Κύμη: «Μπαμ» με Κακιούζη

Κύμη: «Μπαμ» με Κακιούζη

Συνέχεια στις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις τους, στο φετινό «παζάρι», έδωσαν σήμερα (13/06) οι διοικούντες την Κύμη.

Μετά την απόκτηση του Μάρκου Κολώκα οι νεοφώτιστοι στη Β’ Εθνική πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ακόμα έναν έμπειρο παίκτη. Ο λόγος για το Γιάννη Κακιούζη ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύμη και υπέγραψε σήμερα (13/06) το καινούριο συμβόλαιό του, διάρκειας ενός έτους, παρουσία του προέδρου της ομάδας Αλέξανδρου Θεοδώρου.

Η ανακοίνωση: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης συνεχίζει να «ταράζει τα νερά» στο μεταγραφικό παζάρι της Β’ Εθνικής και δείχνει ότι θα είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α2. Η τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του κόουτς Μπρατσιάκου είναι γεγονός και μάλιστα είναι ιδιαιτέρως ηχηρή. Ο λόγος για τον Γιάννη Κακιούζη, έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία από τα παρκέ της Α1 και της Α2 Κατηγορίας, ο οποίος τα τελευταία τέσσερα χρόνια διέπρεψε με την φανέλα του Λαυρίου.

Ο Κακιούζης είναι 35 ετών, έχει ύψος 2,05μ και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του πάουερ φόργουορντ. Όπως αναφέραμε, πρόκειται για πολύ έμπειρο καλαθοσφαιριστή που παίζει σταθερά σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Άρχισε την καριέρα του στον Ιωνικό Ν.Φ. και στη συνέχεια πήγε στην ιταλική Μοντεκατίνι. Επόμενος σταθμός του ήταν η ελληνική Α1 και ο Πανιώνιος το 1999,  όπου έπαιξε δύο σεζόν με προπονητή τον Σούμποτιτς και συμπαίκτες τον Παπαλουκά και τον Διαμαντόπουλο. Το 2001 μετακόμισε στον Μακεδονικό, στον οποίο έμεινε για άλλα δύο χρόνια. Τη σεζόν 2003-04 φόρεσε τη φανέλα του Ηλυσιακού, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έπαιξε στην ΑΕΚ. Κάπου εκεί έκλεισε ο κύκλος του στην Α1, αλλά άνοιξε έναν καινούριο στην Α2, όπου πραγματικά έγραψε ιστορία!

Για τέσσερις σεζόν, από το 2005 έως το 2009, αγωνίστηκε στη Δάφνη πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Επόμενη ομάδα του ήταν το Παγκράτι για μία χρονιά, ενώ το 2009 «έδεσε» στο Λαύριο όπου βρισκόταν μέχρι και φέτος. Να σημειώσουμε ότι έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και με την Εθνική Εφήβων, με την οποία έλαβε μέρος στο Ευρωμπάσκετ 1996. Βασικό προσόν του Κακιούζη είναι η μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, παίζοντας κυρίως κοντά στο καλάθι, καθώς και η εμπειρία και η αγωνιστική ωριμότητά του. Είναι από τους πρώτους σκόρερ όλων των εποχών στη Α2, έχοντας σημειώσει πάνω από 4.000 πόντους, ενώ τη σεζόν που τελείωσε ήταν κορυφαίος στο σύστημα αξιολόγησης και τρίτος σε ευστοχία στα δίποντα με 127/196 και ποσοστό 65%! Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης προέρχεται από μπασκετική οικογένεια, καθώς είναι αδερφός του σπουδαίου Μιχάλη Κακιούζη, πρώην αρχηγού της εθνικής ομάδας».



Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Παναθηναϊκός AKTOR: Μέρος της προπόνησης ο Χουάντσο, αμφίβολος για την Τρίτη
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Ολλανδία: Το σήκωσε η PSV Αϊντχόφεν
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Premier League: Τεσσάρα της Λίβερπουλ στην Τότεναμ
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
Παναθηναϊκός: Έτοιμος να φορέσει "πράσινα" ο Μπάλντοκ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved