Ανατόλια: Πρόσκληση σε Γ.Σ. και αποχώρηση

Ανατόλια: Πρόσκληση σε Γ.Σ. και αποχώρηση

Την Τετάρτη (28/05) θα γίνει η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του Ανατόλια, στις εγκαταστάσεις του κολεγίου.

Στο «Morley House» θα λάβει χώρα η φετινή Γ.Σ. του κολεγίου, με ώρα έναρξης 17.00. Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα ξεκινήσει μία ώρα αργότερα, ενώ εφόσον και πάλι δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί στις 19.00. Κατά τη διάρκειά της θα συζητηθούν διάφορα θέματα που αφορούν στο κολέγιο, η ομάδα μπάσκετ του οποίου κατέκτησε φέτος τον τίτλο στον 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής, εξασφαλίζοντας παράλληλα την άνοδό της στη Β’ Εθνική της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Η πρόσκληση στην τακτική γενική συνέλευση: «Καλούνται τα μέλη σε τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 5 μ.μ. στο Morley House, στο Κολέγιο Ανατόλια, με τα εξής θέματα: 1. Εκλογή προεδρείου γενικής συνέλευσης και εφορευτικής επιτροπής, 2. Έκθεση πεπραγμένων διοικητικού συμβουλίου, 3. Έκθεση οικονομικού απολογισμού, 4. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής, 5. Συζήτηση επί των πεπραγμένων - επερωτήσεις, 6. Έγκριση οικονομικού απολογισμού, 7. Εισήγηση οικονομικού προϋπολογισμού χρήσης 2014-2015, 8. Συζήτηση επί του προϋπολογισμού, 9. Έγκριση οικονομικού προϋπολογισμού 2014-2015, 10. Διάφορα θέματα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 28 Μαΐου και ώρα 6 μ.μ. στον ίδιο τόπο. Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας τότε θα κληθεί την ίδια ημέρα Τετάρτη 28 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στον ίδιο τόπο».

Παράλληλα, με σχετική ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες το Ανατόλια ευχαρίστησαν το Δημήτρη Τσούρμα που αποχώρησε από την ομάδα για όλα όσα πρόσφερε κατά την πολυετή παρουσία του σε αυτήν: «Η διοίκηση του ΣΑΑΚ Ανατόλια θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του συλλόγου, Δημήτρη Τσούρμα, για την πολυετή προσφορά του και τη σημαντική συμβολή του, όλα αυτά τα χρόνια, στην πορεία της ομάδας του ΣΑΑΚ Ανατόλια. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Τσούρμα καλή συνέχεια στην προπονητική του σταδιοδρομία με αντίστοιχες επιτυχίες και διακρίσεις, όπως αυτές του ΣΑΑΚ Ανατόλια στις οποίες συμμετείχε».



Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Ισοφάρισε η Πυλαία τον ΠΑΟΚ
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
BCL: Το σήκωσε η Μάλαγα
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Χωρίς Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ οι Μπακς στο Game 4 με τους Πέισερς
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
Στέφανος Ντούσκος: Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ουγγαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved