«Είμαστε σε κρίση»

«Είμαστε σε κρίση»

Δυσοίωνο βλέπει το μέλλον του Περάματος ο προπονητής του, Ντίνος Καλαμπάκος, μετά την απόφαση των παικτών του να προχωρήσουν σε αποχή.

Μιλώντας στο Onsports παραδέχθηκε πως ο σύλλογος διανύει δύσκολες ημέρες και, σύμφωνα με την εκτίμησή του, είναι πολύ δύσκολο να επανέλθει. «Θεωρητικώς, θα έπρεπε να κάνουμε ευτυχισμένο Πάσχα. Είμαστε στην 3η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από τον τέταρτο, άρα εύκολα βγάζει κανείς το συμπέρασμα πως κατά 99% έχουμε ανέβει στην Α2. Δεν είναι έτσι, όμως. Κανείς δεν έχει όρεξη για γιορτές και πανηγυρισμούς. Οι παίκτες σταμάτησαν να κατεβαίνουν στις προπονήσεις πριν από το παιχνίδι με την Κηφισιά κι από εκεί κι έπειτα είναι εξαφανισμένοι. Είμαστε σε κρίση! Οι ίδιοι, από ό,τι λένε, θα εμφανιστούν κατευθείαν στο πούλμαν για τον Εύοσμο. Λογικά, δεν θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Αίαντα. Ό,τι το αφήνεις, σε αφήνει. Όταν λείπεις ένα μήνα, θες πολύ καιρό για να ισιώσεις μετά. Αν στα έξι ματς που ακολουθούν κάνουμε μόνο ήττες, τότε το χάσαμε το τρένο της ανόδου», εξήγησε αρχικά.

Το οικονομικό πρόβλημα στην ομάδα είναι μεγάλο. Το τεχνικό επιτελείο παραμένει απλήρωτο από πέρυσι, οι παίκτες έχουν εξοφληθεί όλα τα περσινά δεδουλευμένα, όχι όμως και τα φετινά. «Εμένα η μεγάλη μου στεναχώρια μου είναι πως κατά τη διάρκεια της σεζόν κάναμε μεγάλες νίκες, αλλά δεν τις διασκεδάσαμε πάρα μόνο ένα δεκάλεπτο. Μετά βυθιζόμασταν στα προβλήματά μας. Οι παίκτες μου είναι παλικάρια. Άντεξαν πολλά. Μετά την άδικη περσινή πτώση μας, η ομάδα απέδειξε πως ανέκτησε το κουράγιο της και θα ανέβαινε εύκολα. Ήθελε μαγκιά μετά το περσινό στραπάτσο και οι παίκτες μου την έχουν. Απλώς, έφθασαν στο τελευταίο στάδιο, έσπασαν. Τους είπαν πριν από το ντέρμπι με την Κηφισιά πως θα τους πληρώσουν, αυτό δεν έγινε τελικά και αντέδρασαν με αυτόν τον τρόπο. Βρισκόμαστε σε αναμονή, να δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε ο Ντίνος Καλαμπάκος.



Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
Μεταγραφές, Ντόρτμουντ: Τέλος ο Ρόις - Αποχωρεί στο τέλος της σεζόν
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
«Τέλος» από τον Ατρόμητο ο Ίλιτς
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Πινγκ Πονγκ: Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 του Βουκουρεστίου
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
Προκρίθηκε στο final-4 ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved