Η εικόνα διάλυσης του Προμηθέα και η εξήγηση!

Η εικόνα διάλυσης του Προμηθέα και η εξήγηση!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Τον τίτλο της μεγαλύτερης απογοήτευσης στη φετινή Basket League έχει κερδίσει δικαιωματικά ο Προμηθέας, ο οποίος μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ μετράει 3 νίκες στα 16 τελευταία ματς!

Απίστευτο κι όμως αληθινό, για μια ομάδα που επένδυσε πολλά και επενδύει ακόμη, καθώς προσέθεσε στο ρόστερ εσχάτως τον Κόνερ Φράνκαμπ μ’ ένα τρομερό συμβόλαιο, με μηνιαίες απολαβές 30.000 ευρώ!

Παρ’ ολ’ αυτά, η εικόνα στο παρκέ και μετά την αποχώρηση του Ηλία Ζούρου και την επιστροφή του Μάκη Γιατρά είναι αποκρουστική.

Ποιοι λόγοι οδήγησαν σ’ αυτό το «ναυάγιο»; Ο... πασέρ κάνει μια ανάλυση σε βάθος όπου επικεντρώνεται σε δυο θέματα. Το ένα αφορά τον τραυματισμό του Κέντρικ Ρέϊ που αποτελούσε τον σημαντικότερο παίκτη της ομάδας και τον πιο επιδραστικό επιθετικό της και το άλλο την υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη.

Η είδηση για την προοπτική της συνεργασίας του Συλλόγου με τον άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού «διέλυσε» εσωτερικά την ομάδα. Η διοίκηση έπρεπε να «θωρακίσει» αυτή την κίνηση της και να μην επιτρέψει διαρροές, ώστε να πάει ομαλά στην επόμενη ημέρα.

Αντ’ αυτού, επέλεξε να το... διατυμπανίζει και όταν το θέμα «έσκασε» ήταν πλέον αργά. Ο Ηλίας Ζούρος έδειξε να μην μπορεί να διαχειριστεί το συγκεκριμένο θέμα, καθώς ένιωθε ήδη... αναλώσιμος στον πάγκο του Προμηθέα. Οπότε τα πάντα ήταν ρευστά.

Οι τραυματισμοί που ακολούθησαν (Χαντ και Αγραβάνης) και ο παραγκωνισμός του Νίκου Ρογκαβόπουλου περιόρισαν τις επιλογές που υπήρχαν και οι ήττες έγιναν... συνήθεια.

Το μήνυμα στον Χαντ

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στον Προμηθέα είναι το περιστατικό με τον Ντάριο Χαντ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που ήταν τραυματίας επέστρεψε άρον-άρον με τον ΠΑΟΚ. Γιατί; Πολύ απλά γιατί όπως του εξήγησαν «επειδή έχουμε πολλές απουσίες, αν δεν παίξεις, θα πάμε να πάρουμε παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση σου»! Και ο Χαντ... πείστηκε και έπαιξε δείχνοντας βέβαια ότι είναι ανέτοιμος. Όσο για τον Αμπντούλ Γκάντι που θα αναχωρήσει μετά την επιστροφή του Κέντρικ Ρέι παρέμεινε γιατί δεν ήθελε να... φύγει. Με το έτσι θέλω!
Με αυτή τη λογική είναι φυσιολογικό να μην μπορείς να στρίψεις αγωνιστικά και οι ήττες να διαδέχονται η μια την άλλη.

Οι συμβουλές Μπατή σε... Τσίκληρα!

Στην γωνία και δίπλα στον πάγκο του Ιωνικού στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ηρακλή όπου παίζονταν η μισή κατηγορία, κάθονταν ο συνεργάτης του Κούρο Σεγκούρα, Μάριος Μπατής. Ο νεαρός τεχνικός είχε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας της Νίκαιας Άγγελο Τσίκληρα. Ο Μπατής που έχει περάσει από το τεχνικό επιτελείο του Ιωνικού ήταν αρκετά ενεργός σύμφωνα με το μάτι και το... αυτί της στήλης, γεγονός που έκανε μεγάλη εντύπωση. Έχει σε κάθε περίπτωση τη σημειολογία του αυτό το γεγονός...

Αστείοι ισχυρισμοί για τη διαιτησία στο Μονακό

Επειδή έσπευσαν πολλοί να γκρινιάξουν για την διαιτησία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μονακό θα πούμε το εξής. Ο Μάικ Τζέιμς από το τρίτο λεπτό είχε 2 φάουλ! Αποχώρησε δε με 5 φάουλ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Ο Τόμας Ουόκαπ που ευχαριστήθηκε να «δέρνει» τον Τζέιμς έμεινε στο παρκέ ως το τέλος! Αυτά για να μην τρώει κανείς το παραμύθι.

Μόνο ένα λάθος έκαναν οι διαιτητές που έπρεπε να αποβάλλουν τον Μπέικον όταν έπιασε από το λαιμό τον Παπανικολάου σε μια διεκδίκηση ενός ριμπάουντ. Βέβαια, ο Αμερικανός αντιμετωπίστηκε με εξίσου σκληρό τρόπο από τον Έλληνα φόργουορντ στην άμυνα. Όμως, δεν έδειξε να μπορεί να διαχειριστεί πνευματικά με ηρεμία αυτές τις άμυνες και βγήκε από το comfort zone... Και τις βολίτσες πήρε στο τέλος ο Ολυμπιακός και ότι έπρεπε να του δοθεί το πήρε, οπότε μην γκρινιάζουν ορισμένοι και μην πάνε να κάνουν το άσπρο μαύρο.

Ο πασέρ...



Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Champions League: Έτσι θα ήταν σήμερα το παζλ της σεζόν 2024/25
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
Νιγηρία: Νέος ομοσπονδιακός προπονητής ο Φίνιντι Τζορτζ
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Τούμπα – «Το πρωτάθλημα έχει δρόμο» (videos)
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
Ιταλία: «Άγριο» ξύλο πριν το Τζένοα – Κάλιαρι στη Serie A | Δείτε video
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved