«Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες»

«Δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες»

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ παραχώρησε η Εβίνα Μάλτση η οποία αναφέρθηκε στο Ευρωμπάσκετ Γυναικών.

Η συγκέντρωση και η διάρκεια είναι το μυστικό της εθνικής ομάδας γυναικών για να πετύχει το στόχο της που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινά το Σάββατο στην Πολωνία σύμφωνα με την Εβίνα Μάλτση. Η έμπειρη γκαρντ και

MVP της προηγούμενης διοργάνωσης θεωρεί ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για τους αγώνες υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες».

Τι θα πρέπει να κάνει η εθνική ομάδα για να περάσει στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ που είναι και ο μεγάλος της στόχος;

«Εύχομαι καταρχήν να είμαστε υγιείς και να έχουμε καλή τύχη. Από άποψη προετοιμασίας είμαστε έτοιμες. Έχουμε δουλέψει πολύ. Μένει να βγάλουμε για σαράντα λεπτά σε κάθε ματς το καλύτερο που μπορούμε και προσωπικά πιστεύω αν αυτό γίνει, θα έχει και αποτέλεσμα. Αν αποκτήσουμε διάρκεια στη συγκέντρωσή μας δεν θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στην επόμενη φάση»

Μίλησε μας για τους αντιπάλους που υπάρχουν στον όμιλο στον οποίο συμμετέχει και η εθνική.

«Δεν είμαι από αυτές που μιλάνε για τους αντιπάλους. Μεγαλύτερη σημασία έχει τι κάνουμε εμείς και τι κάνουμε στο παιχνίδι μας σε σχέση με τον αντίπαλο. Ο όμιλός μας δεν είναι εύκολος γιατί δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες για μας. Μπορούν να υπάρξουν εύκολα παιχνίδια αν τα μετατρέψεις εσύ με την απόδοσή σου μέσα στο γήπεδο. Και η Λετονία και η Κροατία και η Γαλλία είναι δύσκολες ομάδες για μας και απαιτείται απόλυτη συγκέντρωση για να φέρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δώσει πρόκριση στην επόμενη φάση. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανέναν».

Σας αγχώνει το γεγονός ότι στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ η Ελλάδα κατέκτησε την 5η θέση;

«Αυτό ίσως να βαραίνει εμάς τις παλιές, αλλά αυτή η ομάδα έχει και νέα πρόσωπα. Δεν μπορείς να πας σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κουβαλώντας πρόσθετο άγχος τέτοιου είδους. Αυτό που σίγουρα ισχύει με σχέση την επιτυχία του 2009 είναι ότι μας υπολογίζουν πλέον όλες οι ομάδας. Μας σέβονται και μας υπολογίζουν όλοι».

Πρώτος αντίπαλος είναι η Λετονία το Σάββατο. Τι μπορούμε να περιμένουμε;

«Είναι παιχνίδι πρεμιέρας. Θα παίξει ρόλο στον ψυχολογικό τομέα, αλλά δεν παύει να είναι ένα από τα τρία ματς που έχουμε να δώσουμε στον όμιλό μας».



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved