Μόνος ή Μάνος;

Μόνος ή Μάνος;

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Τους ζήλεψε μέχρι και ο... «Μπόμπενας» στη μαγειρική και την ίντριγκα! Τι έκαναν οι αθεόφοβοι; Για μια ακόμη φορά υποτάχθηκαν στα κελεύσματα της νέας εποχής και διόρθωσαν τα... αδιόρθωτα. Πάρτε ποπ κορν και απολαύστε υπεύθυνα:

Στους ορισμούς των διαιτητών της Basket League για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου έβαλαν πρώτο διαιτητή τον Τάσο Μάνο στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό! Ποιον; Τον Τάσο Μάνο, που είναι ο ένας από τους τρεις (οι άλλοι δυο είναι οι Παναγιώτου και Αναστόπουλος) που είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός να μην τον «σφυρίξουν» ξανά και επί της ουσίας να... εξαφανιστούν. Δεν πρόλαβε βέβαια να περάσει ένα 24ωρο και τον μετακίνησαν στο «Ιβανώφειο» και τον αγώνα του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Μια κίνηση που εκθέτει αν μη τι άλλο την ΚΕΔ.

Ρωτάμε λοιπόν: Γιατί άλλαξε ο Μάνος; Απ’ ότι ξέρουμε κώλυμμα δεν δήλωσε όπως υποχρεώθηκε να δηλώσει κάποιος άλλος. Το απαίτησε κανένας; Έπεσε κανένα τηλέφωνο; Τι άλλαξε στην απόφαση της ΚΕΔ και μετά από μια ημέρα, ο Αθηναίος ρέφερι από το Φάληρο βρέθηκε στο Ιβανώφειο; Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η ΚΕΔ υπακούει στην επιθυμία του Ολυμπιακού και δεν ορίζει τον Τάσο Μάνο στα παιχνίδια της. Αυτοί μάλιστα το πήγαν και ακόμη παραπέρα. Ένα ολόκληρο πρωτάθλημα δεν τον όριζαν σχεδόν ποτέ. Τι άλλαξε λοιπόν; Μπορεί να μας απαντήσει ο πρόεδρος της ΕΟΚ; Ο κύριος Χριστοδούλου; Ο λαλίστατος κύριος Πιτσίλκας; Μη νομίζουν ότι έχουν το ελεύθερο να κάνουν ότι γουστάρουν και να παίζουν με την υπομονή όλων. Διότι και τους βλέπουν και τους μαθαίνουν...

Στον… αέρα ο Μπήτης!

Κάθε φορά να μας εκπλήσσουν, κάθε φορά να μας βγάζουν από τα ρούχα μας, κάθε φορά να αναρωτιόμαστε αν τα κάνουν επίτηδες.
Που λέτε ο Δημήτρης Μπήτης μπήκε από το… παράθυρο στην ΚΕΔ και παραμένει στη… ζούλα!
Γιατί; Όσο οι άλλοι προσπαθούν να σας πείσουν ότι… μεγαλουργεί το ελληνικό μπάσκετ πλέον την μ.Β. (μετά Βασιλακόπουλον) εποχή εμείς θα είμαστε εδώ να σας θυμίζουμε με τι έχουμε μπλέξει.
Ο Δραμινός λοιπόν δεν ήταν ποτέ διεθνής διαιτητής, αλλά παρόλα αυτά «τρούπωσε» στην ΚΕΔ υπό την ανοχή των πάντων.
Το τρομερό είναι ότι παραμένει και ορίζει, κρίνει, αξιολογεί και αποφασίζει για το μέλλον διαιτητών έχοντας κοπεί από τις εξετάσεις της ΦΙΜΠΑ!
Ανά περιόδους οι διαιτητές υποβάλλονται σε γραπτές εξετάσεις από τις τεχνικές επιτροπές διαιτησίας στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για να υπάρχει έλεγχος του επιπέδου που υπάρχει σε αυτούς που διοικούν την διαιτησία.
Δεν πέρασε όμως όλα τα μαθήματα ο… δικός μας και είναι στον «αέρα», διότι σύμφωνα με τον κανονισμό δεν πρέπει να παραμείνει στην ΚΕΔ.

Ο ίδιος βέβαια υποστηρίζει πως δεν πέρασε ένα από τα τεστ και αυτό δεν επηρεάζει την θέση του. Να τον ενημερώσουμε και αυτόν και τον Χρήστο Χριστοδούλου (αλήθεια αυτός τι κάνει;) και τον Βαγγέλη Λιόλιο πως αυτό δεν ισχύει και όταν έχεις κοπεί έστω σε ένα τεστ, έχεις κοπεί…

Σαν τις Πανελλήνιες…

Όλοι οι παραπάνω όπως καταλαβαίνετε παρανομούν και το θέμα θα πρέπει να το κοιτάξουν διότι, είπαμε: Αυτά τέλειωσαν με τις «φρέσκιες ιδέες». Τι όχι;

Και κλείνοντας κάνουμε μια ερώτηση προς τους διοικούντες την ΟΔΚΕ: Οι εξετάσεις των διαιτητών της Basket League αγωνιστικές και γραπτές στα μισά της αγωνιστικής περιόδου με την λήξη του πρώτου γύρου, γιατί δεν έγιναν φέτος; Εμείς δίνουμε μια απάντηση δική μας. Γιατί ίσως κάποιοι δεν θα περνούσαν...

Ρεκόρ!

Θυμάστε που ο Βαγγέλης Λιόλιος είχε πάει σε ένα ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και ούτε λίγο ούτε πολύ μόνο τα πόδια στο τραπέζι δεν έβαλε για να δίνει διαταγές στους υπόλοιπους.
Μπορεί να το κάνει στα ΔΣ της ΕΟΚ, δεν το ξέρουμε, αλλά έλεγε στους ιδιοκτήτες των ομάδων να διαφυλάξουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και να διορθώσουν το μπάχαλο που επικρατεί στη λίγκα.
Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι:
Στον αγώνα Οίαξ Ναυπλίου-Μαρούσι 69-135 (οι 66 πόντοι διαφοράς είναι η 5η μεγαλύτερη στην ιστορία) το Μαρούσι σούταρε 60 (ΕΞΗΝΤΑ) τρίποντα.
Έχει να σχολιάσει κάτι; ‘Η κοιτάζει μόνο τα στραβά των άλλων;

Ο πασέρ...



Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
Ο Τζο Μπαίντεν θα τιμήσει την Κέιτι Λεντέκι με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
«Τέλος» από τον Πανσερραϊκό ο Ουάρντα
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
ΝΒΑ: Οι Λέικερς απέλυσαν τον προπονητή Ντάρβιν Χαμ
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
Προπονητής κατηγορείται για σεξουλική κακοποίηση έξι ανηλίκων – Σοκάρουν οι ενέργειές του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved