Εθνικός: Έκλεισε με Τζιάλλα!

Εθνικός: Έκλεισε με Τζιάλλα!

Με εντυπωσιακή αλλαγή σκηνικού ολοκλήρωσε το ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Εθνικός.

Οι Πειραιώτες προχώρησαν σε συμφωνία με τον Κώστα Τζιάλλα, για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά την πρόσφατη συνάντησή του με το Βασίλη Δέρβο. Ο 29χρονος φόργουορντ είχε ανακοινωθεί πως θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς δεν υπολογιζόταν στα αρχικά πλάνα του Δημήτρη Κουστένη, κάτι που άλλαξε μες στην εβδομάδα!

Η ανακοίνωση: «Ανατροπή δεδομένων σημειώθηκε στην περίπτωση του Κώστα Τζιάλλα, καθώς ύστερα από συνάντηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας μπάσκετ του Εθνικού Βασίλη Δέρβο την εβδομάδα που μας πέρασε ο αθλητής ανανέωσε τελικά το συμβόλαιό του. Και εκεί που είχε είδη ανακοινωθεί η αποχώρησή του, σημειώθηκε ανατροπή δεδομένων, βρέθηκε τελικά η χρυσή τομή και πλέον ο έμπειρος παίκτης θα είναι κάτοικος Πειραιά για άλλο ένα χρόνο. Αυτή ήταν και η τελευταία μεταγραφική ενίσχυση και πλέον ο τεχνικός Τζίμης Κουστένης έχει όλους τους παίκτες του φετινού ρόστερ στη διάθεσή του για να μπορέσει να δουλέψει και να χτίσει ένα δυνατό σύνολο για το πρωτάθλημα της Α2».

Με αφορμή την ολοκλήρωση του ρόστερ, ο Εθνικός ανακοίνωσε τα νούμερα με τα οποία θα αγωνιστούν οι παίκτες την καινούρια σεζόν: Νο. 4 Γιώργος Παπαδιονυσίου, Νο. 5 Κώστας Τζιάλλας, Νο. 6 Αλέξανδρος Καρυπίδης, Νο. 7 Γιώργος Κουκάς, Νο. 8 Τάσος Μούκας, Νο. 9 Θοδωρής Τσιότρας, Νο. 10 Φώτης Ζούμπος, Νο. 11 Ανδρόνικος Γκιζογιάννης, Νο. 12 Κώστας Μαχαίρας, Νο. 13 Γιάννης Βαβάτσικος, Νο. 14 Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Νο. 15 Νίκος Ψυλέας, Νο. 16 Σταύρος Ραδίτσας.



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved