Ζωάρα στην Αθήνα!

Ζωάρα στην Αθήνα!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Στον ΕΣΑΚΕ μίλησαν μια φορά στην αρχή της σεζόν και ζήτησαν να μειωθεί τρόπον τινά το κόστος της διεξαγωγής των αγώνων της Basket League, που είναι αρκετά υψηλό, μέσα από την διαδικασία των εξόδων που αφορούν οδοιπορικά διαιτητών, παρατηρητών και κομοσαρίων. Όμως, φαίνεται ότι το αίτημα αυτό των ΚΑΕ από το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε στην ΚΕΔ και τον υπεύθυνο για τον έλεγχο της «ισχυρό άνδρα» του Προμηθέα.

Διότι, συνεχίζουν να ορίζονται παρατηρητές και κομισάριοι, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το κόστος μετακίνησης, την ώρα που η βενζίνη έχει... απογειωθεί και οι περισσότεροι Έλληνες όπου μπορούν να αποφύγουν δεν παίρνουν το αυτοκίνητο τους.

Τι σημασία έχει όμως αυτό, όταν βλέπεις να ορίζεται παρατηρητής σε αγώνες στην Αθήνα, ο υπεύθυνος της ΚΕΔ Νίκος Πιτσίλκας (ήταν στο Περιστέρι), ο Δραμινός Παναγιώτης Μπακάλης (στη Ρόδο), ο Κατερινιώτης Γιώργος Τανατζής (στο Λαύριο) και ο Δραμινός Δημήτρης Μπήτης (στην Πάτρα). Την ίδια στιγμή οι τρεις παρατηρητές της Αθήνας (Μουζάκης, Σχινάς και Βορεάδης) ήταν στα... πιτς.

Προφανώς και θα ήταν μικρότερο το κόστος για τις ΚΑΕ εάν επέλεγαν παρατηρητές που να είναι πιο κοντά στον τόπο διεξαγωγής των αναμετρήσεων, αλλά γι’ αυτούς δεν έχει καμία σημασία. Άλλωστε, αυτοί πληρώνουν; Οπότε όλα καλά.

Μάλιστα, ο επικεφαλής της ΚΕΔ Νίκος Πιτσίλκας ήταν στην Αθήνα από την Πέμπτη (17/3) όπου ήταν παρατηρητής της Euroleague στην «αιώνια» αναμέτρηση του ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Παρέμεινε στην πρωτεύουσα την Παρασκευή (18/3) και το Σάββατο (19/3) είδε την αναμέτρηση Περιστέρι-ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην Λάρισα, έχοντας συγκεντρώσει ένα σημαντικό ποσό από αμοιβές σε Ευρωλίγκα και ελληνικό πρωτάθλημα συν τα οδοιπορικά, που δεν είναι και λίγα. Το λες και ζωάρα στην Αθήνα αυτό... Όσο για τους υπόλοιπους παρατηρητές, με αξιοποίηση των Αθηναίων, το κόστος για τις ομάδες θα ήταν μικρότερο, αλλά ποιος να νοιαστεί;

Ο Λημνιάτης και ο Συμεωνίδης

Από τη στιγμή που ο Στέφανος Δέδας αποδέχθηκε την πρόταση της ΤΣΣΚΑ και η ΑΕΚ του άνοιξε την πόρτα της εξόδου, το θέμα του προπονητή στην «Ένωση» απασχολεί έντονα, καθώς πρέπει το συντομότερο να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Οι τάσεις που υπάρχουν είναι δυο σύμφωνα με όσα ακούγονται.

Η μια αφορά τον Γιώργο Λημνιάτη, για τον οποίο ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει... αντιρρήσεις λόγω της άρνησης του πέρσι να αναλάβει την ομάδα και η άλλη αφορά τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Δέδα, τον Σάββα Συμεωνίδη. Είναι μια λύση που παραμένει στο τραπέζι και εξετάζεται. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Αγγελόπουλος να κάνει την έκπληξη.

Ο πασέρ...

 



Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός: Χωρίς Λαρεντζάκη η προετοιμασία για το Game 5 με την Μπαρτσελόνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved