Εθνικός: Ξανά δανεικός ο Βαμβακάρης

Εθνικός: Ξανά δανεικός ο Βαμβακάρης

Για ακόμα μία χρονιά, δεύτερη διαδοχική, ο Πέτρος Βαμβακάρης παραχωρήθηκε με υποσχετική από τον Εθνικό στον Πορφύρα.

Ο νεαρός παίκτης θα ανήκει στους Πειραιώτες και τη νέα αγωνιστική περίοδο, και πάλι όμως δεν θα φορέσει τη φανέλα τους στο πρωτάθλημα της Α2, παρά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πορφύρα. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Ζώρζος, ο οποίος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Δημήτρη Κουστένη για την καινούρια χρονιά.

Η ανακοίνωση για τον Πέτρο Βαμβακάρη: «Η ομάδα μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή Πέτρου Βαμβακάρη με υποσχετική για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα του Α.Ο. Πορφύρα. Η παραμονή του στην ομάδα μας δείχνει το πόσο πιστεύει και πόσο υπολογίζει τον παίκτη που δεν θέλει να τον χάσει από την οικογένειά του. Ο νεαρός αθλητής θα παρακολουθείται από το τεχνικό επιτελείο, ενώ από τη μεριά της η διοίκηση του εύχεται να αποκτήσει ακόμα περισσότερες εμπειρίες και να επιστρέψει δυνατότερος και καλύτερος του χρόνου».

Η ανακοίνωση για τον Κώστα Ζώρζο: «Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μπάσκετ του Εθνικού ο Κώστας Ζώρζος, ο οποίος ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του νέου τεχνικού του συλλόγου, Τζίμη Κουστένη. Ο νεαρός αθλητής ξεκίνησε την καριέρα του στο Π. Φάληρο και υπήρξε μέλος και της ανδρικής ομάδας που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Αγωνίστηκε με την Εθνική Παμπαίδων και την Εθνικής Παίδων και μάλιστα έπαιξε στο Ευρωμπάσκετ U16 που έγινε πριν από δύο χρόνια στα γήπεδα της Λετονίας και της Λιθουανίας. Στον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα μας δεν είχε την ευκαιρία για μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, λόγω του ότι ο σύλλογος πρωταγωνίστησε και τελικά πέτυχε την άνοδο στην Α2. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του, αλλά και τη συμβολή του στην άνοδο του Εθνικού στην Α2 Ανδρών και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved