Φίλιππος Βέροιας: Μοίρασε «ευχαριστώ»

Φίλιππος Βέροιας: Μοίρασε «ευχαριστώ»

Ιστορία έγραψε φέτος ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος πήρε μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του στο πρωτάθλημα της Α2.

Ιδιαίτερη επιτυχημένη ήταν η φετινή σεζόν για τους νεοφώτιστους στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας και αυτό το οφείλουν, μεταξύ άλλων, στους φιλάθλους τους που τους στήριξαν. Με σημερινή (20/05) ανακοίνωσή τους οι διοικούντες τους Βεροιώτες ευχαριστούν θερμά τον κόσμο τους για τη συμπαράστασή τους, αλλά και τους χορηγούς τους για την υποστήριξη.

Η ανακοίνωση: «Η επιτροπή καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με την ευκαιρία του τέλους μιας επιτυχημένης αγωνιστικά χρονιάς για την ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους (κατόχους διαρκείας και μη) για τη συμπαράστασή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στο άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και η κατάληψη της άκρως τιμητικής θέσης μέσα στην πρώτη οκτάδα αποτελούν ιστορικά γεγονότα για το μπάσκετ της πόλης μας και μεγάλο μέρος αυτής της πορείας οφείλεται και στην έντονη παρουσία του κόσμου μας στο γήπεδο.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για το στήσιμο αυτής της ομάδας αποτέλεσε η συνδρομή όλων των χορηγών μας. Η συμβολή τους στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε το βεροιώτικο μπάσκετ σε αυτό το υψηλό επίπεδο αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ανεκτίμητη και χωρίς την αμέριστη στήριξή τους το έργο μας θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο. Παρακάτω τους αναφέρουμε, εκφράζοντάς τους ένα μεγάλο «ευχαριστώ», καλώντας τον ημαθιώτικο κόσμο να τους στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί και ευχόμενοι να τους έχουμε στο πλευρό μας και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Χρυσός χορηγός: Attica Bank. Μέγας χορηγός: Regency Casino Thessaloniki. Χορηγοί: Αφοί Καλαϊτζίδη - εμπορία αγροτικών προϊόντων/διεθνείς μεταφορές, Ουζερί των Αγγέλων - Ουζερί/ψαροταβέρνα, Julius Meinl - εταιρία καφέ, Ελαίας Γη - εστιατόριο, Εν Ψυχρώ - εφαρμογές ψύξης, θέρμανσης, αντλίες θερμότητας, Ελληνικόν - αρτοποιείο, Κόγιας - Αρτοποιείο/ζαχαροπλαστική, Κ. Κατροτζανάκης - εμπορία ελαστικών, Θερμοπρόσοψη, Θ.Κ. Μπεσινάς - δομικά υλικά/μονώσεις, Τσαβδαρίδης Group - Cars/packaging, Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Βέροιας, Α. Μαυρίδης - Α. Ψαρράς Ο.Ε. Ελευθεριάδης - εμπορία ειδών υγιεινής, πλακάκια, υδραυλικά-θέρμανση, Λέξις - Φροντιστήριο ξένων γλωσσών, Αφοί Καλλιαρίδη Ο.Ε. - Εμπορία πετρελαιοειδών, Ιακωβίδης - Σχολή οδηγών Πορεία, Αργύριος Φουκαλάς - φαρμακείο.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το ξενοδοχείο «Βεροιόπολις» και προσωπικά τον Μωυσιδη Στέφανο για τη συνδρομή του στη διαμονή των παικτών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τον δημοσιογράφο Ζωγράφου Παντελή για τη αφιλοκερδή μαγνητοσκόπηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας. To ιατρικό τιμ: Dr. Ευγενιάδη Γιώργος και Ξηρό Δημήτριο για τις υπηρεσίες τους εντός και εκτός γηπέδου και βέβαια όλα τα ΜΜΕ, ιδιαίτερα τα τοπικά, για την αγαστή συνεργασία, τη συμπαράσταση και την προβολή που παρείχαν στην ομάδα μας.

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ήταν μέγιστη τιμή για το τμήμα μας το γεγονός ότι το σωματείο «Πρωτοβουλία για το παιδί» συστρατεύτηκε μαζί μας και στήριξε την προσπάθειά μας. Το ανεκτίμητο κοινωνικό έργο που παρέχει αυτός ο πανελλήνια αναγνωρισμένος φορέας σε συνδυασμό με την ιερότητα της αποστολής του μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους που είχαμε τον Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο και τους συνεργάτες του στο πλευρό μας αυτή τη χρονιά και τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτό. Είναι δεδομένο ότι το λογότυπο του σωματείου «Πρωτοβουλία για το παιδί» έκανε ακόμα πιο «βαριά» τη φανέλα της ομάδας μας και ευχόμαστε να συνεχίσει να την κοσμεί και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».



Premier League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζει σε… θαύμα η Άρσεναλ
Premier League: «Αγκαλιά» με τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι, ελπίζει σε… θαύμα η Άρσεναλ
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved