Ηλυσιακός: Παραιτήθηκε ο Σορώτος

Ηλυσιακός: Παραιτήθηκε ο Σορώτος

Εαυτόν εκτός έθεσε από τον Ηλυσιακό ο Κώστας Σορώτος, υποβάλλοντας την παραίτησή του στον πρόεδρο Παντελή Γαμπιεράκη.

Το συγκρότημα των Ιλισίων έχασε από τον Εθνικό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α2, με τον έμπειρο τεχνικό να μένει με πολλά παράπονα από τους διαιτητές. Η αποχώρησή του μάλιστα είναι οριστική, καθώς όπως τόνισε δεν σκοπεύει να επιστρέψει, αν και αρνήθηκε να εξηγήσει τους ακριβείς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση: «H αποχώρηση μου από τον Ηλυσιακό είναι πλέον οριστική. Οι λόγοι είναι γνωστοί στους ανθρώπους του συλλόγου και δεν προτίθεμαι να τους κοινοποιήσω. Αυτοί οι πέντε μήνες ήταν πολύ δύσκολοι αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά συναρπαστικοί, δουλεύοντας με μικρά παιδιά που έχουν όνειρα και ταλέντο, αλλά πάνω από όλα είναι εξαιρετικά παιδιά με ήθος και συναισθήματα. Φεύγω από τον Ηλυσιακό χωρίς κανένα παράπονο από κανέναν, αλλά η ζωή πλέον είναι δύσκολη και ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου η στυγνή λογική επικρατεί του συναισθήματός μου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο που μαζί σχεδιάσαμε αυτό το τόσο δύσκολο μα και τόσο όμορφο εγχείρημα και που είχαμε μια άψογη συνεργασία. Τον συνεργάτη μου Θοδωρή Καλλιώρα, έναν εξαιρετικό προπονητή και κυρίως έναν εξαιρετικό και αξιοπρεπή άνθρωπο, που μαζί μοιραστήκαμε χαρές, λύπες, αγωνίες, συναισθήματα και αγάπη για τα παιδιά. Τον φροντιστή μας, Γιώργο Γαργαρόπουλο, που μας είχε πάντα περιποιημένους και καθαρούς. τον φυσιοθεραπευτή μας Βαλάντη Ρίζο που ειδικά τον τελευταίο καιρό με τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς μας τον ξεθεώσαμε κυριολεκτικά και βέβαια τον κόσμο του Ηλυσιακού και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα σε αυτή την ομάδα.

Τέλος, οφείλω πρώτα μια μεγάλη συγγνώμη και ύστερα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μου που χάρις σε αυτούς στήθηκε αυτή η ομάδα και που χάρις σε αυτούς η καθημερινότητά μας παρά τα προβλήματά μας ήταν απολαυστική. Παιδιά μου, ό,τι είχα να σας πω σας το είπα χθες (08/11), με όποια λόγια μπόρεσα να αρθρώσω και όχι μόνο με λόγια. Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και ελπίζω κάποτε να με συγχωρέσετε που σας αφήνω μόνους σας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Η σκέψη μου θα είναι πάντα μαζί σας. Κάνατε όλο τον κόσμο του μπάσκετ να σας αγαπήσει εκτός μόνο από μια τάξη ανθρώπων που δεν καταλαβαίνει από συναισθήματα και προσπάθειες, αλλά μόνο από ποιος μπορεί να τους φτιάξει τη καριέρα τους. Τέλος, να δώσω και μια ευχή στους δύο Κώστηδες της ομάδας μας, γρήγορα να είναι σιδερένιοι και πίσω στα γήπεδα. Παιδιά μου, όπως σας είπα και χθες (08/11) δεν είναι το τέλος, η αρχή είναι... Εις το επανιδείν, Κώστας Σορώτος».



Γ' Εθνική: Φιέστα ανόδου στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο - Το πανόραμα της Γ' Εθνικής
Γ' Εθνική: Φιέστα ανόδου στη Νέα Σμύρνη για τον Πανιώνιο - Το πανόραμα της Γ' Εθνικής
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 3-2: Ανατροπή τίτλου στο 90ο λεπτό και «φωτιά» στην κορυφή!
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Αμφίβολος ο Μπόλντγουιν για το Game 3
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
Final Four Basketball Champions League: Λύγισε στο τέλος το Περιστέρι από τη Μούρθια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved