Άρης: Εκδόθηκε το δελτίο του Μποχωρίδη

Άρης: Εκδόθηκε το δελτίο του Μποχωρίδη

Με τον Λευτέρη Μποχωρίδη στη διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη, θα αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ, για την 7η αγωνιστική του Champions League, στο Βέλγιο, την Οστάνδη, ο Αρης.

Ο 23χρονος γκαρντ, που βρίσκεται κανονικά με την ομάδα, που «πέταξε» νωρίς το πρωί από την Αθήνα με τελικό προορισμό τη βάση του αντιπάλου της, απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής για το ματς, καθώς στέφθηκε με επιτυχία η διαδικασία που «έτρεξαν» τις τελευταίες ώρες οι ιθύνοντες της ΚΑΕ για την έκδοση του δελτίου του. Οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν το βράδυ στο “Versluys Dome”, έδρα της Οστάνδης, προκειμένου να εξοικειωθούν με το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το αυριανό παιχνίδι.

«Η Οστάνδη είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν το ρεκόρ 2-4 που έχει αυτή τη στιγμή στο Basketball Champions League. Είναι σύνολο με πειθαρχία. Στηρίζεται πάρα πολύ στους δύο πλέι μέικερ της, τον Ντούσαν Τζόρτζεβιτς και τον Βλάντιμιρ Μιχαϊλοβιτς . Έπειτα, έχει δύο πάρα πολύ καλούς ψηλούς, τον Τόνι Τζεκίρι και τον Μάικ Μάιερς, ενώ εδώ και μια βδομάδα επανήλθε και ο Μάρκο Γιάγκοντις-Κούριτζα, ο οποίος ήταν τραυματισμένος στον αγκώνα και έπαιζε από πέρσι στην Οστάνδη και παλαιότερα στην Νίμπουρκ και την Τσιμπόνα», ανέφερε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ Αρης στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Κετσελίδης.

Πρόσθεσε ο βοηθός προπονητή του Παναγιώτη Γιαννάκη, λέγοντας: «Είναι πολύ πειθαρχημένη ομάδα στην επίθεση και αρκετά σκληρή στην άμυνα. Το παιχνίδι της στηρίζεται περισσότερο στο πικ εν ρολ, από το οποίο είτε σκοράρουν είτε δημιουργούν καταστάσεις οι Τζόρτζεβιτς και Μιχαϊλοβιτς για τους ψηλούς. Θεωρώ ότι μεγάλη τους δύναμη είναι ο Μάιερς και ο Τζεκίρι, οι οποίοι είναι πολύ δυνατοί κοντά στο καλάθι. Στην άμυνα αν και δέχονται αρκετούς πόντους, 74.6 ανά αγώνα στο Basketball Champions League, είναι πολύ σκληρή και αρκετά αθλητική ομάδα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί και σε άμυνα και σε επίθεση, να μην τους επιτρέψουμε να βρουν τον ρυθμό τους και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες έχουν αμυντικά και επιθετικά».

Στο μεταξύ, ο Σπύρος Μούρτος, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Βελγίου: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Δεν υποτιμούμε την Οστάνδη, γιατί έχει νικήσει εκτός έδρας την Τέλεκομ Βόννης κι εντός τη Στέλμετ Ζιέλονα Γκόρα. Αυτό σημαίνει ότι είναι μια αρκετά επικίνδυνη ομάδα. Εμείς είμαστε σε μια περίοδο που πρέπει να ανασυνταχθούμε μετά από ένα παιχνίδι που παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα, να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε τη βελγική ομάδα».

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε επίσης πως η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην πρόσφατη βαριά ήττα από τον Προμηθέα δεν αρμόζει σε καμία περίπτωση στη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις: «Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την κακή εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα. Ήταν μια εικόνα που δεν αρμόζει στην ομάδα και δεν αρμόζει στη δουλειά που κάνουμε όλοι μας, παίκτες και προπονητές. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια άσχημη συγκυρία, όπως και το περιστατικό που συνέβη με τον Brent. Ήταν μια κακή συγκυρία πραγμάτων, στην οποία εμείς θα μείνουμε ενωμένοι και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια. Αν και δεν άξιζε αυτή η κακή εμφάνιση στον κόσμο, που αγαπά τόσο πολύ την ομάδα, τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι μαζί μας και δεν θα έχουμε τέτοια εικόνα από δω και πέρα».



Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Ρεκόρ εισιτηρίων στη φετινή Euroleague - Οι θέσεις Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved