KAE ΠΑΟΚ και ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεχίζουν μαζί για 5η χρονιά

KAE ΠΑΟΚ και ΙΕΚ ΑΛΦΑ συνεχίζουν μαζί για 5η χρονιά

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ TOY IEK ΑΛΦΑ «DUAL CAREER IN SPORTS»

Με κοινές δράσεις που ενισχύουν τη διασύνδεση ανάμεσα στον Αθλητισμό και την Εκπαίδευση συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά η συνεργασία ανάμεσα στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πολύ σημαντικό μέρος της συνεργασίας ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ ήταν και θα συνεχίσει να είναι η από κοινού διοργάνωση δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Έλενα Κακούρα, Γενική Διευθύντρια ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: «Η άρρηκτη σύνδεση του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με τον αθλητισμό οδήγησε στην ανάδειξη του “Dual Career in Sports” (Διπλή Καριέρα στον Αθλητισμό). Οι νέοι που αγαπούν τον αθλητισμό οφείλουν να εστιάζουν στην αθλητική τους καριέρα σε συνδυασμό με τις σπουδές τους. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να συνδυάζουν αθλητικές εμπειρίες με εκπαίδευση, συνεχίζοντας με επιτυχία την επαγγελματική τους καριέρα στον αθλητικό χώρο ή σε άλλο τομέα.»

Με τη συνέχεια της πρωτοποριακής αυτής συνεργασίας, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αφήνουν ανοιχτές τις γέφυρες επικοινωνίας της εκπαίδευσης με τον αθλητισμό προσφέροντας σε εκατοντάδες νέους αθλητές τη δυνατότητα να σπουδάσουν με προνομιακά δίδακτρα.

Μπάνε Πρέλεβιτς  «Συνεχίζουμε δυναμικά για 5η χρονιά με τα Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ»

«Ανανεώνουμε για 5η συνεχόμενη χρονιά την άκρως εποικοδομητική συνεργασία μας με τα Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όλα όσα έχουμε κάνει μαζί, δύο κορυφαία ονόματα στους χώρους του αθλητισμού και της εκπαίδευσης. Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και το γεγονός ότι τα Ι.ΙΕΚ ΑΛΦΑ κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο χώρο του αθλητισμού, με το τμήμα Προπονητικής, κι εμείς από την πλευρά μας θα στηρίξουμε και αυτήν την προσπάθεια για να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα», ανέφερε για τη συνεργασία ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς. 


Υποτροφίες και επιδοτήσεις σπουδών

Τα ΙΕΚ ΑΛΦΑ έχουν συναίσθηση και συνείδηση του ρόλου τους ως κυττάρου εκπαίδευσης, και μέσω της συνεργασίας τους με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ επιθυμούν να ενεργοποιήσουν για ακόμη μία φορά τη φιλοσοφία της προσφοράς. Το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν για τους ανθρώπους που συνδέονται με το ιστορικό όνομα «ΚΑΕ ΠΑΟΚ» είναι να προσφέρουν επιδοτήσεις σπουδών στους  κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, και φυσικά να διαθέσουν και πλήρεις υποτροφίες στα μέλη του Συλλόγου.

Η διοργάνωση πλήθους εκδηλώσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, όπως σεμινάρια, διαλέξεις ή άλλου είδους εκδηλώσεις, για θέματα διατροφής αθλητών, ψυχολογίας κ.ά. για τα παιδιά που παίζουν στις ακαδημίες και τους γονείς τους, καθώς και η συνδιοργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων περιλαμβάνονται επίσης στα σχέδια των δύο ιστορικών φορέων.

Η συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποτελεί μία ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, στο διαρκή αγώνα για ενίσχυση της ποιότητας σπουδών και των επαγγελματικών προοπτικών των αποφοίτων του, αλλά και γενικότερα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

ΤΟ ΙΕΚ ΑΛΦΑ ΚΑΙ Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!

Πληροφορίες:

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310552406,

http://www.iekalfa.gr



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved