NikexNBA: Η νέα εποχή είναι εδώ

NikexNBA: Η νέα εποχή είναι εδώ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ NBA EINAI ΝΙΚΕ

Η συνεργασία της Nike με το NBA, η οποία ανακοινώθηκε τον Ιούνιο του 2015, ξεκινά την περίοδο 2017-18. Οι νέες Nike εμφανίσεις δίνουν το ρυθμό για μεγάλους αγώνες και εμπνέονται από την επιθυμία των ομάδων να κάνουν αισθητή την παρουσία τους κάθε φορά που εμφανίζονται στο γήπεδο. Για κάθε ομάδα, η αισθητική εκφράζει το ιδιαίτερο πνεύμα των παικτών.

Για παράδειγμα, οι ομάδες της Βοστόνης, του Σικάγο και του Κλίβελαντ επιλέγουν μαύρο φόντο — που αποπνέει μια αίσθηση δύναμης και εξουσίας — για την εμφάνισή τους. Σε κάθε εμφάνιση, οι λεπτομέρειες διαφέρουν ανάλογα με την ομάδα: το Σικάγο αποτίει φόρο τιμής στις παραδοσιακές ρίγες του, ενώ το Κλίβελαντ επιδεικνύει το συνοδευτικό λογότυπο του. Αυτό το στοιχείο υιοθετείται και στην εμφάνιση του Μιλγουόκι, με το δυνατό νέο λογότυπο Buck να εμφανίζεται στην μπροστινή πλευρά της φανέλας, στο κέντρο. Από την άλλη πλευρά, στην εμφάνιση του Ντένβερ είναι εμφανής ο ρόλος της παράδοσης (όπου το περίφημο υψόμετρο της πόλης προβάλλεται ως πλεονέκτημα), το ίδιο και στην εμφάνιση της ομάδας της Φιλαδέλφεια (όπου η λέξη «Sixers» εμφανίζεται με λευκό χρώμα). 

Ίσως η πιο δυναμική δήλωση είναι αυτή των πρωταθλητών, των Golden State Warriors, όπου στην εμφάνιση αποτίνουν  φόρο τιμής στην πολιτιστική κληρονομιά της πόλης τους: του Όκλαντ. Χρησιμοποιώντας ένα εμβληματικό σχέδιο, η εμφάνιση των Warriors εμφανίζει τη φράση «The Town» (Η πόλη) επάνω από έναν νέο θυρεό της ομάδας, που χρησιμοποιεί τη βελανιδιά του Όκλαντ (ένα σχέδιο που εμφανίζεται σε πινακίδες δρόμων και το οποίο απέκτησε η ομάδα με τη βοήθεια του Δήμου του Όκλαντ). 

Οι εμβληματικές εμφανίσεις της Nike για τις ομάδες του NBA θα είναι διαθέσιμες από τις 20 Νοεμβρίου στον διαδικτυακό τόπο nike.com/nba.

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ NIKE CONNECT ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FANS ΤΟΥ NBA

Η Nike και το NBA παρουσίασαν το μέλλον των ρούχων για τους φίλαθλους, ξεκινώντας με την πρώτη φανέλα NBA Connected. Η νέα τεχνολογία προσφέρει εξατομικευμένες εμπειρίες άλλου επιπέδου στις φανέλες του NBA παρέχοντας προσωπική πρόσβαση υψηλού επιπέδου στους αθλητές, σε αποκλειστικές προσφορές και στους αγαπημένους μας αγώνες - όλα αυτά ενεργοποιούνται μέσα από το συνδυασμό της φανέλας, ενός smartphone και του NikeConnect App.



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved