«Να βγάλουμε και μια φωτογραφία»!

«Να βγάλουμε και μια φωτογραφία»!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Αυτόγραφο από τον Νικ Καλάθη πήρε ο Βαγγέλης Λιόλιος, διότι μόνο αυτό το στόχο θα μπορούσε να έχει (μια ακόμη) πολυδιαφημισμένη ενέργεια του «ισχυρού άνδρα» του Προμηθέα.

Μιλάμε για τη συνάντηση του Νικ Καλάθη με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και τον τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας Νίκο Ζήση στο περιθώριο του αγώνα της Euroleague, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Είχε τέθεί ποτέ θέμα Καλάθη στην Εθνική ομάδα και δεν το ξέραμε; Ποιο ουσιαστικό πρόβλημα κλήθηκε να λύσει η συγκεκριμένη συνάντηση; Αν ήθελε να τον γνωρίσει και να του πάρει αυτόγραφο ο Βαγγέλης Λιόλιος, έχει καλώς, αλλά δεν είναι και για... πανηγυρισμούς. Αν και θα όφειλε να τον γνωρίζει και να τον έχει συναντήσει νωρίτερα ως άνθρωπος του μπάσκετ.

Το ωραίο είναι ότι έσυρε μαζί του και τον Νίκο Ζήση. Επαναλαμβάνουμε, είχε θέσει ποτέ θέμα παρουσίας του ο Καλάθης στην Εθνική; Διότι, απ’ όσο ξέρουμε ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ως παίκτης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, άλλαζε τα αεροπλάνα το ένα μετά το άλλο για να πάει να παίξει από την Euroleague στα Προκριματικά με το εθνόσημο.

Για τέτοια αφοσίωση μιλάμε. Καλά θα κάνει ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα να ρίξει και μια ματιά στα πρωταθλήματα του, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του και στα οποία τα προβλήματα απειλούν ακόμη και την ύπαρξη των σωματείων!

Επειδή ήταν απασχολημένος με τις φωτογραφίες και τα... αυτόγραφα με τον Καλάθη να τον ενημερώσουμε ότι δεν πήγε στην Κω το σωματείο ΑΣ Τήρων Αγ. Θεοδώρων, λόγω αδυναμίας (οικονομικής) μετάβασης και μηδενίστηκε!

Παραθέτουμε και το σχετικό:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω δήλωσης αδυναμίας μετάβασης στην Κω του σωματείου ΑΣ Τήρων Αγ. Θεοδώρων για τον αγώνα ΑΕ Δικαίου Κω-ΑΣ Τήρων Αγ. Θεοδώρων της 3/4/2022 για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΑΕ Δικαίου Κω με σκορ 20-0.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΑΣ Τήρων Αγ. Θεοδώρων εκτός από τον μηδενισμό, υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-22».

Αυτά είναι τα προβλήματα και όχι η επικοινωνιακή πολιτική με τα... αυτονόητα.

Στο τέλος τέλος, αν ήθελε να συναντήσει τον Καλάθη ας πήγαινε και ας μην το διαφήμιζε...

Πολύ ξύλο!

Έναν τρόπο είχε ο Ολυμπιακός για να... φρενάρει την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, παρότι αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες (Ντέιβις, Χίγγινς και Γιοκουμπάιτις). Να την... δείρει. Και το έκανε τέλεια, αφού οι τρεις διαιτητές Μπελόσεβιτς, Γιαβόρ και Πάντερ σε πολλές περιπτώσεις έκαναν ότι δεν... έβλεπαν στην άμυνα της ελληνικής ομάδας. Βέβαια, το ερώτημα είναι στα play offs της Euroleague, θα δούμε ανάλογες διαιτησίες, η μήπως εκεί θα αντιμετωπιστούν ΟΛΕΣ οι ομάδες με τα ίδια κριτήρια. Ίδωμεν...

Τράμπα διαιτητές!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με τους ορισμούς των διαιτητών στην Basket League από τον Νίκο Πιτσίλκα. Τον Γιώργο Πουρσανίδη περίμεναν στο Λαύριο για τον αγώνα με τον Κολοσσό που αναβλήθηκε, την Βάσω Τσαρούχα είδαν να τον αντικαθιστά δυο ημέρες πριν το παιχνίδι. Η... τράμπα έγινε με τον αγώνα Περιστέρι-Λάρισα, όπου είχε οριστεί αρχικά η διεθνής ρέφερι. Συγνώμη, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να αλλάζουν οι διαιτητές μια η δυο ημέρες πριν από τα παιχνίδια. Αν θες να λες ότι έχεις ένα σοβαρό πρωτάθλημα. Εκτός κι αν δεν σε νοιάζει, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το κάνει πρώτη φορά ο επικεφαλής της ΚΕΔ, το έχει ξανακάνει...

Ο πασέρ...



Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Δυνατά παιχνίδια σε όλη την Ευρώπη με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Ιστορική «μάχη» και στο... βάθος «OPAP Arena»
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Μακάμπι - Παναθηναϊκός AKTOR: Νίκη μονόδρομος και επιστροφή στο ΟΑΚΑ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (02/05) - Με «αιώνιους» στην Euroleague και Άστον Βίλα-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved