Παπαθεοδώρου: «Δεν είμαστε ομαδούλα»

Παπαθεοδώρου: «Δεν είμαστε ομαδούλα»

Η Κηφισιά γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα Πατρών στο Ζηρίνειο και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ξέσπασε στη συνέντευξη Τύπου.

Η ΑΕΝΚ έχασε μοναδική ευκαιρία να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για πρώτη φορά στην ιστορία της. Κατά της διαιτησίας αναφέρθηκε ο προπονητής της, που ανέφερε: «Συγχαρητήρια. «Μπεεε» άκουσα πέρυσι από το Νίκο (Βετούλα). Η θα κάνουμε τα πρόβατα ή θα μιλήσουμε. Το σωστό είναι να συνεχίσω να κάνω «μπεεε» σε όλες τις απόψεις. Σε αυτή τη θέση είμαι οκτώ χρόνια και δεν την βλέπω μόνο επαγγελματικά και θα πω το εξής: εμείς πριν από πέντε χρόνια παίζαμε στην Α’ ΕΣΚΑ, ούτε μεγάλη πόλη ήμασταν ούτε γήπεδο είχαμε ούτε ιστορία. Μια ομάδα που με το σπαθί μας έχουμε φθάσει έως εδώ, χωρίς φανταστική πορεία. Όμως, αυτή την εβδομάδα όλοι οι φορείς του αθλήματος έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάρει ο Απόλλωνας το 100% που δεν δικαιούται. Πιεστήκαμε έως εκεί που δεν παίρνει. Να βγει κάποιος από την ΚΕΔ να μας πει γιατί αποκλείστηκε ο Κορομηλάς από τον ορισμό. Εάν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση. Είμαστε μέσα στο χώρο και ξέρουμε τα πάντα, γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους. Έχω θέση και στην ομοσπονδία. Μας έδωσαν να καταλάβουμε πολύ καλά τι έπρεπε να συμβεί». Είπε ακόμα…

Για το πώς αγωνίστηκε η Κηφισιά: «Σήμερα (20/12) έπρεπε να κερδίσει η Κηφισιά, έπαιξε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά μέτρια στο δεύτερο και αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν είμαστε ομαδούλα. Έχουμε ανθρώπους να βγουν μπροστά και να επιβάλλουν πράγματα. Να αλλάξουμε τον κόσμο, να είναι οργανωμένος καλά, γιατί αλλιώς δεν μας σέβεται κανείς ούτε σφυρίζουν, ορίζουν και διοικούν. Όταν κάποιος σε σέβεται πρέπει να τον σέβεσαι και εσύ κι εμείς δεν το νιώσαμε σήμερα (20/12). Δεν θυμάμαι καμία φάση. Δέκα αμφισβητούμενες πήγαν στην Πάτρα».

Για τα προβλήματα τραυματισμών και, κυρίως, την απουσία του Δημήτρη Μαυροειδή: «Συγχαρητήρια πολλά στους παίκτες μου που πάλεψαν παρά τα τεράστια προβλήματα με τραυματισμούς. Του Μαυροειδή μας στοίχισε πάρα πολύ. Μπάρλος, Λιακόπουλος και Ψαθάς κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια. Ήταν έντονος ημιτελικός, έγινε μάχη σώμα με σώμα. Μεγάλο παιχνίδι. Αυτό επιλέγω να πω, ανεξαρτήτου κόστους. Ο Απόλλωνας μπήκε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και σε άμυνα και σε επίθεση. Εμείς είχαμε πολλά προβλήματα. Χάσαμε σε ρυθμό και προσανατολισμό στην επίθεση. Χάσαμε και σε αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε εύκολους πόντους από τον Φιτσπάτρικ».

Για την έντονη διαμαρτυρία του στο Χρυσόστομο Σχινά, στο φινάλε: «Ναι, θα το ξαναέκανα. Τι να κάνω; Να κάνω «Μπεεε»; «Μπεεε» δεν κάνουμε. Δεν μιλάω μόνο για τη φάση του Τσαλδάρη. Δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος».



Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Eurojackpot: Καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι!
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Υπόθεση Λυγγερίδη: Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως ηγέτης των οπαδών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 61-45: «Ερυθρόλευκος» ο τίτλος στην Α1 Γυναικών
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
Cheerleading: Παγκόσμιο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ορλάντο!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved