ταλαιπωρία. Για να φωτογραφηθεί ο Λιόλιος με το μετάλλιο.

Ήταν καλός ο Παναθηναϊκός τότε ε;

Φτάνουμε στο σήμερα και ο Παναθηναϊκός για μια φορά δεν μπορεί να δώσει τον παίκτη του στη διάθεση της Εθνικής ομάδας. Σημείωση: Έχει ήδη δώσει τους Μποχωρίδη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη. Για να σας τα φρεσκάρει ο πασέρ, δεν κοίταξε τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των παικτών του, ούτε τους κορόϊδεψε ο... Ιτούδης στις συζητήσεις που είχαν. Αυτά τα κάναν άλλοι, που έπαιζαν με το εθνόσημο επειδή έχαναν το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο αθλητής Σλούκας ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ δεν καλείται καν!

Αντίθετα, ο Παπαγιάννης καλείται επίσημα.

Είναι προφανής ο εκβιασμός και στον παίκτη και στο σωματείο.

Όπως είναι προφανής και η διχαστική τακτική του Βαγγέλη Λιόλιου. Ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα, λοιπόν, ο άνθρωπος που βάζει τους υπαλλήλους του και γράφουν ότι νοιάζεται για την ενότητα του μπάσκετ, βάζει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να «σφραχτούν».

Το ερώτημα λοιπόν παραμένει: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ;
Μην μας πουν ότι έκρινε ο προπονητής πως δεν έχει πρόβλημα στα γκαρντ. Το είδαμε με τη Λετονία. Όταν καλείς επιστράτευση δεν αφήνεις απ’ έξω τα «δικά μας παιδιά». Ούτε επειδή σου το είπε κάποιος. Στην επιστράτευση πάνε όλοι στο μέτωπο αποφασισμένοι να «φάνε» τη σφαίρα για να γυρίσουν νικητές.

Επιστράτευση αλα καρτ είναι όχι μόνο επικίνδυνη, αλλά βάζει σε κίνδυνο την ενότητα της προσπάθειας.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν έχει καταλάβει ακόμη ότι ο πρόεδρος μιας Ομοσπονδίας δεν είναι φωτογραφίες, συναντήσεις και υποκλίσεις από τους «αυλικούς».

Είναι οι επαφές σε υψηλό επίπεδο, προσπάθεια και μάχη για να μην σε... φάνε.
Η συμπεριφορά του και οι χειρισμοί των υπαλλήλων του (σφύζουν από παραγοντική εμπειρία οι παλαίμαχοι αστέρες) έβαλαν «βόμβα» στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ, βάζοντας ξανά την κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια της Εθνικής. Κάτι το οποίο νομίζαμε ότι το ‘χαμε ξεχάσει.

Και κάτι τελευταίο. Οι παίκτες προφανώς και δεν φταίνε σε τίποτε, αλλά εκείνος ο ΠΣΑΚ που νοιαζόταν για το μόνο αν θα κοπεί το 5 η το 15% από τα συμβόλαια των παικτών στην πανδημία υπάρχει, η είναι χαμένος στις... επιτροπές;

ΥΓ: Απολογιστική συνέντευξη για την αποτυχία στο Ευρωμπάσκετ σκοπεύει να δώσει ο Βαγγέλης Λιόλιος; Τόσα μεροκάματα μοιράζει, ένας δεν βρίσκεται να του κάνει πέντε ερωτήσεις; Διότι από το ματς με την Γερμανία και μετά είναι άφαντος...

Ο πασέρ...


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απάντησε στην ΕΟΚ ο Παναθηναϊκός - «Αστειότητες για Παπαγιάννη, καμία ενημέρωση για Σλούκα» (audio)

Απάντησε στην ΕΟΚ ο Παναθηναϊκός - «Αστειότητες για Παπαγιάννη, καμία ενημέρωση για Σλούκα» (audio)

Ο Λιόλιος ξέρει κάποιον Σλούκα ή θυμάται μόνο τον Παπαγιάννη;

Ο Λιόλιος ξέρει κάποιον Σλούκα ή θυμάται μόνο τον Παπαγιάννη;

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ - Πόσα χρήματα θα μοιράσει το Μ. Σάββατο
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Euroleague, Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Οι διαιτητές για το Game 4 στο ΣΕΦ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Champions League, Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0: Βλέπει τελικό με Φούλκρουγκ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
Euroleague: Με Καλάθη 2-1 η Φενέρ - Έβγαλε «σκούπα» η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved