Έτοιμος να τα βροντήξει προπονητής της Basket League!

Έτοιμος να τα βροντήξει προπονητής της Basket League!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Μπορεί μέχρι τώρα να έχει αποχωρήσει μόνο ο Άγγελος Τσίκληρας από πάγκο της Basket League, όμως, φαίνεται ότι επίκειται και άλλη αποχώρηση προπονητή!

Πιθανότατα και πολύ σύντομα, η οποία δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει χαρακτηριστικά απόλυσης, αλλά... εθελούσιας εξόδου η παραίτησης. Διότι, όπως λέγεται ήδη ο προπονητής περιμένει αρκετές ημέρες να ενισχυθεί η ομάδα του όπως έχει ζητήσει ο ίδιος, αλλά ακόμη φαίνεται ότι δεν έχει πειστεί η διοίκηση!

Μάλιστα, ακόμη και με έναν Έλληνα πάουερ φόργουορντ που ήρθαν σε επαφή πρόσφατα δεν μπορούσαν να του καταθέσουν επίσημη πρόταση γιατί δεν ήξεραν πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη να πληρώσει η διοίκηση.

Βλέποντας αυτή την κατάσταση ο προπονητής είναι έτοιμος να αποχωρήσει ακόμη και αν νικήσει αυτή την αγωνιστική!

Βέβαια, την Παρασκευή (4/11) διέρρευσε η πληροφορία ότι τελικά ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ πείστηκε για να προχωρήσει η ομάδα σε μια μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης. Όμως, δεν παίρνουμε και όρκο ότι θα γίνει. Γι’ αυτό και η αγωνιστική που θα πραγματοποιηθεί θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...

Κανένα σημάδι για τους παίκτες της Ευρωλίγκας στα «παράθυρα»!

Παρότι είναι ελάχιστες οι ημέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας (7/11) για τον αγώνα με την Λετονία στο κλειστό «Δυο Αοράκια» της Κρήτης δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ενημέρωση για τους παίκτες της Ευρωλίγκας.

Στην ΕΟΚ παρά τις προσπάθειες τους ακόμη δεν ξέρουν (;) εάν θα υππολογίζουν στους παίκτες που παίζουν στην Ευρωλίγκα και αν θα κάθεται στον πάγκο ο Δημήτρης Ιτούδης. Απίστευτα πράγματα για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, σε ότι αφορά την πρόκριση στην τελική φάση.

Μέχρι τώρα γίνονται... εικασίες ότι θα εμφανιστούν την ημέρα του αγώνα τρεις παίκτες του Ολυμπιακού (Λαρεντζάκης, Παπανικολάου και Λούντζης με τον τελευταίο μετά τον τραυματισμό του να βγαίνει από το... κάδρο των προσκλητηρίων) και ίσως ο Καλάθης με τον Ιτούδη. Βέβαια, για τους δυο τελευταίους μην το «δένετε» κιόλας, καθώς μπορεί να μην τους αφήσει η Τουρκική ομάδα, όπως και τον Παπαπέτρου η Παρτιζάν.

Άτυχος ξανά ο Χάγκινς

Όπως και πέρσι με το Περιστέρι, έτσι και φέτος με τον Άρη ο Τζος Χάγκινς ξεκίνησε εξαιρετικά τη σεζόν και αποτελούσε βασικό συντελεστή της πολύ καλής πορείας των «κιτρίνων». Όμως, μια θλάση που τον αποδιοργάνωσε πέρσι, προέκυψε και τη φετινή χρονιά με συνέπεια να μείνει ξανά στα... πιτς. Ένας ίδιος τραυματισμός που θα χρειαστεί περίπου δυο μήνες για να μπορέσει να επανέλθει. Την ώρα που ήταν στα... καλύτερα του.

Ο ΠΑΟΚ και η ενίσχυση

Ο ΠΑΟΚ έχασε τον Ντάρκο-Κέλι για όλη τη σεζόν, λόγω του σοκαριστικού τραυματισμού του στον αγώνα με την Μάλαγα, αλλά το θέμα της αναζήτησης του αντικαταστάτη του δεν είναι απλό. Ο «ισχυρός άνδρας» του «δικεφάλου» Θανάσης Χατζόπουλος που θέλει να λειτουργούν όλα υποδειγματικά και να μην δημιουργούνται ανοίγματα (οικονομικά) όπως στο παρελθόν πιθανότατα δεν θα κινηθεί σε συνεννόηση με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη για άλλο παίκτη... Προτιμά να έχει έναν λιγότερο και να είναι «Ο.Κ.» ο προυπολογισμός, από το να αποκτηθεί ένας ξένος και να δυσκολέψουν τα πράγματα.

Ο πασέρ...

 



EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
EURO 2024: Η UEFA άναψε το πράσινο φως για 26 παίκτες
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved