ΕΟΚ: Συνάντηση Λιόλιου-Αγγελόπουλων

ΕΟΚ: Συνάντηση Λιόλιου-Αγγελόπουλων

Για πρώτη φορά, μετά από 11 χρόνια, οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκαν με πρόεδρο της ΕΟΚ.

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι βρέθηκαν στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ για να συναντηθούν με τον νέο πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.

Έτσι, για πρώτη φορά μετά το 2011, οι ισχυροί άνδρες του μπασκετικού Ολυμπιακού συναντήθηκαν με πρόεδρο της ΕΟΚ, για να θέσουν επί τάπητος όλα τα σημαντικά ζητήματα, που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, η οποία ολοκληρώθηκε σε πολύ καλό κλίμα και αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του ελληνικού μπάσκετ από την νέα σχέση του Ολυμπιακού με την ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ανέφερε: «Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες ενός μεγάλου οργανισμού, του Ολυμπιακού, που εκπροσωπεί ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας. Όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας, αλλά της ελληνικής.

Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα στον χώρο του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ελληνικό, αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο παράλληλα. Να ξέρετε ότι αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει την Εθνική Ομάδα και τις Εθνικές Ομάδες να προχωρήσουν και να γίνουν Νο. 1 στην Ευρώπη. Και όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά τα επόμενα βήματά μας είναι ακόμα και στον κόσμο.

Σας ευχαριστώ πολύ και να ξέρετε πως είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ελληνική ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες και εννοείται φαντάζομαι ότι και εγώ, η ομοσπονδία, είμαστε ευπρόσδεκτοί στο χώρο το δικό σας. Αυτό θα το πείτε εσείς βέβαια, αλλά σας προλαβαίνω».

Από την μεριά τους οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τόνισαν πως πράγματι ο Λιόλιος και η ΕΟΚ είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΕΦ, προτού προχωρήσουν και στις δικές τους τοποθετήσεις.



Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πότε λήγει η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Πετρούνιας: «Με δανεικά στο Παγκόσμιο του 2014»
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Τερίμ, αναλαμβάνει ο Κόντης
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
Champions League: Ο Λένι Κράβιτς στο σόου του τελικού
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved