Κόροιβος Αμαλιάδας: Γιόρτασαν την άνοδο (video)

Κόροιβος Αμαλιάδας: Γιόρτασαν την άνοδο (video)

Ιστορικές στιγμές ζουν στον Κόροιβο Αμαλιάδας, με την άνοδό τους για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Basket League ΟΠΑΠ.

Με φιέστα στην πλατεία της πόλης γιόρτασαν ο Βασίλης Νιπεργιάλης και οι παίκτες του την επιτυχία τους, με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 και την άνοδό τους στη μεγάλη κατηγορία. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες του ηλειακού συγκροτήματος έκαναν δηλώσεις σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. Πρώτος μίλησε ο αρχηγός, Σάκης Καρύδας: «Σαν αρχηγός της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί. Επίσης, να ευχαριστήσω τη διοίκηση που στάθηκε πολύ κοντά στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα, τους προπονητές μου και κυρίως τον κόσμο, ο οποίος ήταν πραγματικά ο έκτος παίκτης μας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και ευχόμαστε του χρόνου να τους έχουμε και πάλι κοντά μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1». Είπαν ακόμα…

Πέτρος Νοέας: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, στον οποίο οφείλονται όσα έχουμε καταφέρει φέτος. Έπειτα θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τη διοίκηση. Νιώθω ειλικρινά αυτές τις στιγμές μαγικές και εύχομαι ολόψυχα να έχουμε παρόμοιες και στην Α1».
Νίκος Λυμπάρης: «Τέλος καλό, όλα καλά. Ήταν μια χρονιά δύσκολη, με μαγική κατάληξη και απολαμβάνουμε τις στιγμές. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στη διοίκηση και φυσικά στον κόσμο μας, που μας στήριξε σε κάθε παιχνίδι από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Γιάννης Θανόπουλος: «Μια πραγματικά μαγική χρονιά έφθασε στο τέλος της και μας βρήκε να έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, τη διοίκηση και τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας ακόμα και στα πολύ δύσκολα, κάνοντάς μας να το πιστέψουμε και εύχομαι ό,τι καλύτερο για την ομάδα στην Α1».

Σωτήρης Γκιουλέκας: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί κατάφεραν να ξεπεράσουν εαυτόν για να φθάσουμε στην άνοδο. Κατόπιν, θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για αυτά που έδωσε στην ομάδα, στη διοίκηση και στον κόσμο. Την άνοδο αυτή την αφιερώνω στην οικογένειά μου».

Νίκος Κακλαμάνος: «Πολλά μπράβο σε όλους. Ήταν δύσκολη χρονιά, με ιδανικό τελείωμα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί έγιναν οικογένεια. Ελπίζω να βρει ο καθένας τον δρόμο του από εδώ και πέρα, ώστε η ομάδα να είναι όπως πρέπει στην Α1. Κοιτάζουμε τώρα να το ευχαριστηθούμε. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, τους προπονητές μας και τη διοίκηση».

Τάσος Χαρισμίδης: «Συγχαρητήρια και από εμένα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με γλυκιά -ωστόσο- κατάληξη. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, που μας στήριξε και μας ακολούθησε σε όλη την Ελλάδα στα κρίσιμα παιχνίδια που είχαμε. Ευχαριστούμε επίσης τους προπονητές και τη διοίκηση. Εύχομαι υγεία σε όλους».

Νίκος Στυλιανού: «Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου που ήταν όλη τη σεζόν δίπλα μου όταν είχα έναν τραυματισμό και γενικότερα ήμασταν όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Ευχαριστώ τους προπονητές που δούλευαν κάθε μέρα πέρασαν κι αυτοί τόσο δύσκολα, όσο και εμείς. Και να ευχαριστήσω φυσικά τον κόσμο που ήταν από το πρώτο παιχνίδι μαζί μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια μας. Και φυσικά τη διοίκηση που ήταν δίπλα μας σε ό,τι χρειαζόμασταν».

Γιώργος Κοντόγιωργας: «Μια ονειρεμένη σεζόν έφθασε στο τέλος της. Θέλω να αφιερώσω αυτή την άνοδο στους προπονητές μου, στους συμπαίκτες μου, στον κόσμο και στην οικογένειά μου που πάντα με στηρίζει».

Μαρίνος Βαρδακαστάνης: «Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συμπαίκτες μου, γιατί πάνω από όλα με έκαναν καλύτερο άνθρωπο. Τους προπονητές μου, που μου έδωσαν την ευκαιρία να αναδειχθώ και να πετύχω ακόμα περισσότερα πράγματα στη συνέχεια και φυσικά στον κόσμο μας που στήριξε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια».

Άρης Βλαχοχριστόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που όλη αυτή τη χρονιά, από το Σεπτέμβριο με τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, μέχρι σήμερα υπήρχε ένας Γολγοθάς, που τέλειωσε με τον καλύτερο τρόπο για εμάς. Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν στην ομάδα φέτος. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και αυτό που πετύχαμε στην πόλη θα μείνει αξέχαστο για πάρα πολλά χρόνια».

Γιώργος Γαλιώτος: «Σήμερα είναι γιορτή για την Αμαλιάδα και για ολόκληρη την Ηλεία. Γιορτάζουμε όλοι εμείς οι παίκτες. Θέλω να αφιερώσω την άνοδο στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου, σε μία ψυχή εκεί πάνω που δεν είναι πλέον κοντά μας, στον μπαμπά μου και θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο, τη διοίκηση και τους προπονητές μας».

Νίκος Δημάκος: «Η χρονιά έφθασε στο τέλος της. Ο στόχος που είχαμε θέσει από το ξεκίνημα επιτεύχθηκε. Η ομάδα βρίσκεται στην Α1. Πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στη διοίκηση και φυσικά στον κόσμο μας που ήταν συνεχώς δίπλα μας και μας βοηθούσε. Χαίρομαι που βοήθησα κι εγώ όσο μπορούσα σε αυτό το όνειρο».

Φάνης Αρχιμανδρίτης: «Πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές, στη διοίκηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που στήριξε τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα παιχνίδια|».

Παναγιώτης Ανδρουτσόπουλος: «Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας, στη διοίκηση και στους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Ήταν μια καταπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ όλα αυτά τα παιδιά. Είναι πραγματικοί επαγγελματίες και πολύ καλοί σαν άνθρωποι. Θα μείνει αξέχαστη για μας αυτή η πολύ μεγάλη επιτυχία».

Χρήστος Λαγός: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφθασε στο τέλος του και το σημαντικότερο είναι πως βρήκαμε τον προορισμό που θέλαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όχι μόνο τα παιδιά που ήταν φέτος στην ομάδα, αλλά όλους τους αθλητές και τους προπονητές που έχουν περάσει από την ομάδα κατά τη διάρκεια του χρόνου, καθώς ο καθένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι για να φθάσει η ομάδα φέτος εκεί που έφτασε. Σίγουρα, η μερίδα του λέοντος ανήκει στα παιδιά που βρίσκονται εδώ».

Κόροιβος Αμαλιάδας: Γιόρτασαν την άνοδο (video)



Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
Κλοπ: Άνοιξε Instagram με συγκινητικό μήνυμα προς τον κόσμο της Λίβερπουλ - «Ήταν μια ερωτική σχέση»
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
AEK: Η όμορφη «κιτρινόμαυρη» ιστορία του Τάσου με τη φανέλα του Σαμπανάτζοβιτς
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Γκιώνης: Συγκλονιστική φωτογραφία με την ελληνική σημαία μετά την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
Υποψήφια η Βαρκελώνη για το επόμενο Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved